REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Deimantė Andriuškaitė papuošė „Harper's Bazaar“ viršelį (tv3.lt fotomontažas)

Modeliui Deimantei Andriuškaitei ši vasara buvo išties įspūdinga, o šią dieną ji įsimins dar ilgam – šiandien viešumoje pasirodys naujausias „Harper’s Bazaar“ mados žurnalas, ant kurio viršelio puikuojasi būtent ši lietuvaitė.

22

Modeliui Deimantei Andriuškaitei ši vasara buvo išties įspūdinga, o šią dieną ji įsimins dar ilgam – šiandien viešumoje pasirodys naujausias „Harper’s Bazaar“ mados žurnalas, ant kurio viršelio puikuojasi būtent ši lietuvaitė.

REKLAMA

Tiesa, apie poilsį šią vasarą jaunai merginai nė nebuvo kada pagalvoti, o jos grafikas buvo toks įtemptas, kad kartais neišeidavo nė trumpam sustoti ir pasidžiaugti savo pasiekimais, ką jau kalbėti apie kiekvieną dieną vykstančias treniruotes bei griežtą mitybos planą. Vis dėlto Deimantė neslepia, kad negalėtų jaustis laimingesne, o ateityje jos laukia ir dar didesni tikslai.

Deimante, užsiminei, kad jau rytoj viešumoje pasirodys Serbijos „Harper’s Bazaar“ žurnalas, ant kurio viršelio esi tu. Koks tai jausmas?

REKLAMA
REKLAMA

Esu dėkingai Dievui, kad gyvenime atsitiko tiek gerų dalykų. Birželį, kuomet atskridau į Barseloną fotografuotis ant „Harper’s Bazaar“ viršelio, pati nesuvokiau, kad mano gyvenimo svajonės pildosi.

REKLAMA

Tuo metu mano grafikas buvo ypač įtemptas. Kaip tik turėjau pabaigti magistro studijas, keliavau iš vienos šalies į kitą fotografuotis. Kas dvi dienas buvau vis kitose šalyse, skrydžiuose.

Pamenu, po 15 valandų darbo, pagaliau grįžus į viešbutį, atsisėdau terasoje ir buvau tiesiog išsekusi. Tačiau priminiau sau: „Deimante, šiandien išsipildė viena didžiausių tavo gyvenimo svajonių – džiaukis tuo!“ Iš tikrųjų, ši vasara buvo labai įtempta – buvo sunku rasti laiko atsipūsti ar atšvęsti sunkų darbą ir pasiekimus.

Papasakok, kaip gavai pasiūlymą pozuoti viršeliui?

Viskas iš esmės pasikeitė tada, kai persikėliau gyventi į Los Andželą. Mano artima draugė draugauja su atlikėju Maluma, o aš susipažinau su daugybe garsių žmonių, įskaitant ir pirmą mano agentą. Nusifotografavau vienam žurnalui, o po to – minėtą viršelį. Tuomet prasidėjo užburtas ratas. Pasipylė pasiūlymai – mados industrijai patikau.

REKLAMA
REKLAMA

Žinote, kas geriausia? Kad dabar esu visiškai savimi – natūrali plaukų spalva, sveika oda, jokių priaugintų blakstienų ir panašiai. Išmokau save mylėti. Dabar galėčiau išeiti į gatvę prabudusi ryte be makiažo su tapkėmis ir pižama, ir vis tiek jausčiausi graži. Žinoma, sakau tai kiek sarkastiškai. Bet esmė ta, jog besisukdama mados sferoje, išmokau daug dalykų, o svarbiausia – pasitikėjimo savimi.

Ar kažkaip specialiai ruošeisi minėto žurnalo fotosesijai?

Mano pasiruošimas vyksta kasdien. Treniruojuosi 7 kartus per savaitę, o kartais – ir 2 kartus per dieną. Valgau vaisius, daržoves, baltą mėsą, žuvį. Tai yra rutina, iš kurios nebenoriu išeiti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip apskritai atrodė darbas su tokia komanda?

Komandą sudarė 10 žmonių. Darbas – intensyvus, bet tuo metu visi mąsto tik apie geriausius kadrus – nėra jokių papildomų minčių ar diskusijų, kas maišytų dirbti. Nėra tokio sakinio, kaip „aš pavargau“.

Kas pačiai paliko didžiausią įspūdį?

Dirbu su tokia komanda ne pirmą kartą. Tačiau didžiausią įspūdį sudaro tai, kaip lengvai „paprasta“ jie paverčia į „įspūdinga“. Kaip perteikia drabužius, lokaciją, makiažą ir kt.

Neretai sakoma, kad sėkmingo modelio paslaptis – ne tik ideali išvaizda, bet ir charizma, malonus bendravimas. Ar tai – tiesa?

Taip, bet mados industrija vis dėlto yra meno industrija, ir ne visada visų vizijos ar energijos sutampa. Tuomet visi susikoncentruojame į galutinį rezultatą. Bet, žinoma, bendravimas, charizma, humoro jausmas padeda išlaikyti gerus santykius.

REKLAMA

Su kokiais kitais modeliais tau pačiai teko susidurti? Ar visi jie – malonūs?

Kiekvienas žmogus yra skirtingas. Atsiminkime tą jausmą, kai kažką pasiekiame. Kaip mes jaučiamės? Jaučiamės tvirtesni, galingesni. Taip ir su modeliais – garsūs modeliai yra vieši žmonės, todėl kartais tam tikri pasiekimai ir šlovė paglosto savimeilę. Tai yra normalu, bet laikina. Su amžiumi tu pradedi didžiuotis savimi, o ne kelti save ant pjedestalo. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų