REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Eglė Straleckaitė (tv3.lt fotomontažas)

Šokėja Eglė Straleckaitė jau beveik 2 metus gali vadinti save mama – moteris ne tik socialiniuose tinkluose aktyviai rodo motinystės rūpesčius bei džiaugsmus, bet ir įvairius savo hobius. Vienas iš jų – maisto gamyba.

22

Šokėja Eglė Straleckaitė jau beveik 2 metus gali vadinti save mama – moteris ne tik socialiniuose tinkluose aktyviai rodo motinystės rūpesčius bei džiaugsmus, bet ir įvairius savo hobius. Vienas iš jų – maisto gamyba.

REKLAMA

Tiesa, Eglė atskleidė, kad neretai gamina dažniau, nei pati tuo maistu mėgaujasi, o tam, pasirodo, yra net kelios priežastys.

Gimus vaikeliui viskas pasikeitė

Šokėja pasakojo, kad po to, kai tapo mama, virtuvės išvengti jai tapo nebeįmanoma. „Anksčiau labai neturėdavau laiko. Ir dabar dažnai mažytei kažką pagaminu, o sau tik užbėgu į parduotuvę nusipirkti kažko greito ir lengvo. Iš esmės, aš ir gaminu tik greitus ir paprastus patiekalus. Meilę maistui jaučiau visuomet, o kas liečia maisto gaminimą, aš čia esu tokia pati, kaip ir gyvenime – mane kažkas turi labai įkvėpti“, – prisipažino žinoma moteris.

Tiesa, net ir dabar ji yra labiau linkusi gaminti saldžius, konditerinius gaminius. „Pastebėjau, kad labiausiai mėgstu gaminti šaltuoju metų laiku, nes tada prasideda visokie pyragai, įdomūs tortai. Žinoma, tai skatina ir artimieji – jeigu jie mėgsta ir džiaugiasi mano gaminiais, tuomet aš ir gaminu“, – apie priežastis, kurios skatina daugiau laiko praleisti virtuvėje, sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Paklausta, kur valgyti labiausiai mėgsta pati, Eglė neslepia, kad šiuo klausimu turi nemažai sentimentų mamai. „Jei nuoširdžiai reikėtų rinktis, valgyti savo namie, ar restorane, tai, turbūt, restorane. Bet ar pas mamą namie, ar restorane, tai tada pas mamą. Ji nuostabiai gamina – jos maistui nė vienas nelieka abejingas. Ji net iš kirvio padarytų skaniausią vakarienę – man iki jos dar labai toli!“ – juokėsi ji.

REKLAMA

Mano mama nuostabiai gamina, jos maistui nelieka nė vienas abejingas. Ji net iš kirvio padarytų skaniausią vakarienę – man iki jos dar labai toli!

Vieno recepto niekam neišduoda

Kaip ir dauguma moterų, E. Straleckaitė taip pat turi vieną savo firminį receptą, kuriuo su kitais dalintis noru netrykšta. „Tai – maskarponės sūrio tortas su šviežiomis uogomis. Jis iš tiesų yra visų labai išgirtas. Šio deserto receptas galbūt ir yra tas, kuriuo aš nelabai dalinuosi, tačiau iš tiesų, aš nieko neišradinėju, ir dar nesu tokio lygio gamintoja-konditerė, kad turėčiau kažkokių paslapčių. Pavyzdžiui, jį, esu sujungusi iš keletos receptų“, – sakė šokėja.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto reta moteris sugeba idealiai pagaminti bet kurį patiekalą, E. Straleckaitė – ne išimtis. Žinoma moteris pripažino, kad lietuviška virtuvė jai iki šiol neįkandama.

„Kai buvau mažytė ir neturėjau visiškai jokių rūpesčių dėl mitybos ir savo kūno priežiūros, labai mėgau visus bulvinius patiekalus. Bet nė vieno iš jų taip ir nemoku gaminti – nė neįsivaizduoju, kaip, pavyzdžiui, yra gaminami cepelinai (juokiasi). Įvairūs kepsniai, visa tamsi mėsa irgi yra mano pačios neliečiama – daugiau gaminu baltą mėsytę. Šiuose dalykuose mamos turi daugiau kompetencijos, ir galbūt kavinės, restoranai, kur visuomet smagu kažką išbandyti“, – atskleidė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dietų metu – lengva saviapgaulė

Ne paslaptis, kad šokėjos visuomet žavi savo puikia figūra, todėl rūpinimasis savo kūno linkiais nesvetimas ir E. Straleckaitei. Vis dėlto moteris užsimena, kad dėl to, kad atrodytų taip, kaip nori, jai tenka nemažai pasistengti.

Tačiau net ir dietos nesunaikindavo Eglės meilės maistui. Tiesa, būdavo viena išimtis: „Anksčiau buvau pagavusi kone mazochistinę bangelę, nes kai tik pradėdavau laikytis dietos ir ji būdavo pačiame sunkiausiame etape, pradėdavau gaminti daug tortų, pyragų. Tačiau tą gėrį tik uodžiau – ragaudavo visi kiti. Aš, deja, ne.“

Eglė pasakojo, kad ir dabar turi dėti nemažai pastangų, jog galėtų džiaugtis savo kūno formomis.

REKLAMA

„Su savo kūnu aš turiu labai daug dirbti, kad jis bent kažkiek man patiktų, ir aš galėčiau gerai jaustis. Tai yra labai svyruojantis dalykas – galiu tikrai patvirtini, kad tos kūno formos nėra tobulos. Nemaišykite to, ką matote viešojoje erdvėje, nes ta figūra tokiu atveju visada yra pateikta iš geriausios pusės. Tai nereiškia, kad aš tikrai taip atrodau“, – juokėsi ji.

Kaip ir kitos moterys, E. Straleckaitė atskleidė be galo pavydinti toms merginoms, kurios gali džiaugtis greita medžiagų apykaita.

„Esu iš tų žmonių, kuris negali labai daug ir dažnai mėgautis skaniu, kaloringu maistu. Visuomet savo draugei, kuri gali į valias valgyti visko, ko tik panorėjusi, ir nuo to tik atvirkščiai – lieknėja – sakau, kad labai pavydžiu ne tik baltu, bet, turbūt, ir juodu pavydu. Man tikrai sunku žiūrėti, kaip kai kurie žmonės gali sau viską leisti, ir jiems nieko nuo to nebūna“, – besijuokdama moterims puikiai suprantamą dalyką sakė Eglė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų