REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
Mindaugas Kuzminskas, Eglė Andreikaitė, Jogaila Morkūnas, Indrė Kavaliauskaitė, Edita Rupeikaitė, Sigitas Martinavičius (tv3.lt fotomontažas)

Apie vestuves daugelis merginų svajoja nuo mažų dienų – balta ilga suknelė, pečius dengiantis nuometas, svajonių princas, o kur dar aukščiausio lygio puotą primenantis vakarėlis... Aišku, pasakiškas vestuves sau leisti gali tikrai ne kiekviena nuotaka, tačiau Lietuvos garsenybės bene didžiausiai gyvenimo šventei tikrai netaupo.

28

Apie vestuves daugelis merginų svajoja nuo mažų dienų – balta ilga suknelė, pečius dengiantis nuometas, svajonių princas, o kur dar aukščiausio lygio puotą primenantis vakarėlis... Aišku, pasakiškas vestuves sau leisti gali tikrai ne kiekviena nuotaka, tačiau Lietuvos garsenybės bene didžiausiai gyvenimo šventei tikrai netaupo.

REKLAMA

Ne paslaptis, kad dešimtis, o gal net šimtus tūkstančių eurų išleidusioms poros prabangiausios vestuvės laimės neatnešė. Ne viena garsi pora vos po kelių metų santuokos pasuko skirtingais keliais. 2019-ieji tapo tikrais skyrybų metais: skirtingais keliais pasuko I. Kavaliauskaitė-Morkūnienė su vyru Jogaila Morkūnu, krepšininkas Mindaugas Kuzminskas su žmona Egle Andreikaite, Agnė Jagelavičiūtė su vyru Mantu Volkumi, Artūras ir Agnė Zuokai, Monika ir Andrius Šedžiai bei daugelis kitų.

 

Svečius skraidino privačiu lėktuvu

Daugelis gerai prisimena 2015-aisiais įvykusias TV laidų vedėjos Indrės Kavaliauskaitės ir renginių organizatoriaus Jogailos Morkūno vestuves.

REKLAMA
REKLAMA

Pora amžiną meilę prisiekė Šv. Kazimiero bažnyčioje, jaunoji į ją atvyko prabangiu baltos spalvos visureigiu. Bažnyčioje buvo susirinkę keli šimtai artimų poros giminaičių bei bičiulių, kolegų, draugų.

REKLAMA

Indrė tą dieną buvo pasipuošusi prabangia dizainerės Ramunės Piekautaitės suknele, kurią kiek vėliau pardavė, tačiau neatskleidė, kiek ji galėjo kainuoti.

Po tuoktuvių pora kartu su 150 svečių pasinėrė į malonų nuotykį – prieš sėsdami prie vaišėmis nukrauto stalo jie skrido privačiu ir tik vestuvėms specialiai užsakytu „Small Planet Travel“ lėktuvu. Indrė ir Jogaila pasirinko išskirtinį maršrutą – lėktuvas „Airbus A320“ nubrėžė širdies formą danguje.

Svarbu paminėti, jog į vakarinę dalį atvyko ir ryte nematyti svečiai: Izolda ir Benas Gudeliai, Kaetana Leontjeva ir Nerijus Numavičius ir daug kitų stilingų ir puošnių svečių.

REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad šiame oro uoste Jogaila jau rengė vieną didelę puotą – čia šventė savo 40-ąjį gimtadienį. Tuomet vyras taip pat sukvietė visą galybę savo artimiausių draugų, kurie šėlo užsakytame didžiuliame angare.

tv3.lt garsaus kelionių organizatoriaus Rimvydo Širvinsko-Makaliaus paklausė, kiek galėjo kainuoti toks prabangus skrydis, tačiau šis atsakymo neturėjo: „Pamenu, kai klausiau dėl užsakomojo reiso į Graikiją, Koso salą, tai 180 keleivių lėktuvui buvo paskaičiuota po maždaug 220 eurų asmeniui pirmyn-atgal, bet šiuo atveju net neįsivaizduoju“, – kalbėjo jis

Naujienų ir pramogų portalas tv3.lt taip pat susisiekė ir su vestuvių planuotoja Kristina Kaikariene, kuri taip pat sunkiai galėjo apibrėžti sumos rėmus: „Kiekvienas skrydis yra visiškai skirtingais skaičiuojamas. Lėktuvo parkingo nuoma, pakilimas, nusileidimas, oro koridoriai... Komercinio skrydžio viena kaina, jei tai yra tiesiog laisvas skrydis – kita kaina. Negaliu atsakyti, nes net ir užsakomasis skrydis į vieną ar kitą šalį gali skirtis keliomis dešimtimis tūkstančių“, – kalbėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Moteris pabrėžė, kad tokio skrydžio kainą sudaro daug dedamųjų ir visa tai priklauso nuo įvairiausių niuansų, todėl įvardyti konkrečią sumą būtų tikrai neįmanoma.

„Negaliu komentuoti ne dėl to, kad nežinau, bet tik dėl to, kad vienas skrydis gali kainuoti kaip lėktuvo bilietai, kuriuos gali nusipirkti bet kas, o kitas skrydis – 20 ar 30 kartų daugiau. Viskas priklauso nuo aviakompanijos, oro galimybių – yra tiek dalykų, kurie pakeičia sumą, kad net labai sunku pasakyti. Gali būti ir nepaprastai brangu, ir gali sukelti šypsnį tiems, kurie sau gali tai leisti, kad išsprendė visa tai taip pigiai“, – tvirtino ji.

Šventė su 89 svečiais dvi dienas

Ne išimtis ir NBA žaidęs krepšininkas Mindaugas Kuzminskas. 2017-aisiais Eglę Andreikaitę vedęs krepšininkas su buvusia mylimąja iškėlė bene brangiausią metų puotą – pora aukso žiedus sumainė Senosios Varėnos Šv. arkangelo Mykolo bažnyčioje, kurioje pasirodė ir atlikėja Justė Starinskaitė.

REKLAMA

Daugelis sulaikę nuostabą stebėjo link altoriaus einančią Eglę – ji buvo pasipuošusi vos prieš kelias dienas baigta kurti Juozo Statkevičiaus suknele.

Po tuoktuvių tiek jaunavedžiai, tiek svečiai išvyko į Prienų rajone esantį „Harmony Park“, kuriame vyko aukščiausio lygio puota – 89-iems svečiams koncerto grupė „Rondo“, atlikėjas Andžikas, pasirodė iliuzijos meistrai Mantas Žmuidinavičius-Wizard, Antonas Lavrentjevas, kiek vėliau į salę buvo įneštas kelių aukštų karališkas tortas, o vakarą vainikavo didžėjaus Jono Nainio pasirodymas.

Antrąją vestuvių dieną jaunavedžiai svečius kvatoti privertė su gatvės artisto Viačeslavo Mickevičiaus pasirodymu.

REKLAMA

Renkasi užsienį

Garsenybės taip pat vis dažniau iš Lietuvos pabėga į tolimesnį pasaulio kampelį, kuriame iškelia neįprastą puotą. Taip dar 2013-aisiais pasielgė TV prodiuseris Rolandas Skaisgirys su žmona Vaida. 

Pora aukso žiedus sumainė egzotiškajame Barbadose ir, kaip tuo metu tvirtino žiniasklaidai, taip pasielgė dėl to, kad galėtų šią dieną praleisti tik dviese kartu.

Santuokos sakramentą užsienyje taip pat priėmė ir verslininkas Sigitas Martinavičius su širdies drauge Edita Rupeikaite.

Moteris tv3.lt tvirtino, kad jų vestuvės Balio saloje kainavo apie 10 tūkst. eurų.

„Brangiausiai kainavo pati vestuvių ceremonija – vestuvių fotografai, filmuotojų komanda, kirpėjai, makiažas ir taip toliau... Pragyvenimas Balyje nebuvo brangus net ir valgant 5 žvaigždučių restoranuose bei gyvenant privačiose vilose“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Edita į Balį atsiskraidino ir viename salone įsigytą romantiško stiliaus nuotakos suknelę, o jos mylimasis pasirinko burgundiškos spalvos kostiumą.

Pora kelias dienas prieš ceremoniją praleido džiunglėse, o vėliau išvyko į prabangų viešbutį, kuriame ir įvyko šventė. Anksčiau kalbinta moteris džiaugėsi, kad viskas buvo labai prabangu ir jaunavedžiams nereikėjo sukti galvos – viskuo pasirūpino šventę organizavusi komanda.

Niekas nestebina

Pasak vestuvių planuotojos, žmonės turi įvairiausių norų, tačiau dirbant vestuvių organizavimo srityje ilgus metus sunkiai kas nustebina.

„Sunku pasakyti, ar paprašo kažko sudėtingesnio, nei aš pati sugalvoju. Iškeliu kosminę idėją, o jie arba sutinka, arba ne. Pavyzdžiui, ledo sienos su barais, šampanais, fontanais... Tai yra ne ledo sienelė, kuri vos kelių metrų, o 10 ar 12 metrų siena, kur yra padaryti ir vandens nubėgimai, įdėti apšvietimai, įšaldytos gėlės. Tai yra dalykai, kurie ateina į galvą, bet priverčia ją pasukti, kaip tai įgyvendinti. Niekas nėra nustebinę labai, viskas padaroma už tam tikrus pinigus“, – sakė K. Kaikarienė.

REKLAMA

K. Kaikarienė taip pat pabrėžė, kad mados labai greitai keičiasi, tačiau visuomet bus madingi du mylintys žmonės, kurie nori, kad jų šventė būtų jausminga ir jauki,

„Dėkoju dievams, kad baigėsi ta sintetinė šventė. Dabar madoje – kukliai prabangus grožis. Ateina į madą daug šviesų instaliacijų, kas man tikrai labai patinka ir atrodo labai gražiai. Jie sukuria išskirtinį vaizdą, keičia erdves. Mane labiau stebina, kai stalas yra išdabintas blizgučiais, o kampuose stovi alaus bačkos. Tokie dalykai yra neskanūs ir nemadingi. Reikia rinktis teisingą ir gražią kokybę. Šventė turi būti tokia, kad gražiai žiūrėtųsi nuotraukose ir po 10, ir po 20 metų“, – teigė planuotoja, pridūrusi, kad vidutiniškai lietuvių poros vestuvėms išleidžia 15-23 tūkst. eurų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų