REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusį savaitgalį buvusios grupės „Mokinukės“ narės atšventė scenos draugės, atlikėjo Kristinos Lepšytės-Šerkšnienės mergvakarį.

Praėjusį savaitgalį buvusios grupės „Mokinukės“ narės atšventė scenos draugės, atlikėjo Kristinos Lepšytės-Šerkšnienės mergvakarį.

REKLAMA

Tiesa, buvusi grupės narė už savo mylimojo vyro Andriaus jau yra ištekėjusi šešerius metus, tačiau pora nusprendė meilę prisiekti Dievo akivaizdoje.

Kristinos mergvakaryje dalyvavo artimos bičiulės ir grupės „Mokinukės“ narės, pasveikinti jaunosios atvyko ir buvusi merginų mokytoja Laima Lapkauskaitė.

Naujienų ir pramogų portalui tv3.lt L.Lapkauskaitė pripažino, kad su kostiumėliais pamačiusi merginas pajautė nostalgiją.

„Pas merginas užsukau trumpam, išlydėjau jas kaip vadovė ir atvežiau kostiumus. Kristinai priminiau jaunystės epizodą, kai iškeliavome į koncertą, o ji mus vijosi su taksi. Panašiai ir aš atvežiau jai kostiumus. Merginos persirengė, kartu padainavom ir aš išvažiavau“, – juokėsi Laima.

Moteris tikino, kad su merginomis iki šiol puikiai sutaria: „Simona Nainė, kad ir anksčiau išėjo iš grupės, vis dar man paskambina, pasiūlo pagalbos pavežti, kokį rūbelį siūlo pasiūti. Mes viena kita labai rūpinamės, su visomis palaikau ryšį.

REKLAMA
REKLAMA

Kartais jas kalbinu nors trumpam sugrįžti į sceną. Sakau, padarykime turą po Lietuvą su senomis dainomis. Viskam savas laikas, pažiūrėsime, kaip bus.“

REKLAMA

Kostiumais persirengusios merginos Laimą grąžino į tuos laikus, kai „Mokinukės“ dar koncertuodavo: „Labiausiai mane nustebino tai, kad jos visos keturios po tiek metų tilpo į tas sukneles. Neįtikėtina, kaip merginos, turinčios po kelis vaikus, taip save puikiai prisižiūri. Apsirengusios sukneles jos visos išsirikiavo, kaip seniais gerais laikais, stovėjau ir grožėjausi, kaip jos vėl nori atlikti tą vaidmenį. Mes buvom taip pasiilgusios viso šito. Aš joms sakiau, kad jei grįžti, tai grįžti su tomis pačiomis dainomis ir stiliumi.“

Nuotraukoje, kurią instagrame paviešino Ineta, matyti net 4 merginos – ji pati, jos sesuo Irūna Puzaraitė-Čepononienė, Kristina Šerškienė ir Rūta Žilionytė. „Mokinukės. Švenčiam mergvakarį“, – trumpai intrigą palikdama brūkštelėjo moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Trys „Mokinukės“ nuotraukoje savo aprangas susiderinusios, o štai besilaukianti Irūna pasipuošusi kiek kitokiu deriniu.

Žinia apie tai, kad Irūna ir jos išrinktasis Rokas laukia šeimos pagausėjimo, pasirodė dar liepos mėnesio pradžioje – tai socialiniuose tinkluose pranešė jos sesuo Ineta. „Kaip gera sveikintis ne vienai ir pasidžiaugti mūsų šeimą aplankiusia laime. Jau antrą kartą laukiam ateinant stebuklo! Ir jau pats laikas po truputėlį rinktis kraitelį“, – rašė Irūna.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad Irūna ir Rokas Čepononiai kartu dar augina sūnelį Taurą, gimusį 2017-ųjų liepą.

 

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų