REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Milita Daikerytė (tv3.lt fotomontažas)

Atlikėja Milita Daikerytė anksčiau buvo gerai žinoma dainininkė, laimėjusi ne vieną konkursą, tačiau kiek vėliau jauna mergina atvertė naują gyvenimo lapą ir pasuko į vizažą. Rugpjūčio 7-ąją žavi mergina mini ypatingą dieną – Milita švenčia 22-ąjį gimtadienį. Tiesa, jį jaunoji verslininkė sutinka užsienyje.

11

Atlikėja Milita Daikerytė anksčiau buvo gerai žinoma dainininkė, laimėjusi ne vieną konkursą, tačiau kiek vėliau jauna mergina atvertė naują gyvenimo lapą ir pasuko į vizažą. Rugpjūčio 7-ąją žavi mergina mini ypatingą dieną – Milita švenčia 22-ąjį gimtadienį. Tiesa, jį jaunoji verslininkė sutinka užsienyje.

REKLAMA

tv3.lt kalbinta Milita papasakojo plačiau apie artimiausius planus bei netrukus duris atversiančią naująją studiją.

Milita, kaip šventi savo 22-ąjį gimtadienį?

Šiuo metu atostogauju ir švenčiu pačioje geriausioje kompanijoje – su savimi (juokiasi). Daugeliui tai gali atrodyti nesuprantama, tačiau aš mėgstu retkarčiais pabūti viena ir atsigręžti į save. Tikiu, kad tai svarbu kiekvienam, nors ir skamba baisokai.

Ar sulaukei daug sveikinimų?

Sulaukiau daugiausiai, žinoma, iš artimiausių žmonių, kas man yra tikrai svarbu. Teko išspausti ir ašarą. Malonu, kad žmonės prisimena ir pasveikina.

REKLAMA
REKLAMA

Tavo gimtadienį kasmet būdavo įspūdingesni už praėjusius. Ar šiemet irgi galime laukti didelės šventės? Aš mėgstu dideles gimtadienio šventes, tiesiog šiuo metu tikriausiai mano gyvenime yra kiti prioritetai... Energija ir laikas yra labiau orientuoti į naujos studijos atidarymą bei pačius artimiausius žmones.

REKLAMA

Anksčiau didelę gimtadienio šventę norėjosi daryti ir dėl to, jog per visus metus neskirdavau labai daug laiko savo draugams, kolegoms ar bičiuliams. Daug ko pasiilgstu, nematau, nepabendrauju, todėl gimtadienis būna puiki proga visus suburti, praleisti laiką ir pašvęsti kartu. Kadangi šiais metais nusimato nemažai švenčių – antrosios studijos atidarymas, didelis komandos „team building“ vakarėlis – žinau, kad susimatysiu su visais ir paminėsime kartu visas šventes! O sugrįžusi iš keliones pasimatysiu ir atšvęsiu su savo artimiausiomis merginomis.

REKLAMA
REKLAMA

Kokie šie metai buvo tavo gyvenime?

Kaip ir visi pasakytų, metai buvo įvairūs, labai spalvoti. Šie metai, ypač 21-ųjų pabaiga, buvo labai netikėta – daug emocijų, pokyčių. Prieš praėjusį savo gimtadienį turėjau tikrai daug išgyvenimų, tai buvo gan sukrečiantys metai, o per šiuos metus turėjau laiko viska permąstyti ir ieškoti savęs. Dabar jaučiuosi dar stipriau subrendusi, žingsnis po žingsnio žengianti į suaugusios moters gyvenimą. Pajudėjau sąmoningumo ir savęs ieškojimo keliu, ir iš lėto viskas kristalizavosi po praėjusių pokyčių, iššūkių ir etapų. Tai automatiškai atnešė dar kitokius pokyčius, visada vyksta kaita, tikiu, kad visi pokyčiai ir iššūkiai, išgyvenimai, situacijos veda į gera, į patirtis, iš kurių galime ko nors pasiimti. Džiaugiuosi už viską, ką patyriau, ir gerą, ir blogą. Šiuo metu labai mokausi mintis nukreipti kuo pozityvesne kryptimi. Stengiuosi mažinti savo lūkesčius, norus ir į viską žiūrėti paprasčiau, organiškiau, kelti sau mažesnius reikalavimus nei anksčiau. Laikui einant suprantu, kad viskas yra laikina ir gyvenime žavesys ir yra pokyčiuose. Vienintelis dalykas, kuris niekuomet nepasikeis, tai šeima. Su laiku pradedu vis stipriau suvokti, kad vieninteliai ir svarbiausi žmonės mano gyvenime yra šeimos nariai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ko palinkėtum sau?

Sau palinkėčiau išmokti labiau mėgautis esama akimirka, esama patirtimi. Linkiu sau pažinti pasaulį dar įvairesnėmis pusėmis. Taip pat – daugiau spontaniškumo ir laisvės.

Apie tavo asmeninį gyvenimą kiti tikrai žino mažai. Ar turi antrąją pusę?

Kol pavyksta, stengiuosi atskirti savo asmeninį gyvenimą nuo darbo ir viešumos, todėl apie jį nediskutuoju. Užtenka, kiek apie jį žino draugai ir artimieji. Galiu patvirtinti, kad nesu įsipareigojusi.

Užsiminei, kad atidarai antrąją studiją. Ar jaudiniesi?

Ši išvyka gavosi nelabai laiku, nes ant nosies yra antrosios studijos atidarymas. Sugrįžusi per savaitę turiu viską iki galo suruošti, iki mažiausių smulkmenų ir mes atsidarome. Specialistus renkuosi labai kruopščiai, todėl atrankos vis dar vyksta. Tad ir čia atostogų metu „palaikau frontą“. Vakare įsijungiu kompiuterį ir skiriu laiko darbams.

Tai yra didelis šuolis, tikiu, kad bus dar daugiau iššūkių, bet noriu su jais susipažinti, pažinti naujus žmones ir augti kartu! Jaudulio yra, nes tai yra didelis ir atsakingas žingsnis. Jis yra dar kitoks nei pastarąjį kartą – esu brandesnė iš verslo srities, žinau tam tikrus niuansus, todėl tai nėra pirmasis prisvilęs blynas, bet, kaip bebūtų, tai yra dar vis pradžia. Man sueina tik 22-eji... Turiu, ko išmokti, daug dalykų stengiuosi suprasti. Iškyla įvairių iššūkių, ypač, kai dirbi su žmonėmis, kai ne nuo tavęs viskas priklauso. Vieną problemą išsprendi, atsiranda kita... Verslas nėra lengvas, bet noriu išlikti rami ir viskas įvyks geriausiu numatytu būdu, koks tik gali būti. Dabar turiu ir didesnę komandą, o kartu judėti į priekį yra lengviau ir smagiau nei vienai. Esu labai dėkinga sesei, kuri ypač daug padeda šiuo periodu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų