REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
Adele ir jos vyras (nuotr. SCANPIX)

Ketvirtadienį atlikėja Adele pateikė skyrybų dokumentus su savo vyru Simonu Koneckiu. Pora drauge buvo 7 metus.

3

Ketvirtadienį atlikėja Adele pateikė skyrybų dokumentus su savo vyru Simonu Koneckiu. Pora drauge buvo 7 metus.

REKLAMA

Kaip praneša portalas people.com, jie jau kuris laikas nėra kartu.

Balandžio mėnesį atlikėja buvo užfiksuota, kad nedėvi vestuvinio žiedo. Ši nuotrauka sudomino gerbėjus, jie socialiniuose tinkluose pradėjo diskutuoti ar gali būti, kad garsi atlikėja išsiskyrė su savo vyru. Tiesa, tai patvirtino Adeles atstovas. Praėjus 5 mėnesiams po šių kalbų, jie oficialiai pateikė skyrybų dokumentus. 

Pora augina sūnų, kuriam 6 metai. Patikimas šaltinis teigia, kad jie nusprendė drauge auginti savo atžalą: „Adele ir jos partnerė išsiskyrė. Jie pasiryžę kartu auginti sūnų kartu. Kaip visada, jie prašo privatumo. Daugiau komentarų nebus.“

Dabar vyks teismo sprendimas, kuriame bus aiškinamasi dėl sūnaus globos bei turto. 

Primename, kad Pora aukso žiedus sumainė vos prieš trejus metus – 2016-aisiais. Adele ir Simonas augina sūnų Angelo, kurio susilaukė 2012-aisiais, tačiau be jo daugiau jų niekas nebesies.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, Adele yra viena tų atlikėjų, kuri be proto saugo savo asmeninį gyvenimą. Žiniasklaidai neprasprūsta nė viena pikantiška detalė apie moters gyvenimą, todėl ir šįkart ji prašo supratingumo iš žiniasklaidos atstovų. Moteris šia tema daugiau nekalbės.

Net apie jų vestuves niekas nežinojo iki tol, kol 2017 metų Grammy apdovanojimuose Adele padėkojo „sutuoktiniui“ už buvimą kartu.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų