REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Lino Adomaičio dukros krikštas (nuotr. Druska Photography)

„Mano vasaroje buvo daug Saulės!“ – gerai nusiteikęs sako atlikėjas ir šviežiai „iškeptas“ tėtis Linas Adomaitis, kviesdamas vilniečius į koncertą Vilniuje.

10

„Mano vasaroje buvo daug Saulės!“ – gerai nusiteikęs sako atlikėjas ir šviežiai „iškeptas“ tėtis Linas Adomaitis, kviesdamas vilniečius į koncertą Vilniuje.

REKLAMA

Pranešime spaudai rašoma, kad vienas žymiausių Lietuvos muzikos prodiuserių ir dainininkų L. Adomaitis nekantrauja susitikti su klausytojais: „Kaip visada tikiu, kad bus nepamirštamos dalybos tarp scenos ir publikos. Aš labai laukiu šio koncerto, nes Vasaros terasoje yra ypatinga aura ir nepaaiškinama energija.“

Prieš metus prie dainininko, prodiuserio, kompozitoriaus, aranžuotojo, dėstytojo bei smuikininko dar pridėjęs tėčio titulą, Linas pasakoja, jog būtent tai šiuo metu jį džiugina labiausiai: „Mane labiausiai džiugina dukrelės pasiekimai ir visi jos pirmi kartai. Pamenu labai džiaugiausi, kai po tėvo dienos ji pradėjo sakyti „tete tete“.

Neseniai pasibaigusi dainininko vasara taip pat sukosi aplink atžalą: „Dabar visas gyvenimas ir sukasi būtent aplink ją. Saulė atėjo į mūsų gyvenimą kaip didžiausia dovana, ir šią vasarą mes pirmą kartą praleidome trise. Visgi, spėjau ir pasimėgauti Nidos kopomis bei sodybos miškais ir pievomis. Koncertų taip pat netrūko, tačiau visi jie buvo tokie šilti, kad negaliu jų vadinti darbu – tai savotiškas poilsis nuo poilsio.“

REKLAMA
REKLAMA

„Aš pavydžiu sau dėl daugelio priežasčių. Nes myliu, nes groju, nes turiu daug draugų! O kalbant apie mano koncertinius pasirodymus – tai svarbiausi ingredientai“, – linksmai apie vasaros pasirodymus pasakoja Linas.

REKLAMA

14-tą sezoną gyvuojančioje „Vasaros terasoje“ ketvirtadienį Linas Adomaitis pasitiks su energiją pulsuojančia programa, atliekama drauge su ritmo grupe ir pritariamuoju vokalu. Linas pažada, jog gerbėjai „Vasaros terasoje” tikrai išgirs per 20 Lino kūrybos metų sukauptus ryškiausius hitus, tarp jų - „Ar tu ją matei?", „Lūpos kaip vyšnios", „Aš pavydžiu sau", „Vandenynai” ir kitus.

Vieno charizmatiškiausių šiandienos Lietuvos atlikėjų ateities planuose – nemažai koncertų. „Tačiau dideliam koncertiniam turui kaupiu jėgas kitiems metams. O šiuo metu džiaugiuosi kameriniais koncertais ir miestų šventėmis“, – sako dainininkas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų