REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Festivaliai – neatsiejama vasaros dalis. Garsiausios pasaulio muzikos žvaigždės, lietuvių atlikėjų pasirodymai, nesibaigiančios linksmybės ir šokiai iki paryčių – visa tai bus galima patirti ir artėjančiame festivalyje „Karklė“.

Festivaliai – neatsiejama vasaros dalis. Garsiausios pasaulio muzikos žvaigždės, lietuvių atlikėjų pasirodymai, nesibaigiančios linksmybės ir šokiai iki paryčių – visa tai bus galima patirti ir artėjančiame festivalyje „Karklė“.

REKLAMA

Klausiomiausioje jaunimo radijo stotyje „Power Hit Radio“ apsilankę festivalio „Karklė“ organizatoriai – Tadas Salaveičikas ir Justė Gvazdaitytė – ne tik papasakojo, kas laukia visų festivalio gerbėjų, bet ir užtikrino, kad skandalingoji Jess Glynne tikrai surengs savo pasirodymą.

tv3.lt primena, kad dainininkė turėjo pasirodyti festivalyje „Isle of Wight“, kuris vyko praėjusį mėnesį, tačiau garsi mergina ant scenos taip ir neužlipo.

Likus vos 10 minučių iki jos pasirodymo, paaiškėjo, kad atlikėja į sceną nežengs dėl „psichologinio išsekimo“. Tai atlikėjos gerbėjus tiesiogine to žodžio prasme privertė verkti.

REKLAMA
REKLAMA

Jess Glynne gerbėjai tvirtino, kad toks elgesys yra „nepagarbus“ ir „neatleistintas“. Daugelis jų iki šiol neslepia nusivylimo ir sako, kad daugiau niekada neis į jos koncertus.

REKLAMA

Lietuviai buvo išsigandę

Toks atlikėjos nepasirodymas užkūrė rimtą diskusiją socialiniuose tinkluose, kur į festivalį bilietus nusipirkę internautai neslėpė baimės, kad toks scenarijus gali pasikartoti ir Lietuvoje.

tv3.lt dar anksčiau susisiekus su festivalio organizatorių atstovu Dariumi Kalinausku ir pasiteiravus, kas būtų, jei pop muzikos žvaigždė neužliptų ant scenos ir Lietuvoje, jis išliko optimistu.

„Mes nenorime, kad taip nutiktų, bet žiūrėtume pagal situaciją. Patys matėte, kad dėl organizmo išsekimo taip nutiko“, – kalbėjo jis.

REKLAMA
REKLAMA

D. Kalinausko teigimu, kitos išeities J. Glynne neturėjo – sunkiai susirgusi atlikėja tiesiog neturėjo pasirinkimo.

„Tai yra numatoma sutarties sąlygose, kurių viešinti negalima. Liga yra liga, jūs ir pati neateitumėte į darbą, jei susirgsite labai ar jus paguldys į ligoninę. Nutiko žmogiškasis toks faktorius ir viskas“, – tarė D. Kalinauskas.

Visgi pasiteiravus, kokia bauda gali grėsti tokio lygio superžvaigždei dėl to, kad ji nepasirodys scenoje, D. Kalinauskas atsakyti nesutiko. Vyras neapibrėžė, ar ši suma siekia kelias dešimtis tūkstančius, o gal – šimtus?

„Oi, tikrai negaliu kalbėti šiuo klausimu... Sakau, nieko nekomentuosiu šiuo klausimu. Sutartis yra, jos atskleisti negalima, paprastas dalykas. Laukiame, tikrai bus ir pasirodys. Žmogus juk atsigaus per tiek laiko“, – tvirtino jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Įspūdingi reikalavimai

Ne paslaptis, kad užsienio atlikėjai turi tokių reikalavimų, kurie ne vienam atrodo tarsi iš kitos planetos. 

Visgi Tadas Salaveičikas ir Justė Gvazdaitytė tvirtino, kad įspūdingiausią norą išreiškė tik Jess Glynne. 

„Gavome prašymą, kad užkulisiuose turi būti šešios atskiros erdvės Jess Glynne komandai. Atskrenda 22 žmonės, 11 ant scenos, o 11 komanda. Galime tik įsivaizduoti, kiek reikia pasiruošimo ir kokio lygio šou bus“, – kalbėjo jie.

Primename, kad neseniai vykusiame festivalyje taip pat pasaulinės muzikos žvaigždės išreiškė ypatingus savo norus. Pavyzdžiui, didžėjus Robinas Schulzas prašė, kad galėtų ilsėtis ne mažesniuose nei 100 kv. m. dydžio prezidentiniuose apartamentuose, o jį vežiotų premium klasės automobiliu.

Atlikėja Tove Lo prašė apgyvendinimo Vilniaus centre, kad galėtų pasivaikščioti po miestą ir jį geriau apžiūrėti.

Merginų numylėtinis Jamesas Arthuras veganas, todėl prašė persirengimo kambariuose patieklaų iš tofu bei specialių futbolo marškinėlių su jo pavarde ir numeriu „23“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų