REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aktorės Anastasijos Zavorotniuk būklė, šaltinių duomenimis, su kiekviena diena blogėja. Jokios oficialios informacijos nėra, tačiau skirtingi Rusijos žiniasklaidos šaltiniai patvirtino, kad serialo „Mano puikioji auklė“ žvaigždės situacija tampa vis labiau komplikuota.

Aktorės Anastasijos Zavorotniuk būklė, šaltinių duomenimis, su kiekviena diena blogėja. Jokios oficialios informacijos nėra, tačiau skirtingi Rusijos žiniasklaidos šaltiniai patvirtino, kad serialo „Mano puikioji auklė“ žvaigždės situacija tampa vis labiau komplikuota.

REKLAMA

Nepatvirtintais duomenimis, A. Zavorotniuk buvo diagnozuotas paskutinės stadijos smegenų auglys.

Sekmadienį lenta.ru, remiantis „Telegram“ tinkle veikiančiu naujienų kanalu „Mash“, paskelbė, kad aktorė ir laidų vedėja yra pajungta prie gyvybę palaikančio aparato – ji negali savarankiškai kvėpuoti. Anksčiau buvo skelbiama, kad moteriai yra paralyžiuota dešinė kūno pusė. „StarHit“ skelbiama, kad aktorei diagnozuotas daugybinis organų nepakankamumas.

Pažymima, kad moters gyvybę palaiko tik vaistai ir medicininė įranga. Skelbiama, kad prieš tai ji pusmetį gydėsi vienoje iš Lenkijos klinikų. Tačiau tai nedavė teigiamų rezultatų, moters būklė prastėjo ir medikai nusprendė nutraukti gydymą. Klinikos Maskvoje gydytojai atmeta chirurginės operacijos galimybę – tokiais atvejais yra labai didelė rizika, kad pacientas neišgyvens, o ir paties chirurginio įsikišimo nauda yra abejotina.

REKLAMA
REKLAMA

Rusijos „5-ojo kanalo“ duomenimis, į privačią kliniką, kurioje gydoma A. Zavorotniuk, savaitgalį atvyko jos mama ir vyras Petras Černyševas, kurie atrodė itin prislėgti. Tą pačią dieną, pablogėjus sveikatos būklei, buvo nutrauktas aktyvus moters gydymas.

REKLAMA

Ekspertų nuomone, medikai atsisakė tolimesnio gydymo dėl to, kad glioblastoma – itin agresyvi smegenų vėžio forma. Ji įauga į sveikus audinius, gydytojams tampa sunku nustatyti darinio dydį. Paskutinėse ligos stadijose vaistai jau nebepadeda, o rizika nuo jų pašalinio poveikio tampa didesne už galimą naudą.

Aktorės vadybininkas Stasas Christovas neigė žiniasklaidoje pasirodžiusią informaciją apie jos patekimą į reanimaciją. Žadėjo, kad netrukus ji pati papasakos apie savo būklę vienoje iš televizijos laidų. Tačiau skirtingi Rusijos žiniasklaidos šaltiniai, įskaitant grupės „Laskovyj maj“ prodiuserį Andrejų Raziną, patvirtino, kad moteriai diagnozuota smegenų vėžio paskutinė stadija.

REKLAMA
REKLAMA

Vėliau S. Christovas RBK pareiškė, kad jam yra uždrausta komentuoti Anastasijos sveikatos būklę.

Žinia apie aktorės onkologinę ligą Rusijos žiniasklaidoje pasklido dar rugpjūčio mėnesį. Tuomet „StarHit“ paskelbė, kad sudėtingą diagnozę 48-erių A. Zavorotniuk išgirdo netrukus po trečiojo vaiko gimimo 2018-ųjų pabaigoje.

Kelių savaičių procedūros klinikoje – 20 tūkst. eurų

Žurnalistams taip pat pavyko sužinoti, kad A. Zavorotniuk gydoma viename iš geriausių Maskvos medicinos centrų. Kp.ru duomenimis, aktorė ten gydoma kelias savaites.

Portalo šaltiniai teigia, kad klinikoje yra suteikiama „europietiškos kokybės“ medicinos pagalba. Tai klinika, kuri specializuojasi ir paliatyvioje pagalboje, kuomet pacientui jau padėti negalima ir tiesiog maksimaliai stengiamasi sumažinti skausmą ir pratęsti gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prieš ligonio hospitalizavimą klinikai yra pervedamas 5-8 tūkst. eurų depozitas, priklausomai nuo pirminės diagnozės. „Reanimacijos palatos dienos kaina – nuo 1 tūkst. eurų per parą. Jeigu aktorę paguldė praėjusią savaitę, tai bendra suma prasideda nuo 20 tūkst. eurų“, – cituojamas leidinio šaltinis.

Verslininkas Žilvinas Grigaitis neslėpė, kad išgirdus vėžio diagnozę teko išgyventi ir labai skaudžių dalykų.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų