REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienai populiariausių ir geidžiamiausių Lietuvos atlikėjų – Justei Arlauskaitei-Jazzu neseniai teko atšaukti ne vieną koncertą dėl staiga dingusio balso, todėl moteris ryžosi sudėtingai procedūrai, kurią atliko Vokietijoje.

Vienai populiariausių ir geidžiamiausių Lietuvos atlikėjų – Justei Arlauskaitei-Jazzu neseniai teko atšaukti ne vieną koncertą dėl staiga dingusio balso, todėl moteris ryžosi sudėtingai procedūrai, kurią atliko Vokietijoje.

REKLAMA

Dainininkės prodiuserio Lauro Lučiūno teigimu, procedūra atlikta sėkmingai ir jau po mėnesio atlikėją vėl turėtume išvysti scenoje. 

„Viskas gerai, procedūra trūko trumpai, Justė iškart pranešė, kad operacijos nereikės, o tai svarbiausia. Gydytojas patikrino balso stygas ir atliko procedūrą. Sudaryta programa, kurios reikia laikytis. Daktaras yra vienas iš geriausių Europoje, į jį kreipiasi ne vienas garsus dainininkas, ši procedūra nėra daroma Lietuvoje, todėl Justei teko vykti į Vokietiją. Tokį gydymą atlikėjai atlieka net kelis kartus per savo karjerą. Procedūra buvo planuota jau seniai, Justei kurį laiką nebus galima kalbėti, o nuo spalio mėnesio ji jau galės koncertuoti. Visi filmavimai ir koncertai nebus atšaukiami“, – apie situaciją kalbėjo Jazzu prodiuseris.

Po procedūros feisbuko paskyroje Jazzu pasidalijo asmenuke ir pranešė, kad mėnesį nebus pasiekiama.

„Mėnesį būsiu pasiekiama žinutėmis, messenger ir el. paštu, neskambinkite ir neieškokite, rašykite. Retai pasiekiama, bet būsiu. Jei yra kokių skubių reikalų, skambinkite mano vadybininkui Laurui arba mano vyrui Donatui. Ačiū, myliu ir susitiksime už mėnesio“, – po nuotrauka brūkštelėjo Jazzu. 

REKLAMA
REKLAMA

Jazzu niekuomet nekoncertuoja pagal fonogramą. „Tiesiog nesugebėčiau žiopčioti ant įrašo“, – kalbėjo ji. Balsas – svarbiausias jos profesinis įrankis, todėl tenka paklusti medikams.

REKLAMA

„Jaučiuosi gerai, viskas tvarkoje, bet tenka klausyti gydytojų. Pastaruoju metu labai daug dirbau, intensyviai įrašinėjau naujus kūrinius Londone. Koncertai, skrydžiai, filmavimai – viskas susidėjo, matyt, pervargau. Gydytojai sako, kad privalau pailsėti, kad kuo greičiau vėl galėčiau pilna koja gyventi, dirbti ir kurti.

Bet jau netrukus grįšiu į sceną, – anksčiau yra kalbėjus Jazzu.

„Noriu savo klausytojams pasirodyti geriausios formos, – sako Jazzu. – Kadangi tęsiu savo balso reabilitaciją, turiu vykdyti griežtus gydytojų nurodymus, kito kelio nėra. Rugsėjo pirmosiomis dienomis man bus atliekamos procedūros, po kurių lauks trys savaitės visiškos tylos. Žinau, kad mano balsas bus geros formos, ką būtų sunku pažadėti po procedūrų. Ši reabilitacija yra reikalinga, kad ateityje išvengčiau tokių situacijų, su kokiomis susidūriau šiais metais. Tai panašu į profesionalaus sportininko traumą, kuri iki galo neišgydyta paskui vis primena apie save. O juk gyvename ne viena diena. Reikia pasirūpinti savimi ir savo profesiniu keliu, kad galėtume ir toliau keistis pozityvia energija, muzika, kūryba“, – pasakojo dainininkė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų