REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
46
Paulius Aršauskas, Eglė Malinauskaitė (tv3.lt fotomontažas)

Pirmadienio rytą pramogų pasaulį sudrebino netikėta žinia – ne vieną kartą besiskyrę ir besitaikę Paulius Aršauskas su žmona Egle Aršauskiene nusprendė pasukti skirtingais keliais.

46

Pirmadienio rytą pramogų pasaulį sudrebino netikėta žinia – ne vieną kartą besiskyrę ir besitaikę Paulius Aršauskas su žmona Egle Aršauskiene nusprendė pasukti skirtingais keliais.

REKLAMA

Portalo delfi.lt teigimu, santuoką dėl sutuoktinio elgesio nutraukti nusprendė E. Aršauskienė. Oficialų skyrybų ieškinį mergina pateikė dar gegužės mėnesį, tačiau poros skyrybų posėdžio data dar nėra paskirta.

delfi.lt žiniomis E. Aršauskienė dėl skyrybų kaltina sutuoktinį Paulių – jauna moteris savo sutuoktinį kaltina smurtiniu nusikaltimu.

tv3.lt primena, kad Eglė ir Paulius susituokti nusprendė vos po pusmečio draugystės, sausio 23-iąją. Tai buvo jau antroji santuoka Pauliui – prieš tai jis buvo susituokęs su Diana. Pora augina dukrelę. 

Paliko žmoną per tuoktuvių metines

Į viešumą poros santykiai iškilo dar praėjusių metų liepos mėnesį: P. Aršauskas vestuvių metines praleido ne su tuometine žmona Diana, o su nauja širdies drauge. Tą kartą pirmąkart viešai prabilo Pauliaus dukros motina Diana.

REKLAMA
REKLAMA

Pora santuokoje praleido vos metus, o per jų vestuvių metines P. Aršauskas smaginosi savo naujos mylimosios Eglė Malinauskaitės glėbyje, nevengė itin aistringų ir pikantiškų kadrų.

REKLAMA

Vestuvių metinių dieną jis savo paskyroje pasidalijo nuotrauka su E. Malinauskaite.

„Per savo 27 gyvenimo metus nuveikiau ir pamačiau tiek, kiek kiti gali tik pasvajoti, niekam neprivalau aiškintis dėl savo sprendimų, bet jie šiaip sau neatsitinka, kas myli ir vertina, tie ir TURI! Kitus teisti labai lengva“, – savo tūkstantinei sekėjų armijai rašė P. Aršauskas.

Nuotraukoje jis bučiavo E. Malinauskaitę į skruostą, už jų nugaros – garsusis Pauliaus „Lamborghini“ su vardiniais numeriais „ARSA 23“.

Vos tik paviešinus nuotrauką kaipmat pasipylė neigiami komentarai, kuriuos rašė Pauliaus sekėjai. Jie tvirtino, kad kriptomilijonierius krito jų akyse, elgiasi neprotingai ir vaikiškai, tačiau šiuos komentarus pats Paulius labai greitai ištrynė iš savo paskyros.

REKLAMA
REKLAMA

Pati E. Malinauskaitė savo socialinio tinklo paskyroje pasidalijo nuotrauka po koncerto: joje buvo jų bučinys.

„Ši šeima jau buvo išsiskyrusi“

Eglė tikino, kad Paulius nenustos rūpintis jo ir D. Aršauskienės dukra Marija. „Net neabejoju, kad laikui bėgant ji bus aprūpinta ne tik finansiškai, bet ir laiko prasme“, – sakė ji.

Nors šiuo metu E. Malinauskaitei internautai priklijavo šeimos ardytojos pravardę, pati mergina savęs tokia nelaiko: „Kokie bus Pauliaus ir Dianos santykiai čia jau ne mano reikalas, tik noriu, kad ji ir visi kiti žinotų, kad aš šeimos neišskyriau, ši šeima jau buvo išsiskyrusi man pradėjus santykius su Pauliumi“, – teigė Eglė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų