REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Meghan Markle (nuotr. SCANPIX)

Princo Harry žmona Meghan Markle pasaulį žavi ne tik talentu, elegancija bet ir nepriekaištinga figūra. Nors ji visai neseniai ir susilaukė vaikelio, tačiau jos figūros pavydi daugelis.

5

Princo Harry žmona Meghan Markle pasaulį žavi ne tik talentu, elegancija bet ir nepriekaištinga figūra. Nors ji visai neseniai ir susilaukė vaikelio, tačiau jos figūros pavydi daugelis.

REKLAMA

Anot portalo thesun.co.uk., dar kuomet Meghan Markle nebuvo susituokusi su princu ir vaidino seriale, ji paviešino, ką valgo ir kokius pratimus atlieka, siekiant palaikyti dailią figūrą.

 Anksčiau ji rašė sveikatingumo dienoraštį, kuriame aiškiai išvardijo ką daro ir ką valgo. Jame ji rašė, kad jai taip pat sunku prisiversti nuvykti į sporto salę, tačiau prisiminus, kaip gali gerai jaustis po jos, ją užvaldydavo geros mintys, kurios suteikdavo jai stimulo judėti į priekį. Anot Meghan, ji po treniruočių jausdavo didelę euforiją.

Meghan sukurtame dienoraštyje su savo gerbėjais pasidalijo ir maisto meniu.

Ji rytą pradėdavo su karšto vandens stikline, kurią pagardina citrina. Pusryčiams ji renkasi avižų košę su bananais, o šią košę paskanina ir agavų sirupu. Pietūs Meghan Markle būna lengvi – valgo salotas.

REKLAMA
REKLAMA

Kad nesijaustų alkana per visą dieną, ji pasilepina ir užkandžiu. Tačiau jokiu būdu nevalgo užkandžių, kurie yra supakuoti. Ji mielai pasimėgauja obuoliu. Pavakariams ji išgeria lengvą bei sveiką gėrimą. Jis privalomai turi būti žalios spalvos. Galima išsispausti sultis iš saliero, kuris yra nekaloringas, bet labai sveikas.

REKLAMA

Vakarienės metu ji pasilepina kepta arba troškinta cukinija ant kurios būna pabarstyta parmezano sūrio. Prie šio patiekalo ji leidžia sau išgerti ir vieną stiklinę vyno. Nors jos meniu ir yra gan griežtokas, tačiau kartais ji leidžia sau pasilepinti. Kartą per savaitę ji valgo pusryčiams omletą su šviežiomis daržovėmis, sūriu bei skrebučiais. Pietums pasirenka jūros gėrybes ir skrudintomis bulvytėmis. Jeigu sau leidžia suvalgyti bulvyčių porciją dienos metu, tuomet vakarienei valgo lengvą sriubą.

Moteris atskleidžia, kad jos didžiausia yda yra didelė meilė bulvytėms bei vynui.

Kuomet Meghan ištekėjo už princo, jai reikėjo persikraustyti į Bekingemo rūmus, kuriuose buvo uždrausti jos mėgstami patiekalai.Anot karališkosios virtuvės šefo Darreno McGrady, karališkosios šeimos nariams yra uždrausta valgyti makaronus, ryžius ir bulves, kuriuose yra daug angliavandenių. Šis draudimas labai liūdina Meghan, nes ji anksčiau mėgdavo save palepinti skrudintomis bulvytėmis ar makaronais.

Na, o palaikyti dailią figūrą jai padeda ir treniruotės, kurių metu ji sudegina mažiausiai 700 kilokalorijų. Meghan dažniausiai atlieka įvairius jogos pratimus bei bėgioja.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų