REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
„Greiti ir pasiutę“ klipo filmavimas (nuotr. Organizatorių)

Reperiai Ironvytas ir Dalius Dallasas savo klausytojams pristato išskirtinio skambesio kūrinį „Greiti ir pasiutę“, kurio muzikine dalimi pasirūpino prodiuseris Donatas Tamašauskas-Dzouns. Stebina ne tik kūrinio braižas, bet ir vaizdo klipas, rašoma pranešime spaudai.

6

Reperiai Ironvytas ir Dalius Dallasas savo klausytojams pristato išskirtinio skambesio kūrinį „Greiti ir pasiutę“, kurio muzikine dalimi pasirūpino prodiuseris Donatas Tamašauskas-Dzouns. Stebina ne tik kūrinio braižas, bet ir vaizdo klipas, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Retai muzikinių koloboracijų besiimtantis Ironvytas šį kartą dainą įrašė su Londone gyvenančiu ir Lietuvoje jau spėjusiu išpopuliarėti atlikėju. „Su Dalium mes susipažinome per muziką. Jis savo kūrinius įrašinėja pas tą patį muzikos prodiuserį, mano bičiulį D.Tamašauską-Dzouns. Jis ir pasiūlė mums sukurti kažką bendro. Ilgai nelaukę ir susiėjome studijoje“, – pasakojo Ironvytas.

Kūrinys „Greiti ir pasiutę“ savo skambesiu skiriasi nuo kūrybos, kurią klausytojai įpratę girdėti iš abiejų vyrų. „Mums patinka stebinti, kartais net šokiruoti, – šypsosi Ironvytas. – Naujas skambesys yra Dzouns nuopelnas. Kiek anksčiau su Donatu eksperimentuodami buvome įrašę vieną šios dainos motyvą, bet palikome jį ateičiai. Na, o kai visi trys susėdę studijoje dar kartą jį perklausėme, nusprendėme išnaudoti naujausiai dainai“.

REKLAMA
REKLAMA

Vaizdo klipą „Greiti ir pasiutę“ labiau galima vadinti trumpo metro filmu nei vaizdo klipu. Čia ne tik netrūksta veiksmo, bet ir vaidina žinomi aktoriai – Edgaras Bechteris, Mindaugas Papinigis bei Sergejus Severjanovas.

REKLAMA

Operatorius bei režisierius Deividas Leilionas-Bill Mill paaiškino, kaip gimė drąsaus vaizdo klipo idėja. „Pats esu už originalumą – nemėgstu kartotis ir paisyti klišių. Šiemet su Ironvytu skridome į Kiprą, kur ieškodami išskirtinių vaizdų ruošėmės nufilmuoti dainos „Degi Dek“ vaizdo klipą. Ir mums pavyko. Šį kartą mūsų misija buvo sukurti įdomų ir išskirtinį produktą, turint minimalų biudžetą. Asmeniškai man nusibosta žiūrėti į ekrane žiopčiojančius atlikėjus – tai neįdomu. Kadangi Vytas – ir aktorius, nusprendėme sukurti trumpametražį veiksmo filmą. Turint menką biudžetą, tai padaryti buvo tikras iššūkis“, – juokėsi D.Leilionas.

REKLAMA
REKLAMA

Vyrų teigimu, vaizdo klipas „Greiti ir pasiutę“ neturėtų tapti blogu pavyzdžiu jaunimui. Čia nėra romantizuojamos vagystės, palaidas gyvenimo būdas ir greitų pinigų troškimas. Scenarijus ironiškas ir su paslėptomis mintimis.

„Filmuojant „Greiti ir pasiutę“ buvo ir labai linksma, ir šiek tiek neramu. Juk lakstėme dėvėdami policijos uniformas ir rankose laikydami butaforinius ginklus. Nors filmavimo lokacijose visi žinojo, kas vyksta, pro kavinės langus praeinantys praeiviai galėjo pamanyti, jog vyksta realus plėšimas. Jiems panorėjus galėjo atvažiuoti tikra policija su tikrais ginklais. O dar prisimenant tas patirtis filmavimuose, kai mums iš tikrųjų iškviesdavo pareigūnus – tokia baigtis tikrai atrodė reali“, – juokėsi Ironvytas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nors menas reikalauja aukų, laimei, šįkart buvo apsieita be jų. „Visi sveiki, nieko nepametėme, nieko nesugadinome. Atidavėme labai daug jėgų ir įgavome patirties. Asmeniškai aš pirmą kartą dirbau su profesionaliais aktoriais. Likau sužavėtas jų profesiniais sugebėjimais ir mokėjimu vietoje ir laiku duoti pastabas bei jomis praturtinti siužetinę liniją. Džiaugiamės gautu rezultatu. Jaučiu, kad artėjame prie savo senos svajonės – sukurti tikrą veiksmo filmą“, – atviravo D.Leilionas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų