REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
47
Monika Šedžiuvienė (tv3.lt fotomontažas)

Monikos ir Andriaus Šedžių santuoka ant plauko buvo pakibusi du kartus – pirmąjį kartą prašymas skirtis teismą pasiekė 2015-ųjų vasarą, tačiau po savaitės pora jį atsiėmė. Antrąjį kartą – 2017-ųjų rudenį. Visgi beveik dvejus metus vykęs skyrybų procesas buvo užbaigtas rugsėjo 23-iąją ir pora galutinai išsiskyrė. 

47

Monikos ir Andriaus Šedžių santuoka ant plauko buvo pakibusi du kartus – pirmąjį kartą prašymas skirtis teismą pasiekė 2015-ųjų vasarą, tačiau po savaitės pora jį atsiėmė. Antrąjį kartą – 2017-ųjų rudenį. Visgi beveik dvejus metus vykęs skyrybų procesas buvo užbaigtas rugsėjo 23-iąją ir pora galutinai išsiskyrė. 

REKLAMA

Teismas galiausiai uždarė klausimą, dėl kurio skyrybų procesas užtruko kiek ilgiau – tai jų trimečio sūnaus gyvenamoji vieta. Buvo nuspręsta, kad vaikas augs su motina, tačiau A. Šedžius su šiuo sprendimu nesutiko ir sakė, kad jį apskųs.

Monika Šedžiuvienė naujienų ir pramogų portalo tv3.lt skaitytojams išskirtiniame interviu ne tik papasakojo, kaip ji ir trimetis sūnus Gabrielius dabar jaučiasi, bet taip pat ir pasidalijo patarimais, kaip turėtų elgtis panašiose situacijose atsidūrusios moterys. 

REKLAMA
REKLAMA

Monika ne kartą buvo minėjusi, kad jos patirtis skyrybų procese padėjo ne vienai jos sekėjai socialiniuose tinkluose. Taip garsi moteris suprato, kad ji šioje situacijoje yra tikrai ne viena.

REKLAMA

„Kiekvienos moters ir kiekvienos šeimos situacija yra labai individuali. Jeigu žmogus turi identišką situaciją, kaip mano, teisingumas ir teisybė bet kokia kaina įvyksta. Moterims reikia išlikti stiprioms ir tikėti, kad viskas bus gerai. Svarbiausia yra nepasiduoti ir stengtis kuo mažiau priimti tai į širdį. Juk nuo nervų visos ligos“, – šyptelėjo ji.

„Teisybė yra“

Moteris tvirtino, kad buvęs sutuoktinis yra principingas, todėl šis jo charakterio bruožas nemenkai kišo koją skyrybų byloje. Monika neslėpė, kad poros santykiuose vis tiek yra svarbiausias judviejų su Andriumi sūnus, todėl kartais reikėtų peržengti per savo įsitikinimus ir stengtis dėl jo gerovės.

REKLAMA
REKLAMA

„Žmogus visą laiką su kažkuo kovoja, su juo dauguma nori gražiai sutarti, bendrauti, bet jam netinka, jis visada į kitus žiūri kaip į priešus. Čia jau nei mano žodis, nei kas iš artimos aplinkos nepadės... Tiesiog tokie žmogaus principai, jis vadovaujasi jais, o patarti yra sunku. 

Galiu jam pasakyti, kaip reaguoju į šią situaciją: taip, kad teisybė vis tiek yra. Teismas nusprendė, vaikų teisių apsauga taip pat pasisakė, kad nemato priežasčių, kodėl turėtų iš manęs atimti vaiką. Esu normali dirbanti mama, vaikas visąlaik, kol vyko skyrybų procesas, gyveno su manimi. Normalu, kad vaikas lanko darželį, turi įprastą rutiną, gyvenamąją vietą. Jam įprasta susitikti su tėčiu, ten likti nakvoti. Reikia galvoti apie vaiką, kuo mažiau jį traumuoti. Pagal psichologus, juk vaikai labai jautriai reaguoja į tokius dalykus, o dėl vaiko gerovės reikia nusileisti ir paminti savo principus. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jei vaikas būtų visą laiką gyvenęs su juo, manau, kad būčiau atkreipusi į psichologų ir vaikų teisių darbuotojų pasisakymus, bet aš esu aš, jis yra jis, melo kojos trumpos. Kaip bebūtų, visi įvykiai – tiek su policija – įrodo, kad žmogus labai įtikinamai bando kalbėti, bet realybė – kitokia“, – sakė Monika. 

Su nauja A. Šedžiaus širdies drauge bendravo ne kartą

Be to, Monika pabrėžė, kad kontaktuoti su nauja Andriaus širdies drauge – Erdvile – jai teko ne vieną kartą, tačiau abi moterys palaiko draugiškus santykius, kuriuose neapykantos – nėra. 

„Aš nesu nusiteikusi prieš jo rimtą širdies draugę, jei jis su Erdvile puoselėja rimtus santykius, o sūnus nematys kitų moterų, tai man viskas tvarkoj. Aš pati gal dešimt kartų esu pasiėmusi sūnų tik iš Erdvilės.

REKLAMA

Pas mus nėra jokių konfliktų, mes labai gerai sutariame, aš nesu kažkokia žiežula, kad tik galvočiau apie save ar tai, kaip mano vaikas leido laiką tik su ja, o ne su tėčiu. Viskas tvarkoj. Jei aš, mama, galiu būti su vaiku, esu su juo bet kada, kodėl turėtų būti su kitu žmogumi? “, – sakė M. Šedžiuvienė.

Moteris neslepia – jos širdis užimta

Kad Monika puoselėja šiltus santykius vienam vaikinui, buvo galima suprasti dar praėjusiais metais. Būtent tada ne tik pasklido kalbos, kad žavios moters širdis užimta, bet taip pat ir padaugėjo nuotraukų socialiniuose tinkuose. Visgi M. Šedžiuvienė tikra, kad naujas mylimasis su jos sūnumi Gabrieliumi sutaria labai gerai ir dėl to problemų nekyla. 

REKLAMA

„Aš bijau kažką sakyti, nes netrūksta įvairių išvedžiojimų, bet jei išgirstumėte, kaip mano sūnus bendrauja su mano draugu, jokių klausimų tikrai nekiltų... Kas matė, tie supranta, kad vaikas yra beprotiškai mylimas ir atsako tuo pačiu. Dabar mes labai laimingi, mums nieko netrūksta. Gink, dieve, bet prieš jo tėtį tikrai nesu nusistačiusi. Viskas gerai, visi laimingi, o svarbiausia, kad vaikas būtų laimingiausias, o daugiau man nieko nereikia“, – kalbėjo M. Šedžiuvienė.

Portalas tv3.lt primena, kad pora skirtingais keliais pasuko rugsėjo 23-iąją, praėjus beveik 2 metams nuo kreipimosi skirtis. Plačiau apie skyrybų procesus bei interviu su A. Šedžiumi galite paskaityti čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaltino santykiais su garsiu atlikėju

Portalas tv3.lt primena, nors abu sutuoktiniai dar prieš oficialiai išsiskiriant jau turėjo antrąsias puses. Prieš kelis mėnesius viešojoje erdvėje pasirodė žinia, kad A. Šedžius draugauja su gerokai jaunesne Erdvile Pilvinyte, o ir Monika neslėpė turinti širdies draugą, kuris, anot jos, be proto rūpinasi tiek ja, tiek ir jos sūnumi Gabrieliumi.

Dar kovo mėnesį įvykusio teismo metu A. Šedžius prasitarė, kad nors ir Monika padavė skyrybų prašymą pirmoji, nesutarimai prasidėjo po neva jos pačios užmegzto romano su garsiu Lietuvos atlikėju.

„Jai nebėra, ką daryti. Ji kitokių argumentų neturėjo, užsipuolė mane, bet iš tikrųjų skyrybos tai vyko dėl jos, dėl projekto „Muzikinė kaukė“. Jame ji turėjo romaną su Tadu Juodsnukiu. Dėl to romano ir įvyko visi pykčiai. Skyryboms ji pati pateikė prašymus, aš tai nenorėjau skirtis“, – prisipažino A.Šedžius.

REKLAMA

Gegužės mėnesį pora taip pat susitiko teisme, tačiau procesas taip ir neįvyko, mat čia liudyti neatvyko pagrindinis liudytojas. Kaip naujienų portalui tv3.lt sakė A. Šedžius, tai – dainininkas Tadas Juodsnukis.

Dar anksčiau verslininkas buvo sakęs, jog jo ir Monikos santykių baigtį paskatino jos ir Tado romanas, apie kurį A. Šedžius žurnalistams atskleidė dar kovo mėnesį. Pasak verslininko, jei atlikėjas neatvyks į kitą posėdį, jis gali būti čia atvesdintas.

Pagrindinis poros nesutarimų klausimas teisme buvo vaiko globa – A. Šedžius neslėpė, kad šiuo klausimu jie sutarti negali.

„Nepavyksta jokių kompromisų rasti, nes Monika visiškai ignoruoja vaiko interesus, skriaudžia vaiką ir naudoja prieš jį psichologinį smurtą. Pavyzdys – vakar diena. Sekmadienį, kai vaiką atidaviau, jis labai nenorėjo – aš jam pažadėjau, kad pirmadienį atvažiuosiu. Monika pati sutiko, kad pirmadienį vaiką galėsiu paimti iš darželio.

REKLAMA

Nors pirmadienis, pagal teismą, nėra mano diena su vaiku matytis. Ryte dar paskambinau 9.30 valandą, ir per vaizdo priemones man rodė vaiką, ir vaikui aš pažadėjau, kad „tėtukas tave šiandien paims iš darželio“. O ji tiesiog paskambino man prieš 16.30 val., aš jau buvau Vilniuje, ir man pasakė, kad vaiko negaliu imti iš darželio, nes ji persigalvojo“, – įrodymus pateikė A. Šedžius.

Verslininkas teigė, kad vaikas nuo tokių dalykų kenčia: „Tai kokia čia vaikui trauma? Man tai man, aš galiu į tą Vilnių suvažinėti, ir sugaišti laiką, ir kelionę, ir viską. Bet vaikui? Vaikas laukia tėtuko, o tėtukas neatvažiuoja, nes mamytei vat nepatiko, kad pateiktas prašymas psichologams įvertinti, ar jis nėra traumuojamas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto anot A. Šedžiaus, vaiko psichologinę būseną specialistai vis dėlto įvertins. „Be abejo, psichologai iš Vaiko teisių tarnybos įvertins. Manau, kad kitokių priemonių teisinių nėra. Negalima šitai vaiko skriausti“, – sakė verslininkas.

Taip pat žinomas vyras pridėjo, kad vienintelis klausimas, kuriuo bendrauja su M. Šedžiuviene, yra vaikas: „Daugiau jokių reikalų su ja neturiu ir nenoriu turėti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų