REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Monika Šedžiuvienė ir Andrius Šedžius (tv3.lt fotomontažas)

Jau kurį laiką pramogų pasaulį krečia žinomų žmonių skyrybų dramos. Dainininkė Monika Šedžiuvienė ir verslininkas Andrius Šedžius – ne išimtis. Tiesa, daugiausiai nesutarimų pora patiria sūnaus Gabrieliaus globos klausimu – visai neseniai apie ją sukrėtusią situaciją Monika prabilo ir socialiniuose tinkluose.

24

Jau kurį laiką pramogų pasaulį krečia žinomų žmonių skyrybų dramos. Dainininkė Monika Šedžiuvienė ir verslininkas Andrius Šedžius – ne išimtis. Tiesa, daugiausiai nesutarimų pora patiria sūnaus Gabrieliaus globos klausimu – visai neseniai apie ją sukrėtusią situaciją Monika prabilo ir socialiniuose tinkluose.

REKLAMA

Asmeninėje „Facebook“ paskyroje atlikėja išsamiai aprašė, kaip ketvirtadienio vakarą pavėlavusi pristatyti vyrui vaiką laiku, ji sulaukė žiauraus jo atsako. Turėjęs vakare M. Šedžiuvienei grąžinti sūnelį, šis dingo – neatsikinėjo nė į vieną jos skambutį ar žinutę, todėl netrukus Monika kreipėsi ir į policiją.

Šiandien naujienų portalui tv3.lt susisiekus su M. Šedžiuviene ši teigė, kad vaiko taip ir nesulaukė net ir šį rytą, vis dėlto žinių iš A. Šedžiaus pagaliau sulaukė.

REKLAMA
REKLAMA

Vyras vaiko taip ir negrąžino

„Jau 1 valandą nakties jo nebesitikėjau sulaukti, o šiandien, kadangi tris kartus pagrasinau, kad reikės kreiptis ir į jo tėvus, nes policijai reikėtų pranešti jo tėvų ir sesers duomenis, kad nors taip jį sukrėstų ir jis atsakytų, jis iš trečio karto man atrašė, kad vaikas yra Šiauliuose ir kad pagal jį, viskas yra gerai“, – sakė dainininkė.

REKLAMA

Žinoma moteris įsitikinusi, kad jei ne jos grasinimas, kad kreipsis į tėvus, Andrius taip ir nebūtų atrašęs. Vis dėlto visko taip palikti Monika neketina: „Mano pirmas važiavimas bus į policijos komisariatą aiškintis, kodėl policija nesureagavo į šį mano atvejį, ir, žinoma, rašyti pareiškimo, nes šitaip savavališkai žmogus elgtis negali.

Yra suplanuota vaiko dienotvarkė, buvo susitarta, yra ir laikinosios apsaugos, kurios sprendžia teismo sprendimu, kad jis man būtinai vaiką turėjo atvežti.“

Paklausta, ar sužinojusi, kad vaikui – viskas gerai, jai pasidarė ramiau, Monika neslėpė, kad didelės tragedijos čia nemato, tačiau neslėpė, kad buvo beprotiškai neramu. 

REKLAMA
REKLAMA

„Žinau, kad vaikui viskas gerai ir kažko nutikti negalėjo, bet jeigu skaitant spaudą ir žinant, kokių atvejų yra buvę kitoms šeimoms, kai tėvai kartais elgiasi neprognozuojamai, tai tokios mintys aišku praskrodė… Bet iš esmės žinau, kad tai tik nesubrendusio žmogaus kažkoks noras visada kenkti mūsų santykiams, kas liečia vaiką, ir nenoras gražiai bendrauti. Tas labai liūdna“, – atviravo atlikėja.

M. Šedžiuvienė: „Pas Andrių daugiau kalbų, negu veiksmų“

Žinoma moteris pasakojo, kad nepaisant to, kad buvęs vyras šitaip supyko dėl vėlavimo, ir pats Andrius į susitikimus su vaiku dažnai vėluoja, reiškia nepasitenkinimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Jis skambina ir sako, kad bus tokią ir tokią valandą, yra autostradoje ir, aišku, turi daugybę pasiteisinimų, vos ne pretenzijų. Dabar aš pasakiau, kad, tikriausiai, vaiką atvešiu po 17 valandos, nes mes važiuojame nuo darželio vietos iki sutartos vietos. Tai jis gal supranta, kad yra kamščiai, piko valandos? Bet buvo labai didelis nepasitenkinimas ir jis tą išreiškė. Man labai gaila, kad tai darė prie vaiko – ne kartą prie jo su manimi yra kalbėjęs pakeltu balso tonu. Ne kartą esu jo prašiusi ramintis, nes vaikas viską girdi, bet jam tai nelabai įdomu“, – atviravo dainininkė.

Tiesa, Monika neslepia, kad kreipsis ir į teismą, tačiau griežtesnių sąlygų būtų gaila reikalauti vien jau dėl bendros jų atžalos gerbūvio.

REKLAMA

„Taip daryti būtų ir gaila, ir skaudu, nes aš galvoju apie vaiką, ir teisme ne kartą esu pasakiusi, kad aš nenoriu kažkokių rėmų – kada tėvas gali, tada tegul ir matosi. Jis pats susikūrė sau taisykles, kad nori matytis antradienį ir ketvirtadienį, tam tikromis valandomis“, – sakė dainininkė.

Vis dėlto ji pridėjo, kad dažnai vyrui nei šios valandos, nei dienos, vis dėlto netinka: „Ir pats vis tiek negali ir neatvažiuoja pasiimti, ir net kas antrą savaitgalį, kai jis turi būti su vaiku, ne visada jį pasiima. Jam priekaištų kaip ir nėra, bet jis neprisideda nei prie darželio, nei prie kažkokių kitų vaiko ugdymo veiklų. Nekalbu apie visokius gimtadienius, drabužius. Aš suprantu, kad tai, kas liečia mūsų namus, higieną, aš visa tai turiu išlaikyti ir tai yra aišku, bet tai, kas liečia tėvą, jis turėtų pats prisidėti prie vaiko ugdymo, kur pats labiausiai reiškiasi. Pagal jį, tikriausiai, jis pamoja pirštu ir parodo, ką aš turėčiau daryti, o pats neprisideda nė kiek, apart to, kad nuvestų vaiką į žaidimo kambarį. Nežinau, kiek tame žaidimų kambaryje tas vaikas lavinasi? Taip, jam linksma, ir mes irgi ten einam, bet ar tai ugdymas? Abejoju. Pas Andrių daugiau kalbų, negu veiksmų.“

REKLAMA

A.Šedžius: „Nematau nieko blogo“

Portalo tv3.lt pakalbintas Andrius Šedžius teigė, kad feisbuke parašyta informacija nėra visiškai teisinga: „Tegu Monika parašo, kaip viskas buvo iš tikrųjų. Pirmiausia, ji man pareiškė, kad turiu laikytis teismo sprendimo ir atvažiuoti pasiimti vaiką, pagal laiką, nurodytą teismo sprendime. Antradieniais ir ketvirtadieniais, nuo 16 val. iki 18 val. turiu laiko pabūti su sūnumi. Vakar atvažiavau į sutartą vietą 15.30 val., o ji man vaiką atvežė 18.40 val., tai kiek man laiko lieka pabūti su vaiku, kelios minutės? Monika pasakė, kad galiu pabūti su sūnumi iki 20 val.

Apie 20 val. buvau prie jos namų su vaiku, jos automobilio prie namų nebuvo, o telefonas buvo išjungtas. Laukiau 15 minučių, galiausiai išvažiavau su sūnumi į Šiaulius. Apie 21 val. ji man jau rašė ir klausė, kur vaikas. Aš vaiko pagal jos poreikius tikrai nevežiosiu, sūnus jau miegojo mašinoje, kai ji parašė.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vyras stebėjosi susiklosčiusia situacija: „Ji puikiai žino, kad vaikas su manimi saugus, visą laiką prižiūrėtas, su tėčiu. Juolab, kad dabar mano savaitgalis, tai negi man parvežti vaiką atgal šiandien ir po poros valandų jį pasiimti?

Čia žaidžia Monikos principai, įtariu vieną, kad baigėsi jos vaikino pinigai, prasidėjo buitiniai pykčiai. Ji visą laiką man priekaištauja, kad kažko vis nesumoku, panašu, kad pas juos prasidėjo finansinės problemos. Kuo toliau, tuo daugiau bus pretenzijų ir tokių feisbuko įrašų. Po metų galiausiai Monikos vaikinui Dovydui viskas atsibos ir jis išvažiuos į Airiją, baigsis meilė, o tada prasidės manęs terorizavimas, koks Andrius blogas ir kaip neduoda pinigų.“

REKLAMA

Žaidžia principai

Andrius pasakojo, kad vaiką išlaiko, o Monikos pretenzijos yra neteisingos: „Dabar yra paskirtas teismo sprendimas, kiek pinigų man skirti vaiko išlaikymui. Aš skiriu tiek, kiek nurodyta ir pareikalauta Monikos advokato. Negana to, duodu pinigų smulkioms išlaidoms, pavyzdžiui, gimtadieniams ar dovanoms. Jei Monika nori aiškintis viešai, kiek moku pinigų per mėnesį, galime aiškintis viešai, viską pateiksiu.“

Prakalbus apie policija, vyras tikino, kad į tokią situaciją jie nesikiš: „Tai juk civiliniai santykiai, policija nesikiš į tokią situaciją. Jei ji praneštų, kad tėvas girtas ir vaikas su juo, tuomet policija važiuotų tikrinti, bet dabar juk tėvas normalus, adekvatus, kodėl policija turėtų kištis.“

REKLAMA

Andrius pasakojo, kad Monika taip pat nesilaiko susitarimo: „O kiek kartų Monika nesilaikė savo laiko, juk buvo kartų, kai atvažiavau iki namų, o nei jos, nei vaiko nebuvo. Galiausiai gavau iš jos žinutę, kad jie lėktuve, skrenda atostogauti į Ispaniją.

Prieš kelis metus ji buvo išskridusi į Arabų Emyratus, vaiką paliko savo tėvui, o man nieko nepranešė. Nežinojau nei kur ji yra, nei kur vaikas. Žinoma, aš suprantu, senelis, geras žmogus, viskas yra gerai, tačiau vaikas turi tėvą ir per Monikos atostogas gali būti su manimi.

Aš suprantu, kai tėvas pasiima vaiką savavališkai, nieko nesakęs, o kas atsitiko blogo dabar? Juk sūnumi bus pasirūpinta, jis pabus su tėvu ilgiau, nematau nieko blogo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kodėl ji neskaičiuoja mano laiko? Iš Šiaulių važiuoju į Vilnių, pabūnu pora valandų ir grįžtu atgal, tai man trunka šešias valandas, bet Monika to neskaičiuoja. Pažiūrėčiau, kaip ji porai valandų atvažiuotų į Šiaulius su vaiku pabūti, bet aš nesiskundžiu ir pastoviai atvažiuoju pas sūnų.“

Primename, kad 2013 metais sukurta Monikos ir Andriaus santuoka braškėti pradėjo jau prieš kelerius metus. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų