REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Anna Bey (nuotr. Instagram)

Ne vienerius metus prabangiu gyvenimu besidžiaugianti Anna Bey žino, kaip turėtų atrodyti tikra dama – tokia, kuri gebėtų suvilioti milijonierių. Pati su tokiu gyvenanti moteris nusprendė pamokyti ir kitas, todėl įkurūsi savo tinklaraštį, dažnai čia pasidalija pačiais įvairiausiais patarimais.

15

Ne vienerius metus prabangiu gyvenimu besidžiaugianti Anna Bey žino, kaip turėtų atrodyti tikra dama – tokia, kuri gebėtų suvilioti milijonierių. Pati su tokiu gyvenanti moteris nusprendė pamokyti ir kitas, todėl įkurūsi savo tinklaraštį, dažnai čia pasidalija pačiais įvairiausiais patarimais.

REKLAMA

Visai neseniai ji atskleidė 10 dalykų, kurių elegantiška dama niekuomet neturėtų daryti.

Tai, ką Anna išvardijo, nustebins ne vieną – galime lažintis, kad ne kartą esate tai dariusios.

1. Niekuomet nedėvėkite aptemptų drabužių

Anna tikina, kad elegantiškos moterys neturėtų persistengti ir savo įvaizdžio nepaversti perdėtai seksualiu. „Elegantiškos moterys dėvi drabužius, kurie joms puikiai tinka“, – sako moteris.

Anot Annos, klasiką mėgstančios moterys žino, kad ne perdėtas seksualumas, o būtent jų elegancija joms padės atkreipti dėmesį – ir ne bet kokį, o būtent turtuolių.

REKLAMA
REKLAMA

2. Niekuomet nerodykite, kad savimi nepasitikite

Annos tikinimu, drabužiai ir kalba dar nėra tiek svarbi, kiek svarbus yra pasitikėjimas savimi – kitaip žmonės jumis paprasčiausiai netikės ir nesižavės.

REKLAMA

„Pasitikėjimas savimi – pagrindinis elegancijos ingredientas“, – tikina milijonieriaus mylimoji.

3. Niekuomet nesiekite vyro pati

Annos tikinimu, moterys, kurios nori suvilioti milijonierių, niekuomet neturėtų būti lengvai pasiekiamos, o taip pat žinoti savo vertę.

„Žinoma, mes galime padėti vyrams su tyliomis ar beveik nepastebimomis užuominomis, tačiau mes niekuomet neturėtume pačioms jiems nuolat rašyti ar skambinti siūlydamos susitikti“, – teigia moteris.

Svarbiausia, anot Annos, jei tinkamas vyras nenustoja mumis domėtis, tinkamai priimti jo kvietimą.

REKLAMA
REKLAMA

4. Niekuomet neignoruokite detalių

Anna tikina, kad tai – pats svarbiausias patarimas. Anot moters, kiekviena dama turi atkreipti dėmesį net ir į mažiausias detales – tik tokiu atveju jai pasiseks.

„Elegantiškos damos visuomet saugo savo reputaciją ir savo vardą“, – prideda ji.

5. Nerodykite savo beviltiškumo

Milijonieriaus mylimoji tikina, kad elegantiška dama niekuomet neturėtų pasirodyti beviltiška – ir tai liečia ne tik jos ryšį su kitais vyrais.

„Mes neturėtume beviltiškai stengtis dėl vyrų, draugysčių, bet kokių galimybių, maisto ar ko kito. Kiekvieną akimirką, kai pasirodote beviltiška, jūs save pigiai parduodate“, – prideda Anna.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Visuomet būkite iškėlusi galvą ir siekite savo tikslų, tačiau niekuomet nesielkite taip, kad jus būtų galima pavadinti beviltiška“, – sako moteris.

6. Nesikūprinkite

Anna tikina, kad siekiant suvilioti milijonierių svarbi yra net ir jūsų poza, todėl elegantiškoms damoms viešumoje niekuomet nevalia kūprintis.

„Įsivaizduokite, kad moteriai suteikiama garbė dėvėti nuostabią, brangią, mados namų suknelę, ir ji vilki ją susikūprinusi. Kaip tai atrodo? Tai iškart sunaikina suknelės vertę ir sugadina moters įvaizdį“, – teigia ji.

7. Niekuomet socialinėje erdvėje nesidalinkite seksualiomis nuotraukomis

Nors iš pirmo žvilgsnio atrodytų, kad vyrams tokios nuotraukos turėtų patikti, Anna tikina, kad socialiniuose tinkluose niekuomet neturėtumėte viešinti savo seksualių nuotraukų ar tokių, kuriose vilkite bikinį.

REKLAMA

„Nesakau to dėl to, kad jus sugėdinčiau – tikrai ne, odą rodyti yra nieko blogo. Tačiau jei norite pasirodyti kaip elegantiška moteris, tokios nuotraukos jums netinka“, – teigia milijonieriaus mylimoji.

8. Niekuomet nekalbėkite neapgalvojusi, ką ketinate pasakyti

Anot Annos, svarbu ne tik tai, kaip jūs atrodote, bet ir ką kalbate, todėl tikros damos turėtų kalbėti apgalvojusios kiekvieną savo žodį, o apie keiksmažodžius nė nėra kalbos.

9. Neturėkite blogų įpročių

Kramtote nagus ar nuolat tampote savo plaukus? Darkart tai apgalvokite.

„Tai – tikrai nėra elegantiškas elgesys ir jis turėtų būti pakeistas. Kuo daugiau blogų įpročių turite, tuo mažiau elegantiška atrodote“, – sako milijonieriaus mylimoji.

REKLAMA

10. Niekuomet nepasirodykite agresyvi

Milijonierių viliojimo ekspertė prideda, kad svarbu ne tik tai, ką kalbate – ne ką mažiau reikėtų dėmesį atkreipti ir į tai, kaip tai darote.

„Buvimas itin stipria ar agresyvia būti elegantiška jums tikrai nepadeda. Neturite būti miela, it vatos kamuoliukas – tačiau nebūkite ir agresyvi“, – užbaigia ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų