REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klausomiausioje jaunimo radijo stotyje „Power Hit Radio“ apsilankiusi atlikėja GJan pristatė naujausią savo lietuvišką dainą „Neleisk man užmigt“.

Klausomiausioje jaunimo radijo stotyje „Power Hit Radio“ apsilankiusi atlikėja GJan pristatė naujausią savo lietuvišką dainą „Neleisk man užmigt“.

REKLAMA

„Ruošiam savo pirmą lietuvišką albumą, kuriam reikia skirti daug laiko. Pristatymui taip pat labai daug ruošiamės, atiduodam daug laiko, jėgų, nervų“, – kalbėjo atlikėja.

GJan taip pat prasitarė, kad naujame jos albume, kuris bus pristatys jau spalio mėnesį, išgirsime ir daug negirdėtų jos dainų.

„Albume bus 10, gal 11 ar 12 dainų. Turiu kelias idėjas, kurias gal išbaigsime, jei turėsime laiko, bet bus matyti“, – sakė mergina.

Dainos kūrimo procesas daugeliui atrodo labai sudėtingas, tačiau į „Power Hit Radio“ atvykusi GJan tvirtino, kad dainos žodžiai dažnai gimsta visiškai spontaniškai, o kūrybai jai reikia kelių mėnesių.

REKLAMA
REKLAMA

„Dainai pagaminti mums su Roku reikia dviejų ar trijų mėnesių, bet jis labai „išlaižo“ kiekvieną dainą... Aišku, kai sutvarko dainas, mes būname labai patenkinti“, – šyptelėjo ji.

REKLAMA

Ji iš tų atlikėjų, kurie nekuria tuščių dainų. Kiekvienas GJan kūrinys turi originalią žinutę, kurioje, kai įsigilini, gali atpažinti ir save. Nauja daina „Neleisk man užmigt“ kalba apie vieną svarbų kiekvienos poros santykių momentą, kuris dažnai kasdienybės rutinoje praslysta nepastebėtas.

„Kurdama šią dainą turėjau omeny tą laiką, kai vienas iš partnerių pradeda pamiršti tai, kas iš tiesų jį laiko poroje. Galima sakyti savotiškai „užmiega“. Tuomet principai tampa svarbesni už kitą žmogų ir gali sugriauti viską. Jei kitas galėtų tau priminti, tai ką spėjai pamiršti, gal atsipeikėtum ir vėl imtum pastebėti savo santykių gražiausias puses ir vertybes?“, – pasakojo GJan.

Tiesa, GJan „Power Hit Radio“ studijoje ne tik papasakojo apie naują dainą, bet ir sužaidė linksmą žaidimą – jai reikėjo prisiminti kai kurių savo dainų žodžius.

Kaip atlikėjai sekėsi – spręskite pažiūrėję vaizdo įrašą:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų