REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
40
„Rhum room“ vakarėlis (nuot. Gražvydas Kaškelis)

Ketvirtadienio vakarą restoranas ir romo baras „Rhum room“ pakvietė susipažinti su atsinaujinusiu maisto ir kokteilių meniu.

40

Ketvirtadienio vakarą restoranas ir romo baras „Rhum room“ pakvietė susipažinti su atsinaujinusiu maisto ir kokteilių meniu.

REKLAMA

Vilniaus senamiestyje įsikūrusiame restorane sklandė Karibų dvasia ir skambėjo gyva muzika. Vakaro nepraleido ir žinomi svečiai, kurie gyrė išskirtinį interjerą, maistą ir gėrimus, rašo pranešime spaudai.

Vienintelis Karibų restoranas Lietuvoje

„Esame vienintelis restoranas Lietuvoje, kuris siūlo Karibų jūros regiono virtuvės patiekalus. Prasidėjus rudeniui, restorano meniu buvo šiek tiek atnaujintas. Jame atsirado daugiau tradicinių Karibų skonių. Žinoma, liko klasikiniai, klientų jau pamėgti patiekalai. Nuo šiol kiekvieną paskutinį mėnesio sekmadienį kviesime kartu švęsti Karibų ritmu. Juk ši savaitės diena skirta susitikimams su šeima, draugais ir geram maistui“, – kalbėjo restorano virtuvės šefė Rugilė Gečaitė.

Kviestiniai renginio svečiai galėjo pirmieji įvertinti naujuosius patiekalus. Pagyrų sulaukė plantanų sriuba, kurioje susitiko kokosų pienas, karis, lengvas plantanų saldumas ir bananas. Tam, kad sriuba dar labiau primintų Karibus, joje atsirado česnakinės krevetės. Komplimentais buvo apipiltos ir midijos su chorizo dešra. Tai – saldžiai, aštriai ir rūgščiai prisotintos midijos. Patiekale susijungė Karibų ir ispaniški skoniai. Mėsos mylėtojai galėjo paragauti dūminio jautienos išpjovos kepsnio su aštriai saldžia glazūra ir troškintomis daržovėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Renginio nepraleido ir gardžiam maistui neabejingos garsenybės. Stilingame vakare pasirodė tinklaraštininkė Simona Burbaitė, mados industrijos ekspertas Arnoldas Remeika, modelis ir didžėja Akvilina Ubartaitė, buvusi laidų vedėja Agota Mašanauskaitė, stilistas ir papuošalų kūrėjas Sigitas Praspaliauskas, balerina Kristina Tarasevičiūtė, dainininkas Petras Daunys, renginių organizatorė Rasa Arlauskienė ir kiti svečiai.

REKLAMA

S. Burbaitė – restoranus renkasi ypatingoms progoms

Renginyje kalbinta S. Burbaitė pasakojo, kad šiame restorane ji apsilankė pirmą kartą. Žinoma moteris teigė, kad jai visada malonu Vilniuje atrasti vis naujas vietas, išbandyti meniu. Simona pasakojo dažnai valganti mieste, tačiau brangius restoranus ji renkasi ypatingoms progoms ar savaitgaliams.

„Labai vertinu gerą maistą, draugišką aptarnavimą, stilingą aplinką. Man yra svarbi visuma. Manau, kad jei kiekvieną dieną valgytumei tokiuose restoranuose kaip šis, tai taptų kasdienybe, o ne proga pasilepinti. Apsilankymas gerame restorane man teikia džiaugsmą ir malonumą“, – kalbėjo S. Burbaitė. Renginyje jai labai patiko netikėto skonio sriuba, paprikos su druska, mėgstama saldžioji bulvė, o jautienos išpjovos kepsnio skonis nustebino gerąja prasme.

REKLAMA
REKLAMA

„Negaliu pasakyti, kurios šalies virtuvė man patinka labiausiai. Daug keliauju, todėl nuvykusi svetur, stengiuosi paragauti ir šalies patiekalų. Mėgstu azijietišką, rytietišką maistą. Man svarbu subalansuota mityba, nes taisyklingai maitinantis, jautiesi gerai. Žinoma, būna

išimčių, juk esu žmogus. Kartais pavalgau ir greito maisto restorane, tačiau kitą dieną prastai jaučiuosi. Stengiuosi duoti savo kūnui geriausią, ką galiu. Kūnas man yra tarsi šventovė, norisi jį prižiūrėti“, – sakė S. Burbaitė.

K. Tarasevičiūtė – už pasiekimus save apdovanoja maistu

Vakaro nepraleidusi K. Tarasevičiūtė pasakojo, kad maistas jos gyvenime yra labai svarbus. Kristina neteikia didelės reikšmės restorano interjerui – svarbiausia jai geras maistas. „Esu buvusi Indijoje, todėl įsimylėjau šios šalies virtuvę. Ji man pati gardžiausia. Keliaujant teko ragauti ir Karibų virtuvės. Ji taip pat labai gardi, mėgstu krevetes, kokosų pieną. Neturiu vieno mėgstamiausio patiekalo. Jei man kažkas patinka, galiu tai valgyti kelias savaites, o tada pakeičiu kažkuo kitu”, - juokėsi šokėja.

Pavalgyti į restoranus Kristina užsuka esant svarbioms progoms. Dar būdama vaikas ir besimokydama baleto mokykloje, K. Tarasevičiūtė žinojo, kad vakarienė restorane simbolizuoja šventę. „Kažką pasiekusi mėgdavau save apdovanoti geru maistu. Ši tradicija yra likusi iki šių dienų”, - pasakojo žinoma mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų