REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Viktorija Siegel (nuotr. Organizatorių)

Į pabaigą einanti vasara ir pamažu rudenėjantys orai vis uoliau primena – atostogų metas netrukus baigsis, ir vėlei kibsime į darbus pilnu tempu. Įsivažiuoti į ritmą neabejotinai bus lengviau, jei tam imsimės ruoštis iš anksto – pavyzdžiui, atšviežinsime savo garderobą stilingais drabužiais iš naujosios rudens kolekcijos, rašoma pranešime spaudai.

24

Į pabaigą einanti vasara ir pamažu rudenėjantys orai vis uoliau primena – atostogų metas netrukus baigsis, ir vėlei kibsime į darbus pilnu tempu. Įsivažiuoti į ritmą neabejotinai bus lengviau, jei tam imsimės ruoštis iš anksto – pavyzdžiui, atšviežinsime savo garderobą stilingais drabužiais iš naujosios rudens kolekcijos, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Tuo jau pasirūpino stilingoji „Instagram“ žvaigždė Viktorija Siegel, pristatanti penkis skirtingus ankstyvo rudens įvaizdžius į miestą sugrįžtančiai karjeros moteriai.

 

Stilingų rudeniškų drabužių derinių V. Siegel ieškojo lankydamasi Vilniaus širdyje įsikūrusiame prekybos centre „Europa“, kur jau įsivyravo naujausios rudens kolekcijos. Pasakodama apie savo stilių žinoma moteris atviravo labiausiai mėgstanti klasikinį ir sportinį stilių bei jų derinius, dažniau besirenkanti pastelines spalvas, taip pat ypač didelį dėmesį skirianti drabužių kokybei.

„Naujindama savo spintos turinį stengiuosi įsigyti tokius drabužius, kurie būtų išties stilingi ir ilgaamžiai – neišeitų iš mados vos po sezono ir išliktų prekinės išvaizdos gerokai ilgiau nei vien iki pirmo skalbimo. Be to, kadangi esu mama, padidintą dėmesį skiriu patogumui – turiu itin aktyvią dukrą, paskui kurią norint suspėti reikia, kad drabužiai nevaržytų. Malonu matyti, kad naujoji rudens kolekcija atitinka visus lūkesčius“, – pasakoja V. Siegel.

REKLAMA
REKLAMA

Stiliui neabejingoms moterims V. Siegel pristato penkis skirtingus ankstyvo rudens įvaizdžius – siūlo išsirinkti labiausiai tinkamą.

Mėgstančioms klasikinį stilių...

Mėgstančioms klasikinį stilių V. Siegel rekomenduoja apsilankyti „Marella“ parduotuvėje, kurios asortimentas artėjant rudeniui gausiai pasipildė elegantiško, klasikinio stiliaus drabužiais.

REKLAMA

Ieškodama sau tinkamiausių derinių V. Siegel pasipuošė juodomis klasikinio stiliaus, tiesaus kirpimo kelnėmis, prie kurių priderino smėlio spalvos palaidinę aukštu kaklu bei tokios pat spalvos laisvo kirpimo paltą, puikiai tinkantį vėstantiems ankstyvo rudens orams. Svarbiu tokio įvaizdžio akcentu tapo Viktoriją papuošusi plačiabrylė skrybėlė, puikiai apsaugosianti nuo rudeninio lietaus.

Kitas variantas – miesto moteriai puikiai tinkantis klasikinio stiliaus šortų ir švarko derinys. „Toks įvaizdis puikiai atspindi mano mėgstamą stilių, be to, šiuo metu pastelinės spalvos ir klasikinio stiliaus raštais pagyvinti audiniai – absoliučiai „ant bangos“. Vilkėdama tokį kostiumėlį jaučiuosi galinti drąsiai eiti tiek į miestą pavakarieniauti, tiek į verslo susitikimą“, – šypsosi V. Siegel.

REKLAMA
REKLAMA

Norinčioms pasijusti jaukiai...

V. Siegel teigimu, į darbus grįžtančiai miesto moteriai puikiai tiks ir pačios itin mėgstami klasikinio bei laisvalaikio stiliaus deriniai. Pavyzdžiui,parduotuvėje „Premium“ siūlomos pilkšvos klasikinio stiliaus kelnės, papuoštos sportinį stilių menančiomis juostelėmis, klasikinio stiliaus balti marškiniai ir storas, minkštas, kelius beveik siekiantis megztinis, papuoštas vienu madingiausių šio sezono detalių – kailine apykakle.

Arba kitas variantas – žaismingos smaragdinės klasikinio stiliaus kelnės, vėlei papuoštos sportiniam stiliui būdingomis juostelėmis, minkštas stilinga aplikacija dekoruotas trumpesnis megztukas ir iš po jo kyšanti baltų marškinių apykaklė ir atlapai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dievinančioms eleganciją...

Galiausiai, toms moterims, kurios darbe nori atrodyti elegantiškai, V. Siegel rekomenduoja madingo sijono ir stilingo megztuko derinį.

„Savąjį suradau parduotuvėje „Marc Cain“ – pasirinkau klostuotą sijoną sulig puse blauzdų, kuris dabar – tiesiog ant bangos, be to, amžinai atrodo stilingas. Prie jo priderinau ryškiaspalvį minkštą megztuką: geltona spalva šį sezoną taip pat yra tikras hitas, be to, traukia akį, taigi nepastebėta tikrai neliksite. Galiausiai, įvaizdį vainikavo subtiliai papuošusi ant kaklo užrišta skarelė – kadangi gyvenu Prancūzijoje, o ten tokios – itin populiarios, savęs be skarelės neįsivaizduoju ir aš“, – šypsosi V. Siegel.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų