REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
S. J. Parker, S. Johansson, R. Reynolds, Beyonce (tv3.lt fotomontažas)

Nors paprastai esame linkę galvoti, kad garsiausi JAV atlikėjai bei didžiausios Holivudo žvaigždės save realizuoja tik žiūrovų pilnose arenose ir filmų aikštelėse, tik nedaugelis žino, kad kai kurie iš jų turi ir kitų, papildomų veiklų.

18

Nors paprastai esame linkę galvoti, kad garsiausi JAV atlikėjai bei didžiausios Holivudo žvaigždės save realizuoja tik žiūrovų pilnose arenose ir filmų aikštelėse, tik nedaugelis žino, kad kai kurie iš jų turi ir kitų, papildomų veiklų.

REKLAMA

O dažniausiai tai – ne visada pelningi, tačiau labai įdomūs verslai: popkornų parduotuvės, asmenjiniai alkoholiniai gėrimai ir panašiai.

1. Ryanas Reynoldsas

Aktorius Ryanas Reynoldsas pasirodo gariausiuose pasaulio filmuose ir ne kartą yra išrinktas kaip seksualiausias planetos vyras. Vis dėlto panašu, kad šių titulų jam negana.

Tik nedaugelis yra girdėjęs apie tai, kad vyras nusipirko alkoholinių gėrimų kompaniją „Aviation Gin“, o negana to – ir pats reklamuoja savo pamiltą gėrimą džiną!

REKLAMA
REKLAMA

„Aš turiu neįtikėtiną, autentišką ir aistringą ryšį su „Aviation Gin“. Tačiau manęs nepamatysite gaminančio šį gėrimą – kitu atveju, visa kompanija užsidegtų per valandą“, – apie savo verslą anksčiau yra sakęs jis.

REKLAMA

2. Sarah Jessica Parker

Serialo „Seksas ir miestas“ žvaigždė Sarah Jessica Parker ne tik turi savo vardo batų ir kvepalų liniją, bet netrukus išleis ir savo bei Naujosios Zelandijos „Invivo“ bendrą vyną. Jis jau visai netrukus pasirodys JAV. „Kiekvienos dienos pabaigoje išgeriu taurę vyno“, – tokį savo verslą paaiškino ji.

3. Beyonce

Nepaisant to, kad Beyonce yra viena žinomiausių visų laikų moterų dainininkių, o jos turtas vertinamas 446 mln. eurų, jai viso to – negana. Dar 2015 metais moteris išleido savo vardo veganišką mitybos planą, pavadinimu „22 Days Nutrition“. Viso to esmė, kad kiekvieną rytą jums į namus yra pristatoma daugybė daržovių, paruoštų pagal Beyonce meniu.

REKLAMA
REKLAMA

Žinoma moteris tikina, kad toks planas padeda lengviau pamiršti blogus savo įpročius, susijusius su greitu gyvenimo būdu.

4. Scarlett Johansson

Sunku patikėti, tačiau aktorė S. Johansson yra tiesiog pamišusi dėl… popkornų! Būtent dėl šios priežasties prieš 2 metus ji realizavo savo meilę ir atidarė popkornų parduotuvę Paryžiuje.

Čia galite rasti pačių įvairiausių skonių popkornų, pavyzdžiui, su alyvuogių aliejumi, čederio sūriu ar braškių ir šokolado.

„Mėgiamiausio amerikietiško užkandžio atgabenimas į mylimiausią Europos miestą jau ne vienerius metus yra mano svajonė“, – apie savo verslą sakė aktorė.

5. Jay-Z

Nepaisant to, kad daugelis Jay-Z šlovę prisikiria Beyonce, iš tiesų šis vyras yra pasiekęs be galo daug tik savo pastangomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasirodo, kad reperiui priklauso ir muzikos transliavimo įmonė „Tidal“, šampanas „Armad de Bignac“, ir turi privačių lėkuvų „JetSmarter“, veikiančių „Uber“ principu, akcijų.

„Aš nesu verslininkas – aš esu verslas“, – taip apie save dar anksčiau yra pasakęs pats Jay-Z.

6. Markas Wahlbergas

Pasirodo, kad aktorius M. Wahlbergas prisideda prie šeimos mėsainių užkandinės „Wahlburgers“ verslo. Pasirodo, kad JAV yra net 31 šio tinklo užkandinė.

„Kartais vienu metu užsisakau net 4-5 skirtingus mėsainius, nes jie tokie geri“, – taip apie užkandinę yra sakęs aktorius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų