REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Nereikalingų kilogramų atsikračiusi Kalpokaitė atskleidė savo sėkmės formulę

61-erių aktorė Larisa Kalpokaitė – energingumo ir geros nuotaikos pavyzdys ne vienai moteriai. Tiesa, moteris taip pat laikas nuo laiko nustebina ir savo išvaizdos pokyčiais.

24

61-erių aktorė Larisa Kalpokaitė – energingumo ir geros nuotaikos pavyzdys ne vienai moteriai. Tiesa, moteris taip pat laikas nuo laiko nustebina ir savo išvaizdos pokyčiais.

REKLAMA

Visai neseniai prie projekto „Vienos kėdės istorija“ prisijungusi moteris įsijautė į tėvų, kurie išgirsta, jog jų vaikas serga onkologine liga, kailį. Tiesa, naujausiuose kadruose įamžinta Larisa pasirodė ir kiek pasikeitusi – moteris atsisakė tamsių plaukų.

tv3.lt susisiekus su aktore ši papasakojo, kodėl nusprendė kiek pakeisti savo išvaizdą.

Larisa, naujausiuose kadruose pasirodėte su šviesesniais plaukais nei įprastai. Nusprendėte atsinaujinti?

Jums papasakoti gražią istoriją ar tiesą? (juokiasi). Graži istorija ta, jog tikrai vaidmeniui. Juk visi mes, aktoriai, viską darome tik dėl vaidmenų... Ir kerpame, ir dažome. Jei sakyti tiesą, mano galva – visa žila. Mano toks amžius, kai jau galiu didžiuotis tokia galva. Kadangi žilti pradėjau labai anksti, stengiausi dažyti plaukus, palaikyti natūralią spalvą, vėliau kiek keičiau, bet supratau, kad dažnas dažymas labai kenkia plaukams. Ir aš pati vargstu, ir plaukai vargsta, juos ilgus metus dažau. Esu mėgėja natūralių spalvų, eksperimentai – ne man. Jei galėčiau, išvis nesidažyčiau. Man geriausia būtų veido nedažyti ir plaukų.

REKLAMA
REKLAMA

O gėdijotės žilų plaukų?

Man buvo įdomu, nes pradėjau žilti labai anksti, pirmieji žili plaukai pasirodė būnant vos 19 metų. Toks jau mano prigimimas, tėčio genai. Kai man buvo 36-eri, po nelaimingo nutikimo su sūnumi, man per naktį atsirado žila žila sruoga plaukų priekyje. Kai buvo premjera, sūnus gulėjo ligoninėje, o nuotraukas po savaitės pamačiusi sesuo pamatė, kad mano galvoje – baltas ruožas. Sako – tu dažyk! Pati net neatkreipiau dėmesio, ne tas buvo galvoje. Pradėjau dažyti, o tada – pasaka be galo. Žilų plaukų vis daugiau, jie atauga, o tas takelis vis plečiasi, didėja ir esi žila. Aišku, mano stilistė pasiūlė, kad dažytume natūralia spalva, kad ilgiau nereikėtų dažyti jų, bus praktiškiau. Žinoma, reikėjo beveik dviejų metų, kad palaipsniui, saugodama plaukus, juos perdažytų šia, nauja spalva.

REKLAMA

Ar jau priprato akis prie vaizdo veidrodyje?

Manęs ilgesnį laiko tarpą nebuvo kadre ir visokiuose „VIP“ priėmimuose manęs nebūdavo, tik dabar žmonės ir pamatė. Aš pati dar nesu pripratusi prie savo šviesių plaukų, bet praktiškai – šimtą kartų geriau.

Pokyčiams – taip!

tv3.lt primena, kad šukuosenos pokyčiams ryžtasi vis daugiau garsių šalies moterų. Ne išimtis ir atlikėja Gintarė Karaliūnaitė.

Dar kiek anksčiau tv3.lt rašė, kad moteris nustebino savo sekėjus bei draugus socialiniuose tinkluose demonstruodama ilgas kasas.

„Man pasiūlė, o argi galėjau atsisakyti? Pavasarį visuomet smagu keistis. Tokiais ilgais nevaikščiosiu, patrumpinsiu šiek tiek, bet žinau, kad man vis tiek labiausiai tinka ilgi plaukai. Teks auginti savus, kol kas pagelbės priauginti“, – sakė Gintarė.

REKLAMA
REKLAMA

Ji taip pat pasidalijo ir nuotraukomis, kuriose galima matyti žymiai pailgėjusius atlikėjos plaukus.

Ne vienas pastebėjo, kad garsi moteris, prisiauginusi plaukus, atjaunėjo 10 metų. Pati Gintarė tik nusijuokė: „Teks nešioti tuomet ilgiau nei planavau“, – sakė ji.

Gintarės pėdomis pasekė ir atlikėja A.Pilypaitė. Ji pokyčiams ryžosi Kaune esančiame „Elitera“ salone. Kaip minėjo procedūrą atlikusi specialistė Gintarė Eimantė, Asta kreipėsi į ją, norėdama turėti ilgus ir sveikus plaukus.

„Kažkaip abi išsišnekėjome, kad Asta norėtų. Ji anksčiau segdavosi tresus prieš koncertus, bet dabar užsinorėjo ilgalaikio efekto“, – pasakojo meistrė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų