REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
60
Tatjana Lavrinovič, Viktorija Macijauskienė, Eglė Valančiūnienė (tv3.lt fotomontažas)

Krepšininkus aikštelėje saugo ir stebi treneriai, tačiau už jos ribų sportininkus pasitinka mylinčių žmonų rankos, kurios yra pasiryžusios palaikyti savo mylimuosius bet kurią akimirką.

60

Krepšininkus aikštelėje saugo ir stebi treneriai, tačiau už jos ribų sportininkus pasitinka mylinčių žmonų rankos, kurios yra pasiryžusios palaikyti savo mylimuosius bet kurią akimirką.

REKLAMA

Viena už kitą gražesnė – taip galima būtų apibūdinti mūsų šalies krepšininkų antrąsias puses. Visuomet palaikančios, varžybose dalyvaujančios ir stebinčios savo vyrų žaidimą jos taip pat demonstruoja ir stulbinančią išvaizdą.

Ne viena jų yra tituluota gražuolė ar manekenė, šokėja, verslininkė.

Tarp jų – Tatjana ir Edita Lavrinovič, Gintarė Songailė, Viktorija Pocienė, Vilma Javtokienė, Oksana Pikul-Jasaitienė, Anna Douka bei daugelis kitų.

Tiesa, ne paslaptis, kad krepšininkų žmonos taip pat sėkmingai ir skina laurus gražuolių konkursuose. Bene plačiausiai per Lietuvą nuskambėjo Tatjanos Lavrinovič pasiekimas grožio konkurse. Garsi moteris iškovojo aukštą titulą.

REKLAMA
REKLAMA

Puikūs genai ir užsispyrimas – iš mamos

Sakoma, kad žmogų galima pažinti paklausus jo apie vaikystę. Laidos „Pasaulis pagal moteris“ vedėjai Kristinai Rimienei pasiteiravus, ar Tatjana nuo mažens svajojo tapti tituluota gražuole, moteris nustebins atsakymu. „Niekada per daug negalvojau apie grožį. Taip, mėgau pasipuošti kaip ir visos mergaitės, tačiau visada labiau galvojau apie tai, ką darau ir kaip tai darau, o ne kaip atrodau. Iš pradžių šokau, tada vaidinau, tada rimtai studijavau. Į grožio pasaulį papuoliau visai atsitiktinai – draugė įkalbėjo nueiti ir pasižiūrėti, kaip vyksta kastingas, tiesiog iš smalsumo – taip ir buvau pastebėta“, – savo išvaizdos nesureikšmina Tatjana. Vis dėlto ji pripažįsta, kad daugelį bruožų paveldėjo iš mamos. „Taip, mano mama labai graži. Bet svarbiausia, kad paveldėjau ir jos užsispyrusį charakterį, kuris labai praverčia siekiant savo tikslų“, – prisiminė Tatjana.

REKLAMA

Kuo skiriasi „mis“ konkursai nuo „misis“

Tatjanos nuomone, „misis“ konkursai daug ramesni nei „mis“ – juose daug mažiau korupcijos ir intrigų. „Niekada nesiveldavau į visokius ginčus, tačiau stebėdavau aplinką ir žinau, kiek daug „plėšymosi“ yra jaunesnių merginų konkursuose. O „misis“ konkurse to beveik nebuvo ir tuo labai džiaugiuosi.

Moteris neslėpė, kad lipti ant podiumo dar kartą tikrai nebuvo drąsu: „Dabar daug labiau jaudinausi. Seniau tai drąsos per akis turėjau, o dabar ir atsakomybės daugiau ir vis dėlto trijų vaikų mama esu, o čia reikia vilktis bikinį...Vienu metu net gailėjausi atvykus į konkursą: liūdėjau, kad dėl laiko skirtumo negaliu pakankamai bendrauti su šeima. Mano džiaugsmui netikėtai atsirado tarsi antras kvėpavimas: iš vienos pusės nuramino vyras, pasakęs, kad namuose viskas gerai ir išreiškęs tikrą palaikymą, iš kitos pusės išlindo mano užsispyrimas vienai iš organizatorių rėžus, kad „ji dar nemato misis Globe“. Pagalvojau: „ak nematot? Tai aš jums parodysiu!“, – juokėsi Tatjana.

REKLAMA
REKLAMA

Didžiausi palaikytojai – vaikai

Labiausiai Tatjanos akys spindėjo šnekant apie šeimą. „Vyras ir visi trys vaikai yra mano didžiausia palaikymo komanda. Tai mano didžiausia laimė, neįsivaizduoju, ką be jų daryčiau“, – šypsosi Tatjana. Pati ji – taip pat iš trijų vaikų šeimos. „Turiu brolį ir sesę. Brolis irgi aukštas kaip aš, o sesė, kaip ir mama, beveik visa galva žemesnės. Kai praaugau, visi juokėsi – iš kur aš tokia aukšta. Net šokiuose ėmė statyti į galą arba į vidurį“, – šypsosi beveik metro aštuoniasdešimties Tatjana.

Vis dėlto ūgis į krepšinio aikštelę jos neatvedė. „Į krepšį nemėtau, galiu nebent vyrui kamuolį paduoti“, – juokėsi mylinti žmona ir prisipažino, kad formos sunkiomis treniruotėmis jai palaikyti dar nereikia. „Darau tai grynai dėl savijautos, bet nereguliariai“, – prisipažino „Misis Globe“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų