REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Mackevičių šeimos atostogos Nidoje (A. Vengalio nuotr.)

Buvusi dainininkė, o dabar dviejų vaikų mama ir TV laidų vedėjo Rolando Mackevičiaus žmona Ieva Mackevičienė visai neseniai sugrįžo iš Kuršių nerijos. Poilsiui Mackevičiai jau kelintus metus iš eilės pasirinko Nidos kurortą, rašoma pranešime spaudai.

12

Buvusi dainininkė, o dabar dviejų vaikų mama ir TV laidų vedėjo Rolando Mackevičiaus žmona Ieva Mackevičienė visai neseniai sugrįžo iš Kuršių nerijos. Poilsiui Mackevičiai jau kelintus metus iš eilės pasirinko Nidos kurortą, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Jame garsi šeima jaučiasi kaip namuose, o laikas niekada neprailgsta. Žavingoji I. Mackevičienė pasakoja apie mėnesį trukusias atostogas, keliones po Lietuvą automobiliu ir dviejų vaikų auginimo rūpesčius.

„Šios atostogos jau tapo mūsų šeimos tradicija. Kiekvieną kartą šis nuostabus kraštas atsiskleidžia vis naujomis spalvomis. Šiais metais Nida vėl buvo kitokia. Meilė jau paaugusi ir yra labai aktyvi, todėl atostogaujant buvo daug pramogų, laisvalaikį leidome tikrai aktyviai. Pailsėjus gera grįžti į darbus bei mokslus“, – pasakoja I. Mackevičienė, šiuo metu viename sostinės universitetų siekianti magistro laipsnio.

Užmezgė dar tvirtesnį ryšį

Vasara R. Mackevičiui buvo tikras darbymetis – laukė trijų projektų filmavimai ir privatūs renginiai, todėl Ieva daugiausiai laiko praleido su vaikais. Žinoma moteris džiaugėsi, kad atostogų Nidoje metu jai pavyko skirti vaikams visą savo laiką, taip užmezgant dar tvirtesnį ryšį.

REKLAMA
REKLAMA

„Norėjau kiek įmanoma daugiau jo praleisti su savo atžalomis. Tas laikas turėjo būti kokybiškas, skiriant jiems visą dėmesį. Būdama Vilniuje kartais jaučiuosi kalta, kad neužtektinai skiriu vaikams savo laiko. Kiekviena šypsena, kiekviena jų ašara – nieko nepraleidau. Kai Rolandas atitrūkdavo nuo darbų, atskubėdavo į pajūrį – tada būdavo dar geresnis laikas, nes visa šeima kartu“, – pasakojo I. Mackevičienė.

REKLAMA

Svarbiausia – laikytis dienotvarkės

Net atostogaudama Ieva nenukrypsta nuo vaikams įprastos dienotvarkės. Nustatytu laiku vaikai keliasi, valgo, eina pogulio, pramogauja, miega. Nidoje šeima važinėjosi dviračiais, daug vaikščiojo po mišką, kopų takais, stebėjo gamtą, susitikdavo su atostogaujančiais draugais.

„Kiek įmanydami mėgavomės vasara. Nida man yra mėgstamiausia vieta Lietuvoje. Aš ją vadinu kitu pasauliu. Gera čia būti ir visada sugrįžti. Šiemet man labai padėjo Motiejus – jis jau paaugęs, pasirūpina sesute. Kai jie kartu, susigalvoja įvairiausių veiklų, žaidimų. Turiu puikų pagalbininką“, – kalbėjo I. Mackevičienė.

REKLAMA
REKLAMA

Didelis dėmesys automobilinei kėdutei

Mackevičių šeima itin daug keliauja automobiliu, todėl vaikų saugumas jiems labai svarbus. Vienas pagrindinių kriterijų – tinkamos automobilinės kėdutės pasirinkimas. I. Mackevičienė džiaugiasi, kad jai pavyko rasti itin patogią ir visus poreikius patenkinančią automobilinę kėdutę. Tai – Vokietijos kompanijos „Britax“ gaminys, papirkęs Ievą kokybe, saugumu, komforto pojūčiu jos dukrai. 

„Gaminio paieškoms skyriau daug laiko, prašydama rekomendacijų kreipiausi į drauges ir savo sekėjas. Manau, kad šiam pirkiniui nereikėtų labai taupyti. Žinoma, reikia atsižvelgti į tai, kiek laiko naudosi kėdutę, kokio amžiaus tavo vaikas, ar dažnai vyksti į keliones automobiliu. Kūdikio kėdutei neskirčiau daug pinigų – juk vaikai ją labai greitai išauga. Tačiau ta, kurią naudosite trejus metus, turi būti kokybiška. Yra kitų daiktų vaikams, kur galima sutaupyti“, – įsitikinusi I. Mackevičienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų