REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Dilanas Dampella Gamage (kasperina.lt nuotr.)

Jau nuo rugsėjo 7 dienos į TV3 eterį sugrįžta jau dešimtą sezoną pradėsianti kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“. Naujajame sezone žiūrovų laukia maloni staigmena – šalia ilgametės laidos vedėjos Ilonos Juciūtės žiūrovai išvys ir iš Šri Lankos kilusį profesionalų virtuvės šefą Dilaną Dampella Gamage.

9

Jau nuo rugsėjo 7 dienos į TV3 eterį sugrįžta jau dešimtą sezoną pradėsianti kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“. Naujajame sezone žiūrovų laukia maloni staigmena – šalia ilgametės laidos vedėjos Ilonos Juciūtės žiūrovai išvys ir iš Šri Lankos kilusį profesionalų virtuvės šefą Dilaną Dampella Gamage.

REKLAMA

TV3 projekte „Maisto kelias“ išgarsėjęs vyras džiaugiasi atsiveriančiomis naujomis galimybėmis ir pažadėjo laidos žiūrovus išmokinti gardžių ir lengvai namie pasigaminamų šri lankietiškų patiekalų.

Lietuvoje jau devynerius metus gyvenantis Dilanas Dampella Gamage žiūrovams gerai pažįstamas iš kulinarinių kelionių po Lietuvą laidos „Maisto kelias“. Mūsų šalį itin pamilęs vyras čia rado ne tik mėgstamą darbą „Harmony Park“ restorano „Symboly“ virtuvėje, bet ir mylimąją Renatą, su kuria jau šį rudenį susilauks pirmagimio. Tačiau malonių pokyčių ir naujų išbandymų Dilano gyvenime netrūksta – nuo rugsėjo 7 dienos TV3 televizijos žiūrovai jį galės išvysti ir kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“.

„Su Ilona Juciūte esame pažįstami jau keletą metų, kartu keliaujame po Lietuvą su projektu „Maisto kelias“. Prieš metus dalyvavau ir „Virtuvės istorijų“ laidoje, tik tai kaip svečias, todėl puikiai žinojau laidos konceptą ir kuomet man pasiūlė tapti vienu iš vedėjų – net nedvejodamas sutikau“, – pasakoja Dilanas.

REKLAMA
REKLAMA

Šefas atvirauja, jog pasiūlymas tapti laidos vedėju yra intriguojantis iššūkis: „Maisto kelio“ laidoje labai įdomu yra keliauti po Lietuvą, tačiau „Virtuvės istorijų“ laida man yra artimesnė pagal profesiją – tai yra iššūkis man, kaip virtuvės šefui, parodyti tai, ką sugebu. Laidos metu vyksta šaltas karas ne tik tarp laidos herojų, bet ir tarp šefų“.

REKLAMA

Šri lankietis pasakoja, jog su laidos vedėja I.Juciūtė jiedu sutaria puikiai, tačiau neslepia, jog netrūksta ir azarto bei konkurencijos. „Nors su Ilona esame geri draugai ir išsijungus kameroms padedame vienas kitam, tačiau visuomet yra azartas ir noras laimėti. „Virtuvės istorijose“ norėčiau gaminti daugiau azijietiškų ir šri lankietiškų patiekalų, parodyti žiūrovams nesunkius receptus, kuriuos galėtų ir patys pasigaminti namuose. Noriu, kad jie ne tik žiūrėtų mūsų laidą, noriu, kad jie kažko ir išmoktų“, – atviravo Dilanas.

Darbo televizijoje patirties neturinčiam Dilanui prieš metus buvo be galo sunku tapti vienu iš trijų laidos „Maisto kelias“ vedėjų. Vyrui prireikė nemažai drąsos ir užsispyrimo, mat prieš kameras jis buvo pastatytas kitą dieną po netikėto pasiūlymo.

REKLAMA
REKLAMA

„Atsimenu, kuomet man paskambino prodiuserė Vaida Skaisgirė ir pasiūlė prisijungti prie „Maisto kelio“. Pakalbėjom, sutikau, o kitą dieną aštuntą ryto jau vykau į filmavimą. Buvo be galo sunku, tačiau kasdien įgaunu vis daugiau patirties, „Maisto kelias“ šią vasarą baigė savo antrąjį sezoną, pripratau prie kamerų, įgijau drąsos kalbėti, nebebijau improvizuoti, todėl vykdamas į pirmąjį „Virtuvės istorijų“ naujo sezono filmavimą baimės beveik nebebuvo“, - teigė Dilanas.

„Virtuvės istorijų“ laidos herojais tampa žinomi Lietuvos žmonės, kuriuos sieja artimi giminystės ar draugystės ryšiai. Jie stoja į tarpusavio kovą dėl geresnio kulinaro vardo ir siekio nustebinti savo draugus gardžiais patiekalais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Iš Šri Lankos kilęs vyras džiaugiasi galėdamas dirbti kartu su populiarumą jau pasiekusiais pramogų, verslo ar sporto pasaulio atstovais ir pripažįsta, jog žinomumo galią pajaučia jau ir pats.

„Tai yra nepaprasta galimybė susipažinti su žinomais Lietuvos žmonėmis. Labai džiaugiuosi tuo ir didelė garbė man pažinti tokius žmones. Darbo televizijoje privalumus pajuntu jau ir aš. Kuomet praėjus pirmajam „Maisto kelio“ sezonui manęs klausdavo, ar sulaukiu žinomumo, sakydavau, jog nelabai. Tačiau šiemet, pasibaigus antrajam sezonui – viskas pasikeitė“, - pasakoja Dilanas.

Kokius pokyčius šefo gyvenime atnešė išaugęs žinomumas? „Pradedu sulaukti iš visų pusių daugiau dėmesio, prie manęs gatvėje prieina vaikai, prašo nusifotografuoti, sako, jog žiūri mūsų laidą, seka naujienas. Kalbina mane ir žurnalistai, net asmeniškai sulaukiu žinučių ir palaikymo iš gerbėjų. Man tai be galo malonu. Žinomumas atneša ir daug naujų pasiūlymų – mane kviečia į renginius, ir kaip svečią, ir kaip virtuvės šefą, tik viskam laiko yra per mažai“, - pasakoja Dilanas.

REKLAMA

Jau dešimtą sezoną skaičiuojanti televizijos žiūrovų pamėgta kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ žada dar aršesnes ir azartiškesnes žinomų Lietuvos šeimų bei jų artimiausių bičiulių kulinarines kovas. Prie ilgametės laidos vedėjos, kulinarės Ilonos Juciūtės šiame sezone prisijungs iš Šri Lankos kilęs, bet Lietuvą be galo mylintis profesionalus virtuvės šefas Dilanas Dampella Gamage – jie kartu padės laidos herojams rungtis ir ruošti skaniausius patiekalus. Geriausi pokalbiai gimsta virtuvėje, todėl kaskart patiekalų gamybą lydės atviros ir nuoširdžios istorijos, o galiausiai į studiją atvykęs trečiasis laidos svečias turės ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti jį pagaminusį kulinarą.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais, nauju laiku 8:30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų