REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
Britney Spears (nuotr. SCANPIX)

Popdievaitė Britney Spears pastaruoju metu vis daugiau reiškiasi socialiniuose tinkluose, tačiau neseniai viena jos žinutė sujaudino tūkstančius.

3

Popdievaitė Britney Spears pastaruoju metu vis daugiau reiškiasi socialiniuose tinkluose, tačiau neseniai viena jos žinutė sujaudino tūkstančius.

REKLAMA

37 metų atlikėja pranešė, kad gyvendama Los Andžele ji dažnai jaučiasi labai prastai, o taip pat negali niekuo pasitikėti.

Pasidalijusi užrašu, ant kurio parašyta „atkreipkite dėmesį į žmones, kurie neploja, kai jūs laimite“, B. Spears pasidalijo jautriais žodžiais.

„Gyvenimas Los Andžele – tikra kelionė. Tačiau kartais gali būti vieniša. Niekuomet nežinai, kuo pasitikėti, o kai kurie žmonės yra išties netikri. Mano draugų ratas – labai mažas, o ir pati stengiuosi daryti tik tai, kas daro mane laiminga“, – pradėjo ji.

Vis dėlto pasirodo, kad netgi tokią popdievaitę kaip Britney, kartais nejuokais paveikia socialiniai tinklai: „Kartais man dūžta širdis, kai pamatau, ką žmonės komentuoja po mano įrašais… Todėl nusprendžiau į tai nebekreipti dėmesio ir leisti protingiesiems kritikams daryti tai, ką jie moka geriausiai – nekęsti“.

REKLAMA
REKLAMA

Pamatęs, kokiais skausmingais išgyvenimais dalijasi jo mylimoji, įrašo komentuoti netrukus suskubo Britney mylimasis, jaunesnis vaikinas Samas Asghari.

„Laimėtojai niekuomet neparodys neapykantos ir nesišaipys, o nevykėliai (neapykantos skleidėjai) tai daro todėl, kad neturi to, ką turi tu (o tai yra geriausia širdis pasaulyje“, – rašė jis.

REKLAMA

Tiesa, dar visai neseniai B. Spears socialiniuose tinkluose rašė, jog tiesiog šokinėja iš džiaugsmo, mat gyvenime yra labai už daug ką dėkinga. Dėl šios priežasties daugelis ėmė spėlioti, jog tokia nuotaikų kaita – padarinys to, jog dar visai neseniai atlikėja gulėjo psichiatrinėje. Tada buvo teigiama, kad ši patyrė nervini išsekimą dėl prastos savo tėvo sveikatos.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų