REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Gabrielė Rutkauskienė Vasha (tv3.lt fotomontažas)

Atlikėja Gabrielė Rutkauskienė-Vasha šiandien atrodo savimi pasitikinti, savarankiška ir mylinti mama. Ne paslaptis, kad dar ne taip seniai merginos šypsena slėpė patį sunkiausią gyvenimo etapą – skyrybas su mylimu vyru. 

18

Atlikėja Gabrielė Rutkauskienė-Vasha šiandien atrodo savimi pasitikinti, savarankiška ir mylinti mama. Ne paslaptis, kad dar ne taip seniai merginos šypsena slėpė patį sunkiausią gyvenimo etapą – skyrybas su mylimu vyru. 

REKLAMA

Visai neseniai Gabrielė su savo socialinių tinklų gerbėjais pasidalijo nuotraukomis iš artimos draugės vestuvių. Čia jauna mama sulaukė gausybės internautų žinučių, komentarų bei komplimentų. 

Gabrielė ceremonijai bažnyčioje buvo pasirinkusi aptemptą tamsiai mėlynos spalvos suknelę su taškeliais, kuri išryškino jos figūros privalumus. 

Vakarinei puotos daliai ji pasirinko kitą, ne ką mažiau žavingą, įvaizdį, kuris nepaliko abejingų. Vasha pasipuošė tamsiai pilkos spalvos ilga suknele iki žemės. Jos koją apnuogino ilgas skeltukas, o pečius atidengė dekoltė. 

REKLAMA
REKLAMA

„Šiandien Madam pareis vėliau“, – skelbė Gabrielė, o po jos nuotrauka pasipylė komplimentų lavina. 

„Visa švytinti,“ „Diva“, „Kokia elegantiška, moteriška“ – skelbė jie. 

Portalas tv3.lt primena, kad G. Rutkauskienė-Vasha ir R. Rutkauskas slapčia susituokė 2016-aisias. Tais pačiais metais porai gimė ir dukrelė Adrija, o oficialią vestuvių puotą jiedu iškėlė praėjusių metų vasarą Kaune. Tačiau jų santuoka iširo.

REKLAMA

Po jų vestuvių gan greitai prasidėjo kalbos apie jųdviejų skyrybas. Interneto komentatoriai akylai stebėjo moters paskyras socialiniuose tinkluose ir pastebėjo, kad nebeliko gausybės nuotraukų su vyru, ji taip pat nebemūvėjo vestuvių žiedo, nešventė kartu gražiausių metų švenčių.

Kartu pora buvo matoma vis rečiau, o Vasha pas vyrą į Graikiją skraidyti nustojo.

Kovo viduryje moteris viešai prisipažino, kad su vyru jau visiškai nebendrauja, o pagrindinę įrančios santuokos priežastį Gabrielė įvardijo skirtingą jųdviejų požiūrį į gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA

Neilgai trukus, instagramo paskyroje atvirai prakalbo ir pati atlikėja: „Dėl savo ir dukros šventos ramybės, norėdama nuraminti kalbas, oficialiai pranešu, kad teismas patvirtino mūsų su Ronaldu prašymą skirtis. Sprendimas įsiteisės per 30 dienų.

Kadangi žinodama situaciją, esu tikra, kad per 30 dienų niekas nepasikeis – oficialiai pranešu, kad esu išsiskyrusi moteris. Ačiū visiems, už jūsų sugaištą laiką griaunant ir taikant mūsų šeimą, deja, visos pastangos buvo bevaisės, nes sprendimą priėmėme patys.

Šiandien verčiu naują gyvenimo lapą. Vakar Ronaldas baigė sezoną Graikijoje, todėl nesistebėkite, jei grįžus Ronaldui į Lietuvą, jį vėl matysite moterų kompanijose, nebesiųskite man nuotraukų su įrodymais, jis oficialiai yra niekam nepriklausomas žmogus ,lygiai taip pat kaip ir aš“, – rėžė moteris.

Garsi moteris taip pat visai neseniai nustebino šukuosenos pokyčiais – ji nusirėžė ilgus tamsius savo plaukus. Plačiau apie tai galite paskaityti čia. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų