REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Johnas Caudwellas ir Modesta Vžesniauskaitė (nuotr. Instagram)

Milijardierius Johnas Caudwellas kartu su savo mylimąja lietuve dviratininke Modesta Vžesniauskaite įsirenginėja brangiausią Britanijoje namą.

17

Milijardierius Johnas Caudwellas kartu su savo mylimąja lietuve dviratininke Modesta Vžesniauskaite įsirenginėja brangiausią Britanijoje namą.

REKLAMA

Kaip praneša portalas fnlondon.com, jame bus daug netikėtų detalių.

Johnas Caudwellas yra „Phones4U“ įkūrėjas, atnaujina savo namą, kuriame gyvena vieni didžiausių pasaulyje turto valdytojų. Jo namo vertė siekia apie 270 mln. eur. Turtuolis savo namą vadina „Didžiausiu Britanijos namu“.

Jo ir mylimosios namas atims žadą. Pro jų nepaprastai didelį valgomąjį, kuris bus 4 180 kvadratinių metrų ploto, tekės upė. „Tai unikalus statinys, kito tokio Londone nerastumėte – kalbant tiek apie dydį, tiek apie įrangą.“

Prabangiame name bus 15 miegamųjų, pobūvių salė, kurioje galės tilpti apie 200 svečių. Virtuvės stilius bus įkvėpta tailandiečių, na, o upėje plaukios spalvotos žuvelės.Atnaujintuose namuose vyks ir labdaros vakarai.

REKLAMA
REKLAMA

Milijardierius šį būstą pradėjo renovuoti dar 2015 metais, tikėtina, kad jie persikels į jį gyventi spalio mėnesį.

Naujienų ir pramogų portalas tv3.lt primena, kad dar visai neseniai suėjo penkeri metai, kai Modesta ir britų milijardierius Johnas Caudwellas yra kartu. Milžiniškoje puotoje Vilniuje netrūko ne tik prabangos, bet ir įspūdingų šou, kuriuos dovanojo mažieji atlikėjai bei magijos meistrai.

REKLAMA

Įspūdingi kadrai iš šventės alsuoja prabanga, o pati puota prilygsta pasakai.

„Šilti apkabinimai ir meilės galia visada suteikė man jėgų kovoti su visais negatyviais dalykais. Laimingo jubiliejaus, mano meile“, – anksčiau jautrius žodžius mylimajam yra skyrusi M. Vžesniauskaitė.

Tai, kad garsaus milijardieriaus Johno Caudwello (63) širdį užkariavo žavinga lietuvaitė, dviratininkė Modesta Vžesniauskaitė (32), regis sužinojo visas pasaulis.

Labdaros „Butterfly Ball“ vakare pirmą kartą drauge pasirodžiusi pora neišvengė žiniasklaidos dėmesio. Fotografai ir žurnalistai apstojo ne tik telekomunikacijų magnatą, bet ir jo naują širdies draugę Modestą, rašo dailymail.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

J. Caudwellas – garsus britų verslininkas, įmonės „Phones 4u“ įkūrėjas bei dosnus filantropas. Į jo parankę įsikibusi M. Vžesniauskaitė ne ką mažiau titulų turinti profesionali dviratininkė, kuri 2008 metais dalyvavo net Olimpinėse Pekino žaidynėse.

Iškilmingą vakarą patiems akyliausiems pro akis neprasprūdo įspūdingas Modestos žiedas ant rankos su prabangiu deimantu, tačiau pora patikino, kad tai tikrai ne sužadėtuvių žiedas, o miela dovana.

Po J. Caudwello skyrybų 2014 m. lietuvaitė yra pirmoji jo širdies draugė. Su buvusia žmona, Claire Johnson, milijardierius pragyveno 15 metų.

Panevėžyje gimusi ir 20 metų sportu užsiiminėjanti Modesta augina sūnų Leonardo, kurio susilaukė su buvusiu vyru, profesionaliu italų dviratininku Corrado Salemi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų