REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Kristen Hullbert ir Mikas (nuotr. facebook.com)

Turbūt, kad vienas didžiausių košmarų moters gyvenime yra tuomet, kai savo įsčiose nešioji kūdikį ir sužinai, kad tavo mylimasis tave apgaudinėja.

4

Turbūt, kad vienas didžiausių košmarų moters gyvenime yra tuomet, kai savo įsčiose nešioji kūdikį ir sužinai, kad tavo mylimasis tave apgaudinėja.

REKLAMA

Tokį košmarą išgyveno jauna mergina Kristen Hullbert, kuri apie vaikino neištikimybę sužinojo visai atsitiktinai.

Mergina portalui thesun.co.uk pasakoja, kad vieną dieną ji sužinojo liūdną žinią – jos vaikinas Mikas ją išdavė su savo sena mokyklos drauge. Vaikinas ne gana to, kad ir miegojo su kita, bet ir siuntinėjo savo nuogo kūno nuotraukas. Ši žinia labai nuliūdini merginą, tačiau ji neturėjo kito pasirinkimo. Ji atleido jam, nes turėjo netrukus gimdyti, tačiau sakė, kad niekada to nepamirš.

Kalbėdama su portalo žurnalistu, mergina prisiminė ir kaip susipažino su savo vaiko tėvu. Ji pasakojo, kad jie susitiko vakarėlyje, kuriame ji iš karto jį pakerėjo. Šis nieko nelaukė ir paprašė jos telefono numerio, o jau kitą dieną ėjo susitikti. Jai labai patiko, kad Mikas aukštas, tamsių plaukų bei labai kalbus vaikinas.

REKLAMA
REKLAMA

Jų meilė įsiplieskė jau po pirmo pasimatymo, jis ją lepindavo skaniausiais patiekalais bei dovanomis. Mikas negailėjo ir gražių žodžių jai, sakė, kad myli ją. Jau po kelių mėnesių ši draugystė perėjo prie rimtesnės draugystės. Jie apsigyveno drauge, o jau po poros mėnesiu sužinojo, kad yra nėščia. Ši žinia labai pradžiugino Miką. Gimus mergytei jų meilė, rodos, kad dar labiau sustiprėjo. Jis kiekvieną dieną sakė Kristen ir dukrytei komplimentus.

REKLAMA

Praėjus 6 mėnesiams po dukrytės gimimo, viskas tarsi pasikeitė. Jiems trūko pinigų, o ir komplimentų lavina sumažėjo. Merginai teko grįžti į darbą, dirbti naktinės pamainos prižiūrėtoja. Anot jos, tai buvo labai sunkus laikotarpis. Mikas dirbdavo visą dieną, o ji – naktimis. Jie vis rečiau matydavo vienas kitą.

Tokia rutina liūdino tiek Miką, tiek Kristen. Todėl ji pradėjo ieškotis darbo, kurio nereikėtų dirbti naktimis. Todėl ji nusprendė paimti vaikino kompiuterį ir paieškoti darbo pasiūlymų. Naršydama kompiuteryje ji rado daugybę nuotraukų, kuriose įamžintos nuogos moterys. Šias nuotraukas ji parodė savo vaikinui, kuris iš pradžių neigė, kad miega su kitomis. Tačiau priremtas prie kampo ji prisipažino, bet teigė, kad miegojo tik su viena moterimi – mokyklos laikų drauge.

REKLAMA
REKLAMA

Ši žinia papiktino merginą, tačiau ji nori turėti šeimą, kuri sudaryta iš tėvo, motinos ir vaikų. Nenorėjo viena auginti mažylės, tad atleido jam, bet sako, kad niekada nepamirš šios išdavystės.

Dabar pora laimingai augina du vaikelius ir keliauja po įvairias pasaulio vietas. Rodos, kad susitvarkė ir jų finansinė padėtis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų