REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
63
„Olialia pupytės“ (tv3.lt fotomontažas)

Prieš dešimt metų pramogų pasaulyje pasirodė seksualios „Olialia pupytės“, kurios savo išvaizda kaitindavo vyrų kraują, o  susirinkusi publika dainuodavo drauge su jomis. Jos – šviesiaplaukės gražuolės.

63

Prieš dešimt metų pramogų pasaulyje pasirodė seksualios „Olialia pupytės“, kurios savo išvaizda kaitindavo vyrų kraują, o  susirinkusi publika dainuodavo drauge su jomis. Jos – šviesiaplaukės gražuolės.

REKLAMA

Šią grupę sudarė vokalistė Oksana Pikul-Jasaitienė, Marina Bui ir Skaistė Steikūnaitė.

Karjeros pradžioje „Olialia pupytės“ į sceną lipo kaip žavios ir mielos blondinės. Kiek vėliau jų sceniniai kostiumai – ryškiai pasikeitę: profesionalesni, stilingesni ir netgi ekstravagantiškesni. Vienam dalykui jos visuomet ištikimos –  seksualumui. Ne veltui jos buvo tituluojama seksualiausia grupe Lietuvos muzikos istorijoje.

Oksanos Pikul-Jasaitienės santykių krizė skambėjo garsiai 

Atlikėja ir vizažistė Oksana yra susituokusi su krepšininku Simu Jasaičiu, drauge jie augina 4 metų sūnų – Dominyką.

REKLAMA
REKLAMA

2018 metais sūnų auginanti pora išgyveno patį rimčiausią jų santykius patikrinųsį testą. Buvo ašarų ir skausmo, kurį teko matyti naujienų portalų skaitytojams bei gyvenimo būdo laidų žiūrovams. Ji atskleidė, jog šis laikotarpis jai buvo itin pamokantis, o daugelio klaidų ji antrą sykį jau nebekartotų.

REKLAMA

Oksana Pikul-Jasaitienė neslepia, jog skyrybų įkarštyje daug ką darė pagauta emocijų.

„Elgčiausi visai kitaip, daryčiau viską visiškai kitaip. Jeigu kažkas provokuoja iš šalies ir piktai provokuoja – tempte tempia žmogų už liežuvio pasisakyti ar apsiginti savo poziciją, tai žmogus emocijos pagautas puola į tą ratą ir pasakoja, ko nereikia. Kiekvienoje šeimoje yra sava problema ir kiekviena šeima turi ją spręsti savaip“, – į savo skyrybų dramą iš šono žvelgė ji.

Veikli moteris tikina, jog po šio skandalo su žiniasklaida bendrausianti visiškai kitaip. „Daugiau niekas nebeišgirs, kaip norėsiu, taip gyvensiu. Norėsiu gyvensiu, norėsiu skirsiuos, kaip norėsiu, taip elgsiuos, bet tai žinos tik mano artimieji ir aš… Užteks“, – apie pasikeitusį mąstymą prabilo Pikul.

REKLAMA
REKLAMA

Ji neslepia, jog anksčiau jai rodomas dėmesys patiko, todėl niekada nevengdavo atskleisti pikantiškų savo asmeninio gyvenimo detalių. Visgi dabar jai svarbiausia jos šeimos gerovė ir privatumas.

„Kai tu tampi matomas, tada visi tave skalbia. Tada ko gero visi, kas tik pakliūva į tą ratelį, išgyvena vienokį ar kitokį kritinį tašką. Kuomet man buvo 20-imt metų, galvojat man rūpėjo tas kritinis taškas? TIkrai ne. Per mano gyvenimą tu neigiamų dalykų, spalvų būta pakankamai daug ir istorijų, kuriuos skalbte skalbė mane“, – atviravo atlikėja.

Marina Bui ištekėjo kalėjime

Buvusios atlikėjos Marinos Bui gyvenimas nebuvo rožėmis klotas. Ji 2015 metais Lukiškių tardymo izoliatoriuje-kalėjime susituokė su nusikalstamo pasaulio atstovu, buvusiu „Agurkinių“ grupuotės vadeiva Sauliumi Velečka, pravarde Agurkas. Na, o dabar augina dvi dukras. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Anksčiau naujienų ir pramogų portalui tv3.lt ji sakė: „Sausio 22-ąją suėjo penkeri metai, kai laukiu savo vyro – tai jau yra didesnė dalis laiko, praleisto atskirai, nei kartu. Pusę metų laisvėje džiaugėmės vienas kitu, tačiau daug kas netikėjo, kad tai – tikri jausmai. Buvo žmonių, kurie juokėsi, buvo tų, kurie net lažybas darė, kad išsiskirsime“, – teigiaM. Bui-Velečkienė.

Vis dėlto savo vyro, sugrįžtančio iš įkalinimo įstaigos, M. Bui-Velečkienė yra pasiryžusi laukti tiek, kiek reikės: „Nors žmonės ir kalba, kad pamilau jį nelaisvėje, tačiau tiesa ne tokia: jis nuostabus vyras ir tėvas, rūpestingas draugas ir įdomus pašnekovas, mano gyvenimo mokytojas“, – mintimis apie vyrą dalijosi žinoma moteris.

REKLAMA

Savo santykių ir jausmų tvirtumu Marina yra įsitikinusi – jokios negandos jų negali paveikti: „Labai retai pasitaiko tokių tvirtų jausmų, tačiau nenoriu apie tai kalbėti viešai, reikia tyliai džiaugtis savo laime“, – tikino dainininkė.

Skaistė Steikūnaitė laimė atrado su vaikais

Atlikėja 2018 metais aukso žiedus sumainė slaptose vestuvėse, kuriose amžiną meilę prisiekė „Agurkinių“ nusikalstamą veiklą, susivienijimą demaskavusiam verslininkui Aurelijui Perminui.

Skaistė augina ir dukrą Patriciją, kuri tikra jos kopija. Grakšti, besišypsanti ir, kaip prasitarė mama, besidžiaugianti savo mergaitiška prigimtimi. Drąsi moksleivė nuo mažų dienų lankosi viešuose renginiuose, kuriuose dalyvauja žiniasklaida. Čia ją besivedanti mama tvirtina, kad tai – viena progų drauge smagiai praleisti laiką.

REKLAMA

„Tėvai dienas leidžia darbuose, savuose reikaluose, o vaikai – pamokose, būreliuose. Užimtumas stiprus. Tad norisi kuo daugiau laiko praleisti drauge. Džiaugiuosi, kad mudvi su dukrele turime labai stiprų tarpusavio ryšį. Retas atvejis, kuomet vaikui paaugus tas ryšys išlieka glaudus. Aš sau labiausiai linkiu, kad mūsiškis niekada nenutrūktų“, – anksčiau kalbėjo Skaistė.

Moteris neslepia, kad dukrai leidžia daug. Net aplinkiniai stebisi, kodėl ji „nieko Patricijai nedraudžianti“: „Daug kas sako, kad esu ją per daug išlepinusi. Taip, leidžiu daug. Kartais sunku laikytis ribų. Man vaiko norai – kaip įsakymai. Tačiau juk negaliu jai tiesiog pirkti visko, ko užsigeistų, ji turi nusipelnyti – atlikti kažkokį darbelį, užduotį. Viskas turi būti proto ribose.“

Laikui bėgant keitėsi ir skandalingų bei seksualių merginų išvaizda. Dabar jos atrodo visai kitaip.

Galerijoje – merginų pokyčiai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų