REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
54
Žinomi grožio meistrai(nuotraukų autorius Gediminas Žilinskas) (nuotr. Organizatorių)

Nors didžioji dalis šių metų vestuvių praėjo ir, atrodo, organizatoriai galėtų atsikvėpti. Vis tik kai baigiasi šventės – prasideda pasiruošimas kitiems metams, rašoma pranešime spaudai.

54

Nors didžioji dalis šių metų vestuvių praėjo ir, atrodo, organizatoriai galėtų atsikvėpti. Vis tik kai baigiasi šventės – prasideda pasiruošimas kitiems metams, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Vakar vakare „Čiop čiop“ studijoje Vilniuje sugužėjo kelios dešimtys būsimų nuotakų, kurios „Idėja vestuvės & renginiai” seminare „Žvilgsnis į priekį.

Vestuvės 2020“ norėjo sužinoti kitos vasaros naujausias tendencijas ir patarimus planuojantiems didžiąją gyvenimo šventę.

Renginyje savo idėjomis dalinosi tokie savo srities profesionalai kaip dizainerė Aurelija Beliakaitė, vizažistės Deimantė Kazėnaitė ir Justina Gafaro, floristas Antanas Mažonas, renginių organizatorė Dovilė Urbanaitė, „StiliuSOS“ komanda ir dar daug kitų.

Tendencijos išlieka panašios

Vis tik kone didžiausio dėmesio ir klausimų susilaukė – nuotakos įvaizdis. „Viskas labai priklauso nuo nuotakos, kokia ji pati yra asmenybė, ko ji nori. Žinoma, tendencijų viršūnėje vis dar išlieka gaivūs, švelnūs makiažai, lengvai krentančios plaukų bangos. Bet jei nuotaka drąsi ir nori išskirtinio makiažo – galima akcentuoti ryškias lūpas ar akis“, – savo įžvalgomis dalinosi vizažo meistrė Deimantė Kazėnaitė. Anot jo, svarbiausia, jog viskas tarpusavyje derėtų, dėl to ji ragina tiek suknelės dizaineriams, tiek plaukų stilistams, tiek grimeriams bendradarbiauti dėl vieno harmoningo įvaizdžio.

REKLAMA
REKLAMA

Neapkrauti veido

Kone didžiausią grimo klaidą ji laikytų – kuomet veidas yra apkraunamas per daug: „Net jei nusprendžiama ryškinti tiek lūpas, tiek akis – reiktų atsižvelgti ir į kitus akcentus. Tarkime, antakiai lai būna vešlūs, bet mažiau griežtos formos ar ne tokie tamsūs. Tokiu atveju reiktų privengti ir per daug skaistalų ar veido formavimo priemonių.“

REKLAMA

Kodėl brangiau?

Niekam ne paslaptis, jog dažniausiai prie visko pridėjus žodį vestuvinis – iš tiekėjų gausime didesnę sąskaitą nei įprasta. Dažnai žmonės nesupranta kodėl taip yra ir tai vertina kaip meistrų tikslą tiesiog daugiau uždirbti. Vis tik D. Kazėnaitė turi logišką atkirtį besistebintiems: „Aš pati už nuotakos makiažą taip pat imu daugiau, nei už paprastą. Bet tai yra ne dėl to, kad tai darau specialiai ar ant veido pritepu kažko stebuklingai daugiau. Tiesiog visada žinau, jog nuotakoms reikės daugiau dėmesio ir atsakomybės. Vien pačiai komunikacijai, skambučiams, žinutėms, derinimui. Taip pat visuomet „užsimetu“ daugiau laiko ir pačiam makiažui, kad nereiktų skubėti ir ypatingą dieną raginti nuotakos – greičiau, greičiau, kita klientė. Tad tiesiog įvertinu savo skiriamo laiko kainą.“

REKLAMA
REKLAMA

Prieinama beveik visiems

„Idėja vestuvės & renginiai” partnerė ir viena šio seminaro organizatorių Justina Matulevičienė teigia, jog vestuvių planuotojo paslaugos vis labiau prieinamos lietuviams. Be to, sparčiai populiarėja ir renginio koordinavimo paslauga – tai kiek ekonomiškesnis variantas nei planavimas. „Jei jaunavedžiai yra gan organizuoti žmonės, žino, ko nori, turi šiokį tokį tiekėjų sąrašą – tuomet jiems visai paranku pasisamdyti vestuvių dieną koordinavimo paslaugas, jog nereiktų lakstyti su žiedlapiais, vardo kortelėmis ar vazomis“, – šypsosi pašnekovė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų