REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Naglis, Mia, Jurijus, (tv3.lt fotomontažas)

Nuo nelaimingų atsitikimų bei patirtų traumų – niekas neapsaugotas. Nebūtina leisti savo laisvalaikio ekstremaliai ar aktyviai, mus visus supa pavojai. Nuo nelaimingų atsitikimų neapsaugotos ir Lietuvos garsenybės.

25

Nuo nelaimingų atsitikimų bei patirtų traumų – niekas neapsaugotas. Nebūtina leisti savo laisvalaikio ekstremaliai ar aktyviai, mus visus supa pavojai. Nuo nelaimingų atsitikimų neapsaugotos ir Lietuvos garsenybės.

REKLAMA

Vieni žymiausių pramogų pasaulio atstovai savo istorijoje galėtų įrašyti pačias netikėčiausias traumas.

Vitai Pliadytei Velykos pasibaigė kitaip

Buvusiai merginų grupės „Naujosios pupytės“ narei Vitai Pliadytei Velykų šventės džiaugsmus aptemdė debesys. Žinoma moteris patyrė kojos traumą. 

Naujienų ir pramogų portalui tv3.lt anksčiau moteris pasakojo, kad rimtesnių traumų nėra turėjusi. 

Koją V. Pliadytė susižeidė nelaimingo atsitikimo metu, kuomet netinkamai pastačiusi koją, ji neišlaikė pusiausvyros ir nukrito.

REKLAMA
REKLAMA

„Parkritau. Kažkaip sugebėjau... Netinkamai pakrypo koja. Gyvenime nesu turėjusi traumų, tad man visa tai nauja. Su merginomis anksčiau tiek daug koncertuodavome, avėjome pačius aukščiausius aukštakulnius ir nieko nebuvo nutikę“, – anksčiau pasakojo Vita.

REKLAMA

Jurijaus Veklenko – nemaloni patirtis

Gerai žinomam atlikėjui Jurijui Veklenko vaikystė nebuvo tokia šviesi. Vyras pasakojo, kad turėjo nemalonią patirtį, kuri galėjo baigtis tragiškai. Jam buvo lūžęs stuburas.

„Kiekvienas „ne“ tave priveda prie tikslo. Mano stuburas nėra toks stiprus, nes buvo lūžęs, bet sugijo ir gal tapo stipresnis. Visada labai noriu įdomios istorijos, melo, kad skambėtų kietai, kaip gelbėdamas mergaitę iš degančio pastato šokau, bet esu ganėtinai didelis nevykėlis gyvenime. Aš daug traumų turėjau gyvenime, esu sulūžęs per daug kur, bet nešiau šiukšles Perkūnkiemyje ir paslydau, sulūžo stuburas. Viskas. Istorijos pabaiga. Aš nukritau ant nugaros, o ne ant pilvo. Atsimenu, nukritau, smarkiai nusikeikiau ir atsiminiau žmogaus žodžius, kad jei gali nukristi ant nugaros, gali ir atsistoti“, – kalbėjo jis.

REKLAMA
REKLAMA

Justės Arlauskaitės-Jazzu trauma sustabdė koncertinę veiklą  

Viena garsiausių Lietuvos atlikėjų dar šiais metais kentėjo nuo balso klosčių traumos. Dėl jos jai teko atidėti ir koncertus. 

Balso klosčių traumas gali patirti visi, tačiau kaip sportininkams yra dažniau būdingos sportinės traumos, taip ir lektoriams, mokytojams ar dainininkams yra dažnesnės funkcinės balso klosčių traumos, kurios kliniškai pasireiškia užkimimu arba visišku balso netekimu.

„Jaučiuosi gerai, viskas tvarkoje, bet tenka klausyti gydytojų. Pastaruoju metu labai daug dirbau, intensyviai įrašinėjau naujus kūrinius Londone. Koncertai, skrydžiai, filmavimai – viskas susidėjo, matyt, pervargau. Gydytojai sako, kad privalau pailsėti, kad kuo greičiau vėl galėčiau pilna koja gyventi, dirbti ir kurti“, – anksčiau portalui pasakojo atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vilija Pilibaitytė-Mia patyrė pėdų lūžius

Kovo viduryje žinoma atlikėja Vilija Pilibaitytė-Mia patyrė baisią traumą. Pasirodymo metu ji nukrito ir susilaužė abi pėdas. Dėl šios traumos jai teko atsisėsti į neįgaliojo vežimėlio. Po ilgiau nei 6 savaičių pakilo iš neįgaliojo vežimėlio.

„Tas stebuklas, kai pradedi vaikščioti, kai savo rankomis gali pasiekti kavos puodelį, kai gali užsidėti batus. Viskas atrodo taip sudėtinga, kai būti, kad ir laikinai, neįgalus. Ir visas paprastumas tampa stebuklu, kai vėl patiri iš naujo tai, kas jau atrodė nebeįmanoma. Laimė tokiuose mažuose dalykuose. Aš išmokau tai vertinti, o tu?“, – pakilusi iš vežimėlio rašė ji.

REKLAMA

Naglio Šulijos gimtadienis paženklintas trauma

Šių metų rugpjūčio mėnesį savo jubiliejų Naglis Šulija pasitiko kiek kitaip, nei tikėjosi. Kone gimtadienio išvakarėse garsus vyras susilaužė koją.

„Viskas įvyko neatsargiai nušokus ant kieto paviršiaus. Lūžo kulnikaulis. Šiuo metu vaikštau su ramentais, gimtadienis nebus labai judrus“, – portalui pasakojo sinoptikas. Paprastai Naglis gimtadienius pamini su šeima, draugais, tačiau ypatingų tradicijų sakosi neturįs. „Šiandien yra ta diena, kai būdamas su lūžusia koja, galiu apgalvoti, kiek daug gerų žmonių mane supa. Jie visi paslaugūs, suteikia pagalbą. Kai pradedi judėti su ramentais, supranti, kad ta pagalba yra labai svarbi kiekvieną minutę, vos tik panorėjus kažką veikti“, – gimtadienio rytą sakė N.Šulija.

Jo teigimu, didžiuliu iššūkiu tapo, pavyzdžiui, dantų valymas. „Niekada nesusimąstai, kad valytis dantis ant vietos kojos – sudėtinga. Pasirodo, kai pabandai, supranti tai“, – šypsojosi vyras.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų