REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
37
Lietuvė Gintarė dukrai surengė pavydėtiną šventę (tv3.lt fotomontažas)

Du vaikus – trejų Korneliją ir šešerių Nojų – auginanti stilinga vilniečių pora traukia aplinkinių žvilgsnius. 24-erių Gintarė Druktenienė su vyru Tomu neretai Vilniaus gatvėmis vaikšto suderinę ne tik savo, bet ir vaikų aprangas.

37

Du vaikus – trejų Korneliją ir šešerių Nojų – auginanti stilinga vilniečių pora traukia aplinkinių žvilgsnius. 24-erių Gintarė Druktenienė su vyru Tomu neretai Vilniaus gatvėmis vaikšto suderinę ne tik savo, bet ir vaikų aprangas.

REKLAMA

Visai neseniai Gintarės ir Tomo dukra Kornelija šventė trečiąjį gimtadienį, o jo akimirkomis pasidalijo ir su savo sekėjais bei draugais socialiniuose tinkluose. Gausybės komentarų bei „patinka“ paspaudimų sulaukusios nuotraukos nukėlė tarsi į princesių pasaką.

Naujienų ir pramogų portalo tv3.lt kalbinta moteris papasakojo, kaip ruošėsi šiai šventei, bei pasidalijo savo patarimais.

Gintare, tie, kurie jus seka „Instagram“ tinkle, tikrai pasisemia stiliaus idėjų. Kur jūs pati ieškote įkvėpimo?

Dažniausiai visos idėjos kyla iš „Pinterest“. Ten tikrai daug nuostabių idėjų ir keletą atsirinkus, išsirenku temą, kurią darysiu.

REKLAMA
REKLAMA

Neseniai jūsų dukra Kornelija atšventė trečiąjį gimtadienį. Papasakokite, kokią temą pasirinkote šiai šventei.

Kai dukrytės klausiau, kokio gimtadienio nori, iškart pasakė, kad nori būti princese su pūsta suknele. Kadangi jau pirmąjį jos gimtadienį dariau visą rožinį, norėjosi padaryti, kažką naujo, princesiško, bet, žinoma, tuo pačiu ir gražų. Pradėjau žiūrinėti „Pinterest“, pasisėmiau idėjų ir taip kilo idėja tokiam gimtadieniui.

REKLAMA

Ar drabužius šventei siuvote pati?

Sau suknelę nusipirkau gal prieš pusę metų internetu, o dukrytei siuvau pati. Nors iki paskutinės minutės galvojau, kad rengsimės kitaip, visgi pasilikau prie šio varianto, nes gi dukrytė prašė pūstos suknelės.

Kas sunkiausia ruošiant tokias šventes?

Sunkiausia būna sukviesti svečius, nes patys gyvename Vilniuje, o visi artimieji Klaipėdos krašte. Dažnai darau šventes Vilniuje, bet šį kartą žinojau, kad artimieji negalės atvykti, nes jau už kelių savaičių vyks mūsų vestuvės ir jiems būtų per daug kelionių. Žinoma, dar labai priklauso viskas nuo oro, labai norėjau padaryti šventę lauke, o vasarą oras yra visai nenuspėjamas, tai iki paskutinės šventės valandos labai išgyvenau, nes net tada šiek tiek lynojo.

REKLAMA
REKLAMA

Kokių patarimų turėtumėte kitoms mamoms?

Pirmiausiai, nedarykite visko paskutinę minutę, nes viskas kainuos dvigubai. Aš šventes pradedu planuoti kažkur prieš pusę metų, nes taip turiu daugybę laiko rasti geriausius ir pigiausius variantus.

Ar daug kainuoja surengti tokią šventę?

Vieniems gal tai atrodytų daug, kitiems per mažai... Man vaikų gimtadieniai yra pačios gražiausios šventės metuose ir aš tikrai labai stengiuosi. Vienos mamos geriau nupirks tortą ir nuves kur vaiką pažaisti tą dieną, taip vietoj didelės šventės pasidovanos sau prabangų rankinuką, o aš kaip tik geriau viską atiduosiu vaikams. Kaip ir minėjau anksčiau, pradedu ruoštis labai anksti, susirandu pigiausius variantus, neperku brangių dekoracijų. Dažniausiai viską darau pati, tad tikrai daug šventėms neišleidžiu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kokių reakcijų sulaukėte dėl tokio šventės pasirinkimo?

Visokių... Aišku, labai daug sulaukiu gražių žinučių, bet būna ir labai šlykščių. Dažnai sulaukiu kažkokio nepasitenkinimo ir gailesčio vaikams, nes, jų teigimu, atimu iš vaikų vaikystę. Bet man tokios žinutės kelia juoką, nes puikiai žinau – patiko mano vaikams ar ne. Laimingi jie ar ne. O ir į instagramą ne viską dedu, per šventes įkeliu tik labai mažai akimirkų. Vaikai tikrai turi ir tų spalvų, ir žaislų, ir būna be galo laimingi, o tai ir svarbiausia.

Artėja ir jūsų vestuvės. Ar jau joms pasiruošėte?

Taip jau už poros savaičių vyks mūsų bažnytinė santuoka, ruoštis pradėjau gal prieš pusę metų. Mes nedarome didelių vestuvių, viskas vyks paprastai ir tik su pačiais artimiausiais žmonėmis, nes akcentavome ne šventę, o pačią akimirką bažnyčioje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų