REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Saulius Prūsaitis ir Alina Demidova (tv3.lt fotomontažas)

Šį sekmadienį – trečioji populiariausio Lietuvoje muzikos šou „X faktoriaus“ laida. Viena ryškiausių ir nepamirštamų šios laidos dalyvių – Alina Demidova.

4

Šį sekmadienį – trečioji populiariausio Lietuvoje muzikos šou „X faktoriaus“ laida. Viena ryškiausių ir nepamirštamų šios laidos dalyvių – Alina Demidova.

REKLAMA

28 metų mergina į TV3 televizijos muzikinį šou atvyko iš Baltarusijos, Minsko. Alinos gimtajame krašte nėra „X faktoriaus“, o gražuolė apie dalyvavimą šou svajojo visą gyvenimą. 

Alina – ne tik dainininkė, bet ir dainų kūrėja, visa gyvenimą norėjusi išsiskirti iš minios ir palikti ką nors po savęs. Laidoje gražuolė papasakojo ir itin šiurpų įvykį, kuris baigėsi laimingai tik jos dėka.

Kai dar mokėsi universitete, Aliną lifte užpuolė maniakas, kuris norėjo merginą ne tik apvogti, bet ir įbauginti. Alina įėjo į liftą su nepažįstamu vyru. Kai liftas pajudėjo, jis atsisuko į gražuolę, bandė atimti rankinę, numušė akinius, rankų judesiais norėjo užgauti ir įbauginti. 

REKLAMA
REKLAMA

„Kai supratau, kad tai – ne juokai, ir kad mes užstrigome tarp 4-5 aukštų, į mane plūstelėjo adrenalinas. Aš lyg koks Halkas tapau stipria moterimi. Ėmiau gintis taip, kad negalėjau patikėti, kad aš taip galiu…“, – itin nemalonų įvykį prisiminė baltarusė. 

REKLAMA

Nors lifte merginą buvo apėmęs šokas, ji prisiminė, kad turi ilgus, aštrius nagus. Sutrikusį ir bandžiusį apvogti ir sužaloti užpuoliką Alina apdraskė iki kraujų. „Ir kai atsidarė lifto durys – jūs dabar manysite, kad aš išsigalvoju – bet aš jį išspyriau iš lifto. Didelį, raumeningą vaikiną. Nežinau, iš kur manyje atsirado tiek jėgų“, – jau sekmadienį atvirai kalbės „X faktoriaus“ dalyvė.

Visa nemaloni istorija baigėsi laimingai – maniaką sulaikė policija, o Alina tapo spaudos ir televizijos heroje. Įdomu tai, kad po viso šio įvykio sugrįžusi namo Alina iš karto pagalvojo apie… maistą. Ji užkaitė puodą su makaronais ir sočiai pavalgė. Vėliau, atslūgus adrenalinui, Alina suprato, kad tai buvo signalas iš dangaus, raginimas kovoti už save ir įkvėpti kitus. 

REKLAMA
REKLAMA

„Pradėjau galvoti apie gyvenimą, kad bet kuri akimirka gali būti paskutinė. O aš norėčiau po savęs ką nors palikti. Norėčiau žmones įkvėpti, padėti jiems savo muzika.  Todėl, kad muzika yra nemirtinga“, – kalba apie didžiąją sceną svajojanti atlikėja.

Tai, kad Alina iš tiesų išskirtinė ir labai ryški šou dalyvė, teisėjai pastebės vos merginai įžengus į sceną. Pasipuošusi džinsiniais ilgaauliais aukštakulniais Alina įžengs pasitikėdami savimi. Baltarusė atliks Tinos Turner hitą „Simple the best“. „Ar jūs pasiruošę šokti?“ – į teisėjus ir žiūrovus kreipsis dalyvė. 

Dalyvių pasirodymus komentuoja Justė Arlauskaitė-Jazzu, Marijus Mikutavičius, Saulius Prūsaitis ir Saulius Urbonavičius-Samas. Teisėjai sprendžia, kas yra vertas keliauti toliau, į kitą projekto etapą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Aš viskas, aš skiriuosi, – pokštaus Alinos pasirodymą stebintis S. Prūsaitis. – Tai buvo geriau, nei Tina Turner. Ji, išlaukusi 12 valandų iki savo pasirodymo, numirtų. O tu vis dar gyva ir aš tave myliu“, – po pasirodymo kalbės teisėjas.

„Nepasakyčiau, kad man šis žanras yra labai tolimas. Bet pateikimas buvo nesakyčiau, kad vulgarus, bet ne iki galo man suprantamas. Manau, kad buvo labai daug klaidų, bet buvo daug energijos. Vis dvejoju, ar čia buvo gerai, ar visai blogai“, – pasirodymą komentuos J. Arlauskaitė-Jazzu.

Ką pasakys kiti teisėjai? Ar Alina pateks į kitą šou etapą? „X Faktorius“ sekmadieniais, 19.30 val. Per TV3 televiziją.

Ankstesnių „X Faktorius“ laidų įrašus rasite TVPlay.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų