REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
2
„Importinis jaunikis“ (nuotr. Organizatorių)

Jau kitų metų pradžioje kino teatrus pasieks nauja lietuviška ir būrį žinomų vardų ne tik prieš filmavimo kameras, bet ir už jų subūrusi komedija „Importinis jaunikis“, rašoma pranešime spaudai.

2

Jau kitų metų pradžioje kino teatrus pasieks nauja lietuviška ir būrį žinomų vardų ne tik prieš filmavimo kameras, bet ir už jų subūrusi komedija „Importinis jaunikis“, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Tiesa, panašu, jog artimiausiu metu spaudoje mirgės ir naujas vardas mūsų šou verslo pasaulyje – vieną iš pagrindinių vaidmenų režisierius Simonas Aškelavičius („Traukinio apiplėšimas, kurį įvykdė Saulius ir Paulius“, „Valentinas vienas“, TV serialas „Dar pažiūrėsim“) patikėjo kaimyninės šalies žvaigždei Felipe Gabriel Dos Santos Xavier.

Latvijoje gyvenantis brazilas kine debiutuos kaip prancūzas Francois, pametęs galvą dėl gražuolės lietuvės, kurią vaidina Gabrielė Martirosian. Pirmuosius filmo kadrus galite pamatyti šiandien kūrėjų paviešintose komedijos ištraukose.

Pasak vieno iš filmo prodiuserių Žilvino Naujoko („Tadas Blinda. Pradžia“, „Tarp pilkų debesų“), komedija jau nufilmuota ir yra baigiamųjų darbų stadijoje,  todėl komandai nepaprastai įdomu, kaip žiūrovai sureaguos į pirmuosius filmo kadrus. 

REKLAMA
REKLAMA

Premjeros labai laukia ir minėtasis brazilas Felipe, kuris vis dar gyvena filmavimų metu patirtais nuotykiais. Jis neslepia buvęs nustebintas kūrybinės grupės profesionalumu bei draugiškais kitų aktorių patarimais. Nors Latvijoje jis žinomas iš reklamų, įvairių TV projektų ir yra pagarsėjęs kaip futbolininkas, patirtis kine jaunam vyrui – pirmoji.

REKLAMA

„Didžiausias iššūkis filmavimo aikštelėje buvo kalbėti kalba, kuria niekada gyvenime nesi kalbėjęs, tad iki išnaktų skaitydavau scenarijų ir mokiausi lietuviškų žodžių. Bet po to taip gerai viskas klojosi, kad laukiu nesulaukiu premjeros ir net slapta viliuosi, kad bus kuriamas ir juostos tęsinys“, – sako Felipe Gabriel Dos Santos Xavier.

Komedijoje pamatysime daug lietuviams jau pažįstamų veidų. Filme nusifilmavo  Mindaugas Capas, Vitalija Mockevičiūtė, Inga Norkutė, Vaidotas Martinaitis, Agnė Šataitė, Rafailas Karpis, Sonata Visockaitė, Ainis Storpirštis ir kiti žinomi aktoriai. 

REKLAMA
REKLAMA

„Importinis jaunikis“ pasakos apie paprastą lietuvišką šeimą, besiruošiančią mylimos dukters vestuvėms. Konservatyvius būsimosios nuotakos tėvus ištinka tikras šokas, sužinojus, jog dukters išrinktasis yra kilęs iš egzotiško krašto. Neišvengiamai artėjant vedybų dienai, daugėja ir nesusipratimų bei nuotykių, o iš kultūrinių bei socialinių skirtumų, įsišaknijusių stereotipų ir nepagrįstų baimių kyla daugybė komiškų situacijų.

Naująją juostą, humoro forma priminsiančią, kaip svarbu atvira širdimi priimti kitokią kultūrą, prodiusuoja sėkmingiausių lietuviškų filmų prodiuseris Žilvinas Naujokas („Ir visi jų vyrai“, „Tadas Blinda. Pradžia“, „Tarp pilkų debesų“) bei Ričardas Marcinkus ( „Traukinio apiplėšimas, kurį įvykdė Saulius ir Paulius“, „Pakeliui“).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų