REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Eimutis Kvoščiauskas (Fotobankas)

Aktorius Eimutis Kvoščiauskas šeštadienio vakarą patyrė rimtą traumą. Pasak aktoriaus, dėl šio incidento jam šiuo metu skirtas namų režimas. Jis neslepia, kad tokio sužalojimo dar niekada nėra patyręs.

11

Aktorius Eimutis Kvoščiauskas šeštadienio vakarą patyrė rimtą traumą. Pasak aktoriaus, dėl šio incidento jam šiuo metu skirtas namų režimas. Jis neslepia, kad tokio sužalojimo dar niekada nėra patyręs.

REKLAMA

Naujienų ir pramogų portalui tv3.lt jis detaliau papasakojo apie patirtą sužeidimą.

Pasirodo, kad praėjusį šeštadienį Kaune, šokdamas „Domino“ teatro spektaklyje „Striptizo ereliai“, Eimutis patyrė kojos traumą. Jis pasakoja, kad jam kojos šlaunies raumuo plyšo tada, kai spektaklio pabaigoje jis šoko savo finalinį šokį. „Šokio metu aš dariau tokį pusšpagatį, sėdau ir supratau, kad kažkas įvyko. Buvo ne tai, kad skausmas, o šokas, kuris persimaišė su nežinomybe“, – pasakoja vyras.

Anot jo, ši nelaimė įvyko dėl kelių priežasčių. „Viskas yra dėl naujų mano batų. Šį kartą šokau Kaune, manau, kad ir danga kalta. Gal prisidėjo ir tai, kad po atostogų man tai buvo pirmas spektaklis.“

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, vyras pajuto, kad ir publika pastebėjo, jog jam kažkas nutiko. Šokdamas jis galvojo net nutraukti spektaklį. „Norėjau būti didvyris labai ir atšokau iki galo. Žengiau žingsnį ir supratau, kad nieko negaliu padaryti. Iš publikos reakcijos mačiau, kad net mano žingsniai juos gąsdina. Mano koja manęs neklausė, ji vėlavo keliomis sekundėmis vėliau.  Pabaigiau šokį vos ne vos, su improvizuotais judesiais, į finalinį šokį nebeišėjau“, – pasakoja Eimutis.

REKLAMA

Jis teigia, kad skausmas tapo dar stipresnis, pasibaigus spektakliui jis negalėjo nė užlipti ant scenos nusilenkti. Išgėręs nuo skausmo tabletę, vyko autobusu į Vilnių. „Kentėjau kol su autobusiuku mane vežė iki Lazdynų ligoninės, ten buvo beprotiška eilė, 7 valandos laukimo. Supratau, kad negaliu tiek laukti. Mane nuvežė į Santariškių ligoninę, kurioje buvo šiek tiek mažiau žmonių.“

Atlikus reikiamus tyrimus, vyrui diagnozavo, kad jam plyšo kojos šlaunies raumuo. Šios traumos gydymas truks iki mėnesio, dabar jam skirtas lovos režimas. Tačiau, Eimutis tikisi, kad jau po savaitės galės sugrįžti į repeticijas. „Jaučiuosi neblogai, bet skausmas yra. Tačiau dabar aš negaliu net normaliai sėdėti, nekalbu apie šokio judesius. Dabar savaitei susistabdžiau darbus, o po jos bus matyti. Išoriškai nieko nesimato, tik mėlynės yra“, – teigia vyras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų