REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
52
„KidZONE“ (T. Petro nuotr.)

Ketvirtadienio vakarą žinomi kauniečiai atvyko į atsinaujinusios vaikiškų prekių parduotuvės „KidZONE“ atidarymą. Šventės vedėja Viktorija Šaulytė papasakojo apie šio sezono vaikų stiliaus tendencijas, pristatė mokyklinį, šventinį ir sportinį įvaizdžius, rašoma pranešime spaudai.

52

Ketvirtadienio vakarą žinomi kauniečiai atvyko į atsinaujinusios vaikiškų prekių parduotuvės „KidZONE“ atidarymą. Šventės vedėja Viktorija Šaulytė papasakojo apie šio sezono vaikų stiliaus tendencijas, pristatė mokyklinį, šventinį ir sportinį įvaizdžius, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Po stiliaus patarimų vaikai buvo kviečiami pasipuošti veidus blizgučiais, vaišintis desertais. 

Mažieji renginio svečiai galėjo išbandyti stilisto amatą – per skirtą laiką vaikai iš parduotuvės asortimento turėjo išsirinkti labiausiai patikusį drabužių derinį. Kai kuriems iš jų padėjo tėvai, o kai kurie panoro tą daryti vieni. 

Parduotuvėje su savo atžalomis apsilankė buvusi „TV Pagalba“ žvaigždė Neringa Norbutaitė-Mažeikienė, dainininkė Karina Krysko-Skambinė, šokėja Eglė Straleckaitė, papuošalų kūrėja Elvyra Monginienė, buvusi dainininkė Viktorija Mauručaitė, vizažistė Guostė Dilienė, TV veidas Gerda Žemaitė, baleto primarijus Nerijus Juška su žmona Agne, choreografė Kristina Burneikienė, modelis Rasa Ciunė, su vyro anūkais į renginį atėjo verslininkė Inga Budrienė.

REKLAMA
REKLAMA

„Svarbu atkreipti dėmesį, kad vaikas jaustųsi ne tik šiltai, bet ir patogiai. Nevaržykite jo judesių ir kūrybinės laisvės. Atkreipkite dėmesį į detales. Pavyzdžiui, smagi, ryški ir žaisminga kepurė, šalikas ar pirštinės vaikų įvaizdyje gali tapti pagrindiniu ir labai mielu akcentu“, – kalbėjo V. Šaulytė. 

REKLAMA

Pasak žinomos stilistės, kaip ir suaugusiųjų, taip ir vaikų madoje dabar ypač dominuoja dideli, stori bei šilti „oversize“ megztiniai ir džemperiai. „Vieną drabužį vilkti ant kito yra ir stilinga, ir šilta. Nebijokite, kad apatinis drabužis išsikiš, kaip tik rodykite rankoves – tai bus puiki įvaizdžio detalė“, – patarė V. Šaulytė. 

G. Žemaitė: pirkti drabužius sūnui – jos silpnybė

„TV pagalbos“ žurnalistė Gerda Žemaitė į renginį atskubėjo viena. Jos šešių mėnesių sūnelis Nikolas šiek tiek serga, todėl moteris norėjo jį apsaugoti. Renginyje kalbinta žinoma moteris pasakojo, kad auginti vaiką – tikras džiaugsmas, motinyste ji mėgaujasi. „Kai noriu, gali išeiti į renginį, susitikti su draugėmis. Vyras man labai padeda, jei tik reikia – prižiūri sūnų“, – pasakojo G. Žemaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris juokėsi, kad labai mėgsta puošti savo sūnelį, todėl su vaikų mada susiję renginiai jai yra vienas malonumas. Gerda teigė, kad sau neperka tiek drabužių, kiek jų turi sūnus. Labiausiai moteris mėgsta puošti Nikolą pastelinės spalvos drabužiais. „Jau spėjau nupirkti viską, ko reikės žiemai. Tai mano silpnybė – išeinu į parduotuvę, o grįžtu su pilnais krepšiais. Tik prieš tai pasiimu Andriaus kortelę. Jis vis stebisi, kam sūneliui reikia tiek aprangos“, – juokėsi TV ekranų žvaigždė.  Parduotuvėje ji sūnui nupirko striukę, megztinį, palaidinę ir šiltus batus su natūralia vilna. 

A. Juška: svarbiausia – gera kokybė

Nerijaus Juškos žmona Agnė pasakojo, kad atrado būdą, kaip sutaupyti perkant vaikų drabužius. Žiemai skirtą aprangą ji perka vasarą, o vasarai – žiemą. Taip pat moteris mėgsta suderinti visos šeimos aprangą, didelį dėmesį skiria patogumui, ypač kokybiškiems batams. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Mano nuomone, geriau vieną kartą nupirkti brangesnį, tačiau ilgiau dėvimą daiktą. Žinoma, geriausia yra tada, kai kaina dera su kokybe. Apsipirkinėdami vaikams leidžiame pasirinkti iš kelių variantų. Taip ir vaikas laimingas, ir mums gerai. Kompromisas rastas. Na, o šiandien norime įsigyti lietaus aprangą, kad vaikai galėtų dūkti lauke bet kokiu oru“, – pasakojo moteris.

V. Mauručaitė: dukra pati sprendžią, ką rengtis

Pirmokę Angelą auginanti V. Mauručaitė pasakojo, kad keturias dienas per savaitę dukra vilki uniformą. Penktadieniais mokykla leidžia rengtis tai, ką nori. Viktorija teigė, kad dukra jau turi savo skonį, todėl be jos ji neperka drabužių. Į parduotuvę jos užsuko įsigyti rudeninio palto ar striukės. 

REKLAMA

„Angela dabar jau yra maža panelė. Anksčiau ji niekada nenešiodavo kelnių ar džinsų. O dabar pradėjo su jomis susidraugauti, vis rečiau apsivelka suknele“ , – kalbėjo buvusi dainininkė. 

E. Straleckaitė: spintoje – geltona spalva 

Šokėja Eglė Straleckaitė renginyje pasirodė su savo dukra Vakare. Moteris pasakojo, kad dabar rinkdama drabužius ji pirmiausia atkreipia dėmesį į praktiškumą. „Iš pradžių, kol vaikas yra kaip lėlytė, jį galima rengti taip, kaip nori. Vėliau vaikai patys išreiškia savo norus, maištauja. Man labai patinka plaukų aksesuarai, o Vakarė jų nemėgsta. Šiandien norėjau įrišti geltonos spalvos plaukų gumytes, o ji užsimanė raudonų. Laimėjo raudonos“, – juokėsi kaunietė. 

E. Straleckaitė mėgsta vaikiškus drabužius pirkti pamažu, todėl daugelį šaltajam sezonui reikalingų daiktų jau spėjo įsigyti. Mėgstamiausia jos spalva – geltona, todėl dukros spintoje galima rasti nemažai šios spalvos drabužių. „Kai Vakarė gimė, labai nenorėjau rištis prie vaikiškų tonų. Viskas prasidėjo per krikštynas, vis galvojau, kokia spalva turėtų dominuoti. Nors krikštijome dukrą žiemą, norėjau, kad šventėje vyrautų citrinų tema. Taip atsirado geltona spalva“, – pasakojo žinoma moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų