REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Nijolė Pareigytė-Rukaitienė ir Oksana Pikul-Jasaitienė (tv3.lt fotomontažas)

Dauguma moterų viską padarytų vardan idealios išvaizdos. Jos visais įmanomais būdais stengiasi atrodyti gražiai bei seksualiai, todėl moterys drąsiai gulasi ant operacinio stalo ir vardan savo svajonių, atiduoda save grožio skalpeliui.

9

Dauguma moterų viską padarytų vardan idealios išvaizdos. Jos visais įmanomais būdais stengiasi atrodyti gražiai bei seksualiai, todėl moterys drąsiai gulasi ant operacinio stalo ir vardan savo svajonių, atiduoda save grožio skalpeliui.

REKLAMA

Ne išimtis ir garsi atlikėja Nijolė Pareigytė-Rukaitienė bei dainininkė ir vizažo meistrė – Oksana Pikul-Jasaitienė. Tiesa, jų patirtys kiek kitokios, tačiau abi jau daugiau nei 10 metų turi krūtų implantus.

Naujienų portalas tv3.lt susisiekė su Oksana Pikul ir pasiteiravo, ar ji prižiūri implantus ir ar nėra nė karto nutikę nieko panašaus, apie ką šiandien viešai prabilo Nijolė Pareigytė. 

Reguliariai lankosi pas gydytojus

Garsi atlikėja bei vizažo meistrė O.Pikul teigė, kad su tokiomis problemomis dar nėra tekę susidurti. Ji reguliariai lankosi pas gydytojus ir atidžiai stebi savo sveikatą. „Reikia prisižiūrėti, bet per šitiek metų man nėra taip nutikę.“

REKLAMA
REKLAMA

Ji sakė, kad gyvenime pasitaiko visko, tačiau negalima pamiršti rūpintis savimi ir savo sveikata. „Bent vieną kartą metuose reikia pasitikrinti savo sveikatą.

REKLAMA

Tai yra kiekvienos moters asmeninės priežiūros klausimas, manau, kad kasmetinė patikra yra būtina. Pastebėjau, kad dauguma pradeda savimi rūpintis tik tada, kai jau pajunta, kad kažkas negerai. Negalime tik pajutus tam tikrus simptomus eiti tikrintis. Reikia nuolat save stebėti ir prižiūrėti“, – patarė Oksana.

Gyvenimas kupinas netikėtumų 

Mokslininkų teigimų, krūtų implantai turi galiojimo terminą. Teigiama, kad šie galioja 10 metų, tačiau su šiuo teiginiui Oksana nesutinka. „Reikia nepamiršti fakto, kad dabar technologijos eina tik pirmyn ir geryn. Tiek medžiagos, tiek operacijos sparčiai gerėja. Kr

REKLAMA
REKLAMA

ūtų implantai yra gelio konsistencijos, todėl jokios įtakos sveikai neturi. Aš nesutikčiau su mokslininkų teiginiu, kad jie turi galiojimo laiką, nes dabar rinkoje jie yra geresnės kokybės“, – savo nuomonę išsakė moteris.

Atlikėja sako, kad gyvenimas – kupinas netikėtumų, todėl niekada negali žinoti, kas nutiks. „Implantai gali plyšti pačioje netikėčiausioje situacijoje: sportuojant, nukritus ir panašiai. Niekada nežinai ar tu vaikštai su suplyšusiu implantu, ar ne. Moters atsakomybė yra prieš pačią save – ji turi žinoti, kad būtina tirtis.“

Naujienų ir pramogų portalui tv3.lt Nijolė papasakojo, jog dar visai neseniai sužinojo baisią žinią – jai plyšo vienos krūties implantas, tačiau jau visai netrukus ji gulsis vėl ant operacinio stalo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Moteris atskleidė, kad su suplyšusiu implantu ji vaikščiojo ganėtinai ilgai. „Jau ne pirmi metai, kai vaikščioju su suplyšusiu krūties implantu. Gal virš metų...“

Nieko neįtardama Nijolė vasarą vyko pas gydytoją pasidaryti krūties ekoskopijos, tačiau šis pastebėjo, kad plyšęs jos implantas. „Pirmą kartą man taip nutiko... Sako, kad jie neplyšta, bet, va, kaip atsitiko.“

Vis dėlto moteris džiaugėsi, kad plyšęs implantas netrukdė jai judėti. „Niekas neišbėga, nes jis suplyšo viduje. Nieko netrukdo ir nieko nejaučiu“, – atviravo ji.

Atlikėja džiaugėsi, kad po šio incidento tą pačią operaciją anksčiau turėjusios jos draugės taip pat nulėkė  išsitirti. Laimei, joms taip nenutiko. 

Tiesa, Nijolė sakė, kad krūties dydis liks toks pats, nepaisant to, kad dabar ji norėjo jį kiek pakeisti. „Norėjau mažesnių, bet kadangi maitinau krūtimi, atsirado daugiau odos, tai tenka palikti tą patį dydį“, – prisipažino atlikėja.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų