REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Vita Pliadytė (nuotr. asm. archyvo)

Buvusi grupės „Naujosios pupytės“ narė bei populiaraus drabužių butiko „Dolce Vitta Boutique“ įkūrėja Vita Pliadytė-Jakutienė savo gerbėjus žavi nepriekaištinga išvaizda, taip pat moteris nebijo padailinti kūno išskirtiniais piešiniais.

5

Buvusi grupės „Naujosios pupytės“ narė bei populiaraus drabužių butiko „Dolce Vitta Boutique“ įkūrėja Vita Pliadytė-Jakutienė savo gerbėjus žavi nepriekaištinga išvaizda, taip pat moteris nebijo padailinti kūno išskirtiniais piešiniais.

REKLAMA

Naujienų ir pramogų portalui tv3.lt garsi moteris atskleidė, kad dėl vienos tatuiruotė teko susipykti ir su mama.

Vita manė, jog pirmoji jos tatuiruotė bus pirma ir paskutinė, tačiau viskas apsivertė aukštyn kojomis: „Aš nežinau, ar tai užkrečiama, ar kas, bet vis tiek pirmos ir paskutinės tatuiruotės nebūna. Po antros tatuiruotės aš nebesakau, kad tai bus paskutinė“, – šypteli ji.

Asmeniškos tatuiruotės

Pirmąją tatuiruotę atlikėja pasidarė būdama 30-ies: „Tada jau buvau subrendusi ir puikiai žinojau, ko noriu. Mano tatuiruotės nėra padarytos dėl grožio, jas darausi, nes tai kažką man reiškia, susiję su tam tikrais atsitikimais. Nebūtinai tie nutikimai turi būti gražūs, bet man jie yra svarbūs, kažką reiškiantys.“

REKLAMA
REKLAMA

Moteris turi jau aštuonias tatuiruotes, kurios jai asocijuojasi su svarbiais gyvenimo įvykiais.

„Manau, kad kiekvienas žmogus turi paslapčių, nutylėjimų, todėl man jos yra labai asmeniškos“, – apie tatuiruočių reikšmę moteris nebuvo linkusi atvirauti.

REKLAMA

Vitai teko susidurti su nemalonia situacija, kuri ją kiek įpykdė. Moteris socialiniuose tinkluose dažnai dalijasi nuotraukomis, kuriose matosi ir jos tatuiruotės.

„Girdėjau tokią istoriją, kad į vieną meistrę kreipėsi mergina ir paprašė, kad ši padarytų tokią pačią tatuiruotę, kokią turiu aš. Man tai yra labai juokinga ir net pikta. Labai nenorėčiau, kad kažkokia mergaitė, kuri galbūt nėra net to išgyvenusi, ir su manimi susijusi, vaikščiotų su tokia pačia tatuiruote“, – teigė Vita.

Pykosi net su mama 

Moteris atvirauja, kad dėl vienos tatuiruotės teko ir susipykti su mama: „Ant nugaros turiu kryžių. Dėl šio piešinio teko susipykti su mama, nes ji manė, kad tatuiruotė neva reiškia, kryžiaus nešimas visą gyvenimą. Aš kaip tik esu optimistė, manau, kad kryžius mane saugos.“

REKLAMA
REKLAMA

Vita pastebi, kad Lietuvoje esantys žmonės yra kiek niūrūs, vienodi: „Kuo daugiau išsiskiriančių žmonių, tuo geriau. Lietuva it pilka masė, taip niūru.

Norisi matyti kuo daugiau pozityvių, skirtingų žmonių. Žmonės gali nors ir visą veidą tatuiruoti, reikia suprasti, kad kuo žmonės skirtingesni, tuo įdomiau.

Man gražiau, kai žmogus kažkuo išsiskiria. Nesakau, kad man dabar reikia visą kūną tatuiruoti ir būti dėmesio centre, bet aš turiu omenyje, kad kuo daugiau, tuo fainiau“, – savo nuomone dalijasi Vita.

Butiko įkūrėja atkreipia dėmesį ir į pasirenkamo meistro svarbą. Anot jos, reikia eiti pas tokį meistrą, kuriam rūpėtų jo darbas ir viskas nebūtų atliekama atmestinai: „Savo tatuiruotę dariausi pas meistrą Arną, kuris yra meniškos sielos žmogus. Jis piešia labai daug paveikslų. Pas tokį žmogų norisi sugrįžti, nes jis puikiai išmano savo darbą. Svarbu pasirinkti tokį, kuriam patinka tai daryti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų