REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Daina Bilevičiūtė atšventė gimtadienį (nuotr. asm. archyvo)

Atlikėja Daina Bilevičiūtė 55-ąjį gimtadienį dar atšventė balandžio mėnesį, tačiau didžiąją gimtadienio puotą ji surengė tik rugpjūčio pradžioje.

25

Atlikėja Daina Bilevičiūtė 55-ąjį gimtadienį dar atšventė balandžio mėnesį, tačiau didžiąją gimtadienio puotą ji surengė tik rugpjūčio pradžioje.

REKLAMA

Moteris savo gimtadienį planavo net kelis mėnesius, o jubiliejaus šventę su Rokiškio mero, Rokiškio dvaro ir tarptautinio ralio pagalba iškėlė Šiaurės Aukštaitijoje.

 

D. Bilevičiūtė sakė, kad gimtadienio šventę ji pradėjo mišiomis Jūžintų bažnyčioje, kuriose sulaukė pirmosios staigmenos – nuskambėjo pamokslas, kuris buvo skirtas Dainai.

„Atvyko mano draugai, mokiniai. Mes visi kartu giedojome, klausėmės mišių ir grožėjomės bažnyčia. Taip pat gavau ir netikėtą dovaną – ten man padovanojo Naująjį Testamentą, skaitė pamokslą ir, prisipažinsiu, tikrai privertė nubraukti ašarą“, – pasakojo D. Bilevičiūtė.

Kiek vėliau D. Bilevičiūtės svečiai keliavo į ekskursiją po Rokiškio dvarą, kuriame ir laukė ilgai planuota ir ruošta moters programa. Tiesa, daugelį nustebino ir viešnios iš JAV pasirodymas.

REKLAMA
REKLAMA

„Turėjome išskirtinę galimybę pasiklausyti atlikėjos iš Los Andželo Cooper Phillip  pasirodymo, operos solisto Deivido Staponkaus dainų, taip pat mano mokinių, dienos centro mergaičių ir vietinių kolektyvų pasirodymų“, – sakė moteris.

REKLAMA

Jubiliejaus metu taip pat buvo galima aukoti už stovyklas metu nutapytus piešinius, už kuriuos surinktos lėšos buvo paaukotos kilniam tikslui.

„Šventėje kartu buvo ir Daiva Tamošiūnaitė-Budrė, kuri atstovauja organizacijai „Gelbėkit vaikus“, todėl aukas skyrėme Rokiškio vaikų dienos centrams. Džiaugiamės, kad buvo suaukota pinigų už daugiau nei du trečdalius paveikslų, Daiva sakė, kad jų tikrai užteks ir stalams, kėdėms, kompiuteriui“, – tvirtino ji, vos sulaikydama ašaras. – Buvo viena autistė mergaitė, kuriai pačiai reikia pagalbos, bet ji atėjo susitaupiusi kelis eurus... Aš tai pamačiusi iškart pravirkau, koks jautrus momentas tai buvo“, – verkdama pasakojo D. Bilevičiūtė.

REKLAMA
REKLAMA

Kiek vėliau vakarėlio svečiai linksmybes tęsė, čia netrūko muzikinių pasirodymų: „Pasirodymą atliko ir mano draugė Raisa Šarkienė, Tikroji išdykėlė Aušrinė ir XL Plius grupė. Buvo smagus renginys, kuris tikrai abejingų šventėje nepaliko. Mes visą laiką šokome, dainavome, valgėme lietuviškus patiekalus, tai net nebuvo laiko, kada prisigerti“, – juokėsi ji.

Visgi bene daugiausiai dėmesio sulaukė ekstravagantiškas Dainos įvaizdis, kurį ji sukūrė kartu su plaukų stiliste iš Anglijos bei vakarą vainikavęs tortas.

„Mano draugė Madam Tu Tu iš Anglijos specialiai atvyko ir iškepė gausybę desertų. Taip pat žmogus per naktį nemiegojo ir padarė žemyn galva kabantį tortą, kuris, manau, buvo toks pirmas Lietuvoje. Aišku, jis buvo valgomas, gal net didesnis už mane, bet mes jį suvalgėme“, – juokėsi ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Didžiausia ir netikėčiausia dovana, kurią gavo Daina, nustebino ir išgąsdino ne vieną. Tai buvo tikras bičių avilys.

„Šiemet gavau pačią erotiškiausią dovaną – bičių avilį. Mano bičių motinėlė turi sertifikatą, nupirkta ji Vokietijoje. Aišku, gavau ir kibirą medaus, kurio net nepakėliau“, – pridūrė Daina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų