REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Angelina Jolie (nuotr. SCANPIX)

Ne paslaptis, kad Angelina Jolie yra viena gražiausių pasaulio moterų tituluojama amerikiečių aktorė. Ji laikoma, kaip viena labiausiai apmokamų aktorių Holivude. Tačiau ar žinojote, kad kai ji buvo maža apie šią profesiją nė nesvajojo?

18

Ne paslaptis, kad Angelina Jolie yra viena gražiausių pasaulio moterų tituluojama amerikiečių aktorė. Ji laikoma, kaip viena labiausiai apmokamų aktorių Holivude. Tačiau ar žinojote, kad kai ji buvo maža apie šią profesiją nė nesvajojo?

REKLAMA

Angelina Jolie yra ne tik viena seksualiausių aktorių, bet ir labai paslaptinga moteris.

Moteris puikiai vaidina, rodos, kad tai įgimtas jos talentas, tačiau pasirodo, jog kai ji buvo maža svajojo apie laidotuvių organizatorės profesiją, o prieš pradedant aktorės karjerą, ji buvo modelis. Modelio karjeros siekė nuo 14 metų.

Angelina turi ir neįtikėtiną kolekciją, ji kolekcionuoja įspūdingo dydžio peilius. Didelę kolekciją turinti moteris, taip pat žavisi ir egzotiniais gyvūnais. Jos mėgstamiausi gyvūnai yra ropliai, o būdama maža augino driežą ir kelias gyvates. Aktorė turi ir piloto licenciją, kurią gavo 2004 metais. Licencija leidžia skraidyti mažais privačiais lėktuvais. Ji turi nuosavą lėktuvą su kuriuo kartais skraido.

Angelina yra šeimos žmogus, kartu su Bradu Pittu augina šešis vaikus. Nors moteris ir be galo myli savo atžalas ir yra rūpestinga motina, tačiau pasirodo, kad pati vaikystėje su savo tėvu nesutarė. Jos tėvas Jonas Voightas taip pat yra aktorius. Angelina debiutavo ekrane, kaip vaikas kartu su savo tėvu filme „Ieškok, kaip ištrūkti“. Jolie teigia, kad ji ir jos brolis Havenas neturėjo gerų santykių su tėčiu, todėl jie net pasikeitė savo pavardes į Jolie ir Haven. Jų gyvenime buvo ir labai liūdnų akimirkų. 2002 metais ji kovojo su depresija ir narkomanija, o  2007 metais jos motina mirė dėl kiaušidžių vėžio. 

REKLAMA
REKLAMA

Neįtikėtina ir tai, kad ji nemėgsta ir šiltų apsikabinimų su kitais žmonėmis.

Moteris buvo ištekėjusi du kartus. Pirmoji santuoka truko vos 3 metus. 1996 m. Ji ištekėjo už Jonny Lee Miller. Vestuvėse ji vilkėjo kiek neįprastą aprangą. Moteris vietoje baltos vestuvinės suknelės pasirinko pasipuošti juodomis odinėmis kelnėmis ir baltais marškiniais. Antroji santuoka buvo su Bradu Pittu. Drauge jie turi 6 vaikus. 3 vaikai yra įvaikinti iš viso pasaulio, o kiti 3 yra jų biologiniai. Viename iš interviu ji teigė, kad iš tikrųjų mylėjo tik Bradą. Tiesa, dabar moteris skiriasi su mylimuoju Bradu ir kovoja dėl vaikų teisės.

REKLAMA

Naujienų ir pramogų portalas tv3.lt primena, kad Angelina Jolie išgyvena gana sunkų laikotarpį – ji ir buvęs jos vyras aktorius Bradas Pittas kovoja dėl vaikų priežiūros.

2016-aisiais prasidėjęs bene tobuliausia laikytos Holivudo poros skyrybos užsitęsė ne vienerius metus. Visgi šiandien pora yra oficialiai išsiskyrusi, tačiau vis dar susaistyta savo vaikų. Jau ne pirmą kartą užsienio žiniasklaidoje skelbiama gąsdinanti informacija apie Holivudo aktorės Angelinos Jolie svorį ir sveikatą.

Anksčiau spaudoje buvo atsiradę straipsniai, kuriuose teigiama, jog gražiausia pasaulio moteris sveria vos 45 kilogramus, tačiau šįkart paviešintos dar kraupesnės detalės.

REKLAMA
REKLAMA

Anot apie užsienio žvaigždes rašančio „Star“ šaltinio, A. Jolie šiuo metu sveria 35 kilogramus. Pranešama, kad šiuos gąsdinančius skaičius išdavė artimi aktorės šaltiniai, kurie nerimauja dėl jos sveikatos būklės.

Tiesa, tai ne pirmas kartas, kuomet šis svoris afišuojamas užsienio portaluose. Dar šių metų pradžioje šaltinis „Now“ skelbė, kad A. Jolie sveria vos 34,5 kilogramus. Įtemptą laikotarpį tuomet išgyvenusi aktorė atrodė ganėtinai perbalusi, o jos kūnas – ryškiai kaulėtas ir nuvargęs.

Buvo pranešama, kad dėl patiriamo streso A. Jolie nejaučia apetito, o jos mityba skurdi.

2013-aisiais užsienio žiniasklaida dėl šios aktorės išvaizdos skambino pavojaus varpais. Po krūties vėžio prevencijos, kurios metu moteris patyrė dvigubą krūtų šalinimą, ji akivaizdžiai sulyso. Bėgant laikui situacija aprimo, tačiau paskelbus apie skyrybas – A. Jolie sveikata, regis, ir vėl pakibo ant plauko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant skambių antraščių apie A. Jolie svorį šiuo metu, daugelis jas išvydusių aktorės bičiulių abejoja ar tai tiesa. Anot jų, žinoma moteris atrodo geriau nei bet kada.

Primename, kad visai neseniai paaiškėjo, jog po skyrybų su vyru aktorė nenuėjo į nė vieną pasimatymą ir tam yra rimta priežastis.

Artimi moters šaltiniai užsienio žiniasklaidai atskleidė, kad po Brado Angelinos gyvenime ne tik, kad nebuvo jokio vyro – pasirodo, kad ji nė neplanuoja artimoje ateityje tokio ieškoti.

Kaip teigiama mirror.co.uk, A. Jolie nusprendė atgaivinti savo kaip aktorės karjerą, įkvėpti sau naujų jėgų, o taip pat dėmesį sutelkti į šeimą.

Tiesa, anksčiau sklandė kalbos, kad Angelina vis dar ilgisi Brado, todėl nebando laimės su niekuo nauju, o taip vilkina skyrybų procesą. Tačiau artimas aktorės šaltinis tai aktyviai neigia.

„Angelina jaučiasi pilnai užpildyta savo darbu ir vaikais, o taip pat su niekuo nesusitikinėja, nes pati taip pasirinko“, – sako jis.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų