REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Justina Globienė

Ilgi, juodi plaukai, išraiškingos akys ir įspūdinga figūra – taip atrodo daugelį gatvėje dar kartą atsisukti priverčianti lietuvė Justina Globienė. Garsiosios Kim Kardashian antrininke vadinama moteris išgarsėjo tuomet, kai viešai prakalbo apie plastines operacijas, kurios jai suteikė džiaugsmą.

22

Ilgi, juodi plaukai, išraiškingos akys ir įspūdinga figūra – taip atrodo daugelį gatvėje dar kartą atsisukti priverčianti lietuvė Justina Globienė. Garsiosios Kim Kardashian antrininke vadinama moteris išgarsėjo tuomet, kai viešai prakalbo apie plastines operacijas, kurios jai suteikė džiaugsmą.

REKLAMA

Moteris drąsiai su gerbėjais dalijasi ne tik pikantiškais kadrais, bet ir nuotraukomis iš operacinės.

Pavasarį pasididinusi krūtinę, moteris nustebino savo gerbėjus pranešusi, kad ją ir vėl teks koreguoti.

„Šiandien yra ta diena, kai aš vėl gulsiu po skalpeliu. Jau penktą kartą! O ką dabar? Ogi trečią kartą operuosiu krūtinę! Kaip ir visi žinote pavasarį dar kartą pasididinau krūtinę, tačiau nutiko tai, ko nesitikėjau. Dėl mano aplaidumo ar dėl mano fiziologijos, ar dėl per didelių implantų.

Krūtinės silikonai paslinko žemyn ir aš pradėjau jausti didelį diskomfortą, nepatogumą, asimetriją ir netgi skausmą. Neslėpsiu, išsigandau, maniau kažkas labai rimto ir puoliau į paniką. Iškart susisiekiau su savo mylimu daktaru ir jis nedvejodamas sutiko man skubiai padėti šioje situacijoje. Taigi po keleto vizitų, aš vėl pakeliui į Kauną“, – atviravo atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA

Pavasarį kalbinta Justina pasakojo, kaip jaučiasi po operacijos.

„Išgyvenau, nors skausmelis ohoho šįkart buvo. Maniau, padusiu nuo oro trūkumo. Bet jau pakeliui namo! Ačiū, Sauliui Vikšraičiui, kaip visada tobulai! Laukiam rezultatų“, – iš palatos rašė moteris.

REKLAMA

Sunkiai juda

Tada Justina papasakojo, kad po operacijos ji jautėsi sunkiai, jautė stiprų skausmą.

„Praeitą kartą atsigavau lengviau, iškart plaukus pasitvarkiau ir lengviau galėjau judėti. O dabar sunkiai judu, jaučiu baisius skausmus. Rankų raumenys buvo tiek įsitempę, kad negalėjau pajudinti.

Į tualetą ėjau beveik 40 minučių, sunkiai kėliausi naktį iš lovos. Tačiau, kai pagalvoju apie rezultatą, iškart lengviau pasidaro. Šiandien jau galiu pakelti arbatos puodelį“, – kalbėjo mergina.

Pasak Justinos, siūlai ištirps per 10 dienų: „Tikiuosi, skausmai po savaitės pagerės ir aš jau galėsiu vėl lakstyti. Siurbė ir pilvo riebalus, todėl su kelnėmis dar nedraugausiu.“

REKLAMA
REKLAMA

Mergina dar nežada sustoti, vasaros gale planuoja dar vieną operaciją: „Pasitariau su daktaru, dėl figūros patobulinimų, manau, rugpjūtį man atliks dar vieną operaciją ir tuomet mano „skalpelio era“ baigsis.“

Justina prasitarė, kad neretai sulaukia neigiamų komentarų: „Visa Lietuva galvoja, kad turiu turtingą vyrą, nors pati daug dirbu, kad galėčiau sau suteikti, ko noriu.“

Išgarsėjo prakalbusi apie plastines operacijas

Portalas tv3.lt primena, kad buvusi grupės „Dija“ narė, dar labiau išgarsėjo atvirai pasakodama apie savo išvaizdą ir jos pokyčius, taip pat moteris žada pradėti solinę karjerą ir save prisistato kaip Justinka.

Pramogų pasaulyje kilo šurmulys, kai atlikėja prabilo apie tai, kad tobulinosi figūrą pas plastikos chirurgus. Moteris sulaukė įvairių reakcijų. Vieni gyrė patobulėjusias moters formas, kiti negailėjo skaudžių ir kritiškų žodžių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Moteris viešai prakalbo apie tai, jog pasidarė sėdmenų operaciją ir siekia tapti panaši į Kim Kardashian.

Tiesa, apie išsvajotas moteriškas kūno formas ji galvojo ne vieną dieną. Anksčiau 114 kilogramų svėrusi Justina numetė ne vieną dešimtį kilogramų, tačiau kūno formos vis tiek netenkino.

Po skalpeliu ne kartą gulusi moteris tvirtai tikina, kad tai – geriausi sprendimai jos gyvenime, dėl kurių tikrai nesigaili, o ir nežada sustoti. Greitu metu Justina vėl gulsis ant operacinės stalo.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų