REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Apsipirkinėja (nuotr. 123rf.com)

Prasidėjus rudens sezonui, moterys skuba į parduotuves ir šluoja viską iš eilės. Nesvarbu, ar jos panašius drabužius jau turi, ar ne. Vis dėlto joms į pagalbą skuba garsi stilistė Viktorija Šaulytė, kuri atskleidė, kas madinga šį sezoną ir kaip susikurti stilingą derinį neišleidus daugybės pinigų.

10

Prasidėjus rudens sezonui, moterys skuba į parduotuves ir šluoja viską iš eilės. Nesvarbu, ar jos panašius drabužius jau turi, ar ne. Vis dėlto joms į pagalbą skuba garsi stilistė Viktorija Šaulytė, kuri atskleidė, kas madinga šį sezoną ir kaip susikurti stilingą derinį neišleidus daugybės pinigų.

REKLAMA

Mergina atvirauja, kad dauguma moterų prieš eidamos apsipirkti daro didelę klaidą, iš kurios nepasimokius, vėliau gali tekti likti su tuščia pinigine.

Žaiskite su spalvomis bei raštais

Stilistė džiaugiasi, kad dabar toks metas, kai norint atrodyti nepriekaištingai, nebūtina vaikytis madų ir sekti naujienų. „Šiai dienai mada yra tokia puiki, kad su ja galima žaisti, kaip tik nori. Kas kaip nori, tas taip šoka“, – šypteli ji.

Viktorija pastebi, kad šį sezoną į madą vėl grįžta rudeniškos spalvos. „Dabar sužibės raudona spalva, tamsesni vyno atspalviai, prabangi mėlyna, oranžinė, avokado žalia bei smėlio spalvos.“

REKLAMA
REKLAMA

Populiarūs išlieka ir raštai, kuriuos galima derinti tarpusavyje. „Leopardo, gyvatės, zebro raštai vis dar madingi. Juos aš drąsiai siūlau net gi pamiksuoti tarpusavyje“, – patarimais dalijasi stilistė.

REKLAMA

Drabužių sluoksniavimas – madingas pasirinkimas?

Rudenį oras kiekvieną dieną darosi vis šaltesnis, vėsesnis, todėl prireikia ir šilčiau apsirengti, bet kaip prisirengus neatrodyti it svogūnui? Anot stilistės, sluoksniavimas yra labai geras ir stilingas pasirinkimas.

„Sluoksniavimas gali būti labai stilingas, žinoma, jei gerai tai padarysite. Tarkime, trumpesnis sijonas su marškiniais kyšančiais iš po megztinio ir ilgais aulinukais gali atrodyti labai gražiai. Galite sukurti puikų derinį iš džemperio bei palaidinės, illgesnio sijono su golfu, ilgaaulių ir masyvesnio paltu bei aksesuarų.“

REKLAMA
REKLAMA

Stilistė pasidalija ir madingų drabužių derinių idėjomis. „Klasikinės kelnės su oversize laisvu megztiniu ar golfu. Prisiminkite, kad švarkas nebūtinai turi būti derinamas tik su marškiniais – juos pakeisti gali palaidinės ar golfas.“

Medžiagos ir aksesuarai

Viktorija pastebi, kad norint atrodyti nepriekaištingai, reikia atkreipti dėmesį ir į stiliaus detales bei pasirinkto drabužio medžiagą.

„Atkreipkite dėmesį į satiną, kuris puikiai atrodo prie oversize laisvų megztinių. Plačios palaidinių ir marškinių rankovės tiks ir į darbą, ir į vakarėlį. Rinkitės ilgesnius sijonus, golfus, masyvius paltus ir kailinius. Pabandykite suderinti sijono spalvą su pėdkelnėmis – pažaiskite, juk drabužiai tam ir skirti. Nepraleiskit pro akis ir tiulio – jis vėl atsigavo, gali dailiai papuošti kiekvieną. Suknelės, sijonai su švarkais ar palaidinėmis – pabandykite!“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Stilistė šį sezoną siūlo nebijoti pasipuošti masyviais ir dideliais aksesuarais. Dabar labai madingi  platesni ir blizgantys lankeliai, kurie gali tapti jūsų stiliaus akcentu, o ir nekainuoja didelių pinigų.

Sutaupyti padės viena paprasta taisyklė

Moterys dažnai skuba į prekybos centrus ieškoti naujų drabužių derinių nė nepasižiūrėjusios, ką turi užsilikusio giliai spintoje. Galbūt tie drabužiai, kurie buvo nemadingi praėjusį sezoną, dabar yra „must have“?

Viktorija sako, kad prieš vykstant apsipirkti, pirmiausia reikėtų susitvarkyti savo spintą. „Kai matysite, ko spintoje trūksta, lengviau bus parduotuvėje, o taip pat ir taupiau! Pabandykite neštis su savimi drabužį, kurį nusipirkote, bet galbūt dar neapsivilkote. Parduotuvėse kartais gimsta naujų idėjų ir derinių su turimais drabužiais“, – pataria Viktorija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų