REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Išskirtiniame tv3.lt interviu apsilankiusi socialinių tinklų žvaigždė Monika Šalčiūtė – viena populiariausių merginų Lietuvoje. Jos kiekvieną žingsnį bei pasisakymą stebi tūkstančiai žmonių, kurie negaili gražių palaikymo žodžių bei kritikos strėlių.

Išskirtiniame tv3.lt interviu apsilankiusi socialinių tinklų žvaigždė Monika Šalčiūtė – viena populiariausių merginų Lietuvoje. Jos kiekvieną žingsnį bei pasisakymą stebi tūkstančiai žmonių, kurie negaili gražių palaikymo žodžių bei kritikos strėlių.

REKLAMA

Visgi M. Šalčiūtė ilgą laiką paslaptyje laikė savo asmeninius santykius su programuotoju Dovydu Bagdonu, tačiau atviro interviu metu ji papasakojo dar niekur negirdėtą poros pažinties istoriją su visomis pikantiškiausiomis detalėmis.

 

„Iš pradžių jis manęs niekuo nesužavėjo... Pas mane turbūt niekada nebūna, jog krito į akį ir viskas. Tiesiog, eina žmonės ir praeina. Man paskutiniais metais nebuvo didelio poreikio, kad reikia santykių, reikia ieškoti. Kaip bus, taip. Aš nebijau likti viena, man visiškai dzin, dėl manęs – aš kad ir iki 80-ies likčiau viena. Aš labai mėgaujuosi savo pačios kompanija“, – pasakojo Monika Šalčiūtė.

Mergina tv3.lt tvirtino, kad su savo širdies draugu susipažino visiškai netikėtai – Monikai reikėjo pagalbos nuvykti į varžybas Kaune, todėl programėlėje „Snapchat“ pradėjo ieškoti transporto.

REKLAMA
REKLAMA

„Prisiminiau, kad Dovydą turiu kontaktuose, parašė jis, kad gali nuvežti, bet gal irgi ant bajerio, negalvojo, kad Šalčiūtė ims ir sutiks. Žiūriu, kad neatrodo, kaip maniakas, vieną „Snapchat“ yra atsiuntęs gyvenime, gal nepapjaus. Blogiausiu atveju, galvoju, šoksiu iš mašinos, plius variau su drauge, jei bus, tai dviem. Aš sugalvosiu ką nors, išsisuksiu“, – besišypsodama sakė Monika.

REKLAMA

Socialinių tinklų žvaigždė sakė, kad iš pradžių tikėjosi, jog jie liks tik draugais, tačiau viskas pasisuko kiek kita linkme. Poros pasivažinėjimas į Kauną ir iš jo tapo lemtingu.

„Pamačiau, kad su juo faina, galvojau, kad būsim draugais, nes visiškai neturiu bernų draugų, vien dėl to, kad nuvežtų, pavežtų. Bet ne dėl naudos, aš tikrai atgal labai daug duodu naudos. Visi tai žino. Aš iš kitų negaunu nieko, tai mažų mažiausiai, ką jie gali padaryti, tai pavežti. Ne dėl to, kad man jie neduoda, aš tiesiog nepriimsiu. Mano ego sky high, kad pati galiu viską, bet tokiais mažmožiais aš open. Daviau bilietus į renginį, barteris, apsikeitėm“, – istoriją tęsė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Monika neslėpė, jog ją sužavėjo Dovydo darbas bei tai, jog jis gerai mokosi. Pora iškart atrado daug bendrų temų.

„Aš sužinojau, kad jis labai gerai mokosi, kad matematikos egzaminą 100 balų išlaikė, kad programuotojas, bet aš labai nesigilinau, nes grafikos dizaineriai save jau programuotojais laiko, kur aš irgi galėčiau sutvarkyti savaitę pasimokiusi. Man buvo labai įdomu, aš jo tiek klausinėjau... Jam patiko, kad man yra įdomu. Prasidėjo kalbos apie fiziką... Aš tiesiog pasinaudojau situacija, galvojau, kad tiesiog pabendrausime, gi nebūtina draugauti“, – pasakojo Monika.

Visgi mergina pridūrė, kad dabartinis jos vaikinas iš pirmo žvilgsnio tikrai nekrito jai į akį – vizualiai jis neatrodė taip, kaip Monika įsivaizdavo savo svajonių vaikiną, buvo keliais metais jaunesnis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Man buvo smagu su juo šnekėti, jis išvažiavo į Estiją, komandiruotę, parvežė man gėlių, meškiuką ir galvojau – viskas, mes nebūsime draugais... Aš apsižliumbiau. Sakiau, kad jis nori su manim draugauti, bet nenori būti mano draugu... Grįžau namo ir supratau, kad vėl noriu jį pamatyti. Susitikome kartą, kitą ir leidau jam kabinti mane kaip merginą. Kad jį pamilau aš prisipažinau tik po metų. Tai yra labai gerai, nes pradėjau tikrai labai mylėti, norėti jo, kaip žmogaus, prieš miegą galvoti, kaip gerai būtų, jei būtume kartu. Labai džiaugiuosi tuo, kad jį pamilau, nes jį labai myliu kaip žmogų, bet kaip vaikiną – klaustukas buvo. Supratau, kad jis mane labai traukia, viskas gerai susidėliojo ir gerai, kad iškentėm“, – tvirtino ji.

Valandos trukmės išskirtinį interviu galite rasti čia: 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų