REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Danguolė Šamonskienė-Dangė (nuotr. facebook.com)

Pirmajame realybės šou „Kelias į žvaigždes“ išgarsėjusi Danguolė Šamonskienė-Dangė po projekto tarsi dingo iš viešumos. Tačiau dabar žinoma atlikėja ir vėl džiugina savo klausytojus naujomis dainomis bei pasirodymais.

14

Pirmajame realybės šou „Kelias į žvaigždes“ išgarsėjusi Danguolė Šamonskienė-Dangė po projekto tarsi dingo iš viešumos. Tačiau dabar žinoma atlikėja ir vėl džiugina savo klausytojus naujomis dainomis bei pasirodymais.

REKLAMA

Dangė pasakoja, kad visus tuos metus dirbo ir vis dar dirba sveikatos srityje, o muzikai jaučia didelę aistrą ir meilę. Tai – jos pašaukimas, tačiau vien iš muzikos Lietuvoje nepragyvensi.

Anot moters, Lietuvoje yra vienetai atlikėjų, kurie galėtų pragyventi iš atlikėjo gaunamų pajamų. „Man muzika nėra tas įrankis, už kurį aš ruoščiausi save pramaitinti, nusipirkti duonos. Visi žino, kad gyventi iš atlikėjo gaunamų pinigų yra sudėtinga. Kiek žinau, dauguma atlikėjų turi papildomus darbus. Vien pragyventi iš muzikos yra sudėtinga“, – pasakoja atlikėja.

Išskirtinė atlikėja ir koncertai

Dangė teigia, kad šiuo metu visą savo veiklą bando suderinti. Moteris ne tik dirba sveikatos srityje, augina vaikus, kuria muziką, bet ir koncertuoja. Nors dar solinio koncerto nesurengė, tačiau džiaugiasi, kad gali klausytojus palepinti jungtiniais atlikėjų pasirodymais.

REKLAMA
REKLAMA

„Kuomet koncertuoju ir su kitais atlikėjais, tuomet auditorija nėra tik mano. Bet visur, kur tenka sudalyvauti, gauname palaikymo. Susirenka tiek jauni, tiek vyresni žmonės.“

REKLAMA

Ji taip pat sako, kad Lietuvoje yra išskirtinė atlikėja. „Aš juokauju, kad Dangė iš kitų atlikėjų Lietuvoje skiriasi tuo, kad nedainuoja perdainuotų dainų. Aš visada sakau, kad aš mėgstu savo kūrybą ir jos turiu tikrai daug. Visa muzika, žodžiai, dainos – mano.“

Įkvėpimas ir tolimesni planai

Atlikėja pasakoja, jog kurdama dainas bei muziką įkvėpimo semiasi iš gyvenimo. „Visi dalykai, kurie vyksta aplink mane, geri ir blogi – suteikia įkvėpimo. Man viskas išeina natūraliai, tikrai neatsisėdu prie stalo ir nesuku galvos. Viskas vyksta natūraliai“ , – sako Dangė.

REKLAMA
REKLAMA

Nors atlikėja šiuo metu koncertuoja jungtiniuose koncertuose, tačiau ji teigia, kad ateityje savo gerbėjus suburs į vieną vietą ir surengs jiems koncertą. „Rudens pradžioje ruošiu staigmena savo gerbėjams. Rudeniop išleisiu rimtesnį darbą.“

Sugrįžimas į viešumą ir realybės šou

Nors po realybės šou jos populiarumas buvo išaugęs, tačiau ji tarsi dingo iš viešumos. Po 11 metų pertraukos Dangė grįžo į pramogų pasaulį ir išleido dainą „Leisk nepaleist“ bei pristatė klipą.

Naują dainą tada Dangė pristatė po ilgos pertraukos. Vis dėlto ji neslepia, kad muzika visada jos gyvenime buvo svarbi.  „Niekada nebuvo taip, kad pamiršau ir man nereikėtų muzikos. Visą laiką ji buvo. Būdavo tokių akimirkų, kad važiuoji automobilyje, klausaisi muzikos ir galvoji, o kodėl aš taip nedarau. Mane ir žmonės užversdavo laiškais, kuriuose klausdavo kodėl aš nieko nedarau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kuomet sugrįžau po ilgos pertraukos, atrodė, kad tai buvo tarsi kova už būvį, tačiau aš niekada nekovojau su niekuo“, – šypteli ji.

Pirmajame realybės šou sezone dalyvavusi Dangė teigia, kad dabar nedalyvautų jokiame projekte. „Aš manau, kad man nebereikia realybės šou. Tai yra nebe man. Nebereikia man kažko įrodyti. Aš jau turiu savo ratą žmonių, gerbėjų“ , – atvirauja ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų