naujienų portalas tv3.lt
2019.08.21 09:38

Jau rugsėjo 8 dieną TV3 eterį užlies improvizacijų ir skonių jūra – startuos nauja kulinarinė laida „La Maistas“. Garsiausi Lietuvos šefai Tomas Rimydis, Vylius Blauzdavičius ir kviestinis svečias dalinsis kulinarinėmis idėjomis, laužys nusistovėjusius standartus ir kvies į maisto gamybą žiūrėti kaip į kūrybą.

„La Maistas“ – nauja intriga kulinarijos pasaulyje

„La Maistas“ – nauja intriga kulinarijos pasaulyje

Kiekvienoje laidoje 3 skirtingų kulinarijos krypčių atstovai pateiks savas vieno patiekalo ar kulinarinės temos interpretacijas. Temos bus pačios įvairiausios – nuo mokinukų priešpiečių dėžutės iki tradicinio plokštainio naujų variacijų. Kulinarijos profesionalai ne tik gamins, bet ir su žiūrovais dalinsis savo receptais bei praktiniais patarimais.

„La Maistas“ – nauja intriga kulinarijos pasaulyje

„La Maistas“ – nauja intriga kulinarijos pasaulyje

„Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius – atstovauja visiškai skirtingas kulinarines kryptis, kiekvienas yra savo srities profesionalas ir fanas, tad žiūrovams bus tikrai įdomu stebėti kaip jie dirba ir kokias idėjas pateikia.

O kiekvienoje laidoje apsilankęs kviestinis svečias – maisto blogeriai ir kiti kulinarijos entuziastai įlies dar daugiau intrigos“, – apie naują laidą pasakojo Arvydas Rimas, TV3 kūrybos direktorius.

REKLAMA

„Ši laida išskirtinė ne tik savo formatu, idėjomis ir vedėjais, tai ir naujas žingsnis mūsų profesiniame pasaulyje kuriant multiplatformišką produktą. Šis projektas yra skirtas visoms mūsų žiniasklaidos grupės valdomoms media platformoms.

Laida sekmadienio rytais bus rodoma per žiūrimiausią TV3 televiziją, per TVPLay platformą, o išrinkti įdomiausi momentai, siužetai, receptai, patarimai – didžiausiame receptų portale lamaistas.lt. Tad pasieksime pačius įvairiausius žiūrovus su pačiais įvairiausiais žiūrėjimo įpročiais ir pomėgiais“, – sakė A. Rimas.

Laidos kulinarai – skirtingų virtuvių atstovai

Vienas laidos šefas Vylius Blauzdavičius puoselėja didžiulę aistrą maisto gamybai lauke ir lietuvių regioninei virtuvei.

„Kai aš gaminu būna daug liepsnų, daug dūmų, daug visko! Aš viską darau per eksperimentus. Nebijokite ir jūs eksperimentuoti, sudeginti. Vieną kartą nesigaus, antrą, bet trečią tikrai gausis ir turėsite unikalų patiekalą”, – būti drąsiems virtuvėje ragino Vylius.

Kita impozantiškojo šefo aistra – regioninė virtuvė. „Regionuose yra išlikusi didelė dalis mūsų autentikos, kuo aš labai domiuosi. Man trūksta tos tikrosios lietuviškos autentikos, kad šiek tiek paprasčiau žiūrėtume į visus produktus. Geram patiekalui nereikia 10 ingredientų, čia yra mano nuomonė. Geram patiekalui, geram skoniu užtenka vos kelių ingredientų.

Tai ir bandysiu įrodyti naujoje laidoje “La Maistas” , – sakė V. Blauzdavičius.

„La Maistas“ – nauja intriga kulinarijos pasaulyje

„La Maistas“ – nauja intriga kulinarijos pasaulyje

Vyliaus priešingybė – ramus ir išlaikytas profesionalus virtuvės šefas Tomas Rimydis, valdantis kelis restoranus ir atstovaujantis pasaulinę virtuvę.

REKLAMA

„Mano tikslas parodyti, kad kulinarija – tai sritis, kurioje kiekvienas gali tapti tikru kūrėju, o visi praktiniai patarimai ir nusistovėjusių mitų griovimas padės atrasti naujus skonius, netikėčiausius produktų derinius ir naujas spalvas kulinarijoje“, – sakė T. Rimydis.

Smagią nuotaiką kurs žiūrovų itin mylimas laidų vedėjas Vitalijus Cololo.

„La Maistas“ – kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3! „La Maistas“ – skanu – čia!

Patogiausias būdas sužinoti daugiau - sekti naujienas mūsų „Facebook“ paskyroje!

Nėra komentarų. Būk pirmas - komentuok!

Top Video

Laidotuves pertraukė netikėtumas: vyrui teko šokti į iškastą duobę
DABAR RODOMA
Laidotuves pertraukė netikėtumas: vyrui teko šokti į iškastą duobę
DABAR RODOMA
Išgyveno nemaloniausią incidentą lėktuve: keleivei prireikė palydovų pagalbos
DABAR RODOMA
Paviešintas įrašas, kaip siuntų darbuotojais apsimetę vyrai surišo šeimą ir ją apvogė
DABAR RODOMA
Moteris patyrė gyvenimo sukrėtimą: su taksi nevažiuos dar ilgai
DABAR RODOMA
Nufilmuota tragedijos akimirka: neišsiskleidęs nei vienas parašiutas pražudė vyrą
DABAR RODOMA
Paliko vienam kartui su tėčiu: mama išvydusi savo mažylę paklaiko
DABAR RODOMA
Nepaprasta akimirka: draugystė ištirpdė milijonų internautų širdis
DABAR RODOMA
Išlaisvinti dešimtys žmonių, kurie metų metus buvo laikomi narvuose
DABAR RODOMA
Keistas incidentas: gelbėjo ant pastatų laipiojančią nuogą moterį
DABAR RODOMA
Pareigūnai paviešino įrašą: gelbėjo springstantį kūdikį
REKLAMA
Laida „La maistas“
Kulinarinė laida „La maistas“, rodoma sekmadienio rytais, TV3 televizijos žiūrovams jau tapo atradimu. Šį kartą laidos vedėjas Vitalijus Cololo kartu su dviem profesionaliais ...
Laida „La maistas“
Vištiena – ypač dažna ant lietuvių stalo. Ją mėgsta daugelis. Iš vištienos galima paruošti daugybę įvairiausių patiekalų. Tai patvirtins ir TV3 kulinarinės laidos „La Maistas“ ...
Tomas Rimydis gamins avienos šiupinį su grybų sūriu. (nuotr. TV3)
Jei norite pietus arba vakarienę pagaminti greitai ir neapsikrauti virtuvėje nereikalingais puodais arba keptuvėmis, siūlome jums vieno puodo vakarienę. Į pagalbą jau dabar ...
Renata Ničajienė laidoje „La maistas“
Sekmadienį TV3 laidoje „La maistas“ kartu su pagrindiniais laidos šefais Vyliumi Blauzdavičiumi ir Tomu Rimydžiu, patiekalus iš moliūgų kūrė ir laidos viešnia, tinklaraščio ...
obuoliai (nuotr. 123rf.com)
Kulinarinės laidos „La maistas“ virtuvės šefai pasiruošę jums pateikti net tris patarimus apie tai, kaip pagaminti buritus, įdaryti ir iškepti obuolius bei kaip pagaminti grybų ...
REKLAMA

TELEVIZIJA

TVPlay
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų