REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
Julija Žižė (nuotr. Organizatorių)

Verslininkės Julijos Žižės gyvenimas jau seniai sudomino daugybę lietuvių. Julija nėra tik dar viena influencerė – jos gyvenimas buvo kupinas pakylimų ir nuosmukių, o kaip sako ji pati – buvo ir juodos, ir rožinės spalvos.

34

Verslininkės Julijos Žižės gyvenimas jau seniai sudomino daugybę lietuvių. Julija nėra tik dar viena influencerė – jos gyvenimas buvo kupinas pakylimų ir nuosmukių, o kaip sako ji pati – buvo ir juodos, ir rožinės spalvos.

REKLAMA

Pati globos namuose augusi, dabar Julija yra sukūrusi be galo žavią šeimą, o su savo socialinių tinklų sekėjais ji dalijasi viskuo. Nemažai dar niekuomet negirdėtų faktų apie save ji papasakojo ir pirmojo mamų festivalio metu, kuomet atsakė į tinklaraštininkės Ingos Žuolytės parengtus klausimus.

Motinystę lygina su amerikietiškais kalneliais

J. Žižė šiuo metu augina dvi dukreles, o visos mamos žino, jog su kiekvienu vaiku laiko sau rasti yra vis sunkiau ir sunkiau. Vis dėlto Julija atskleidė, kad šiltam kavos puodeliui minutę atokvėpio vis dėlto turi, tačiau viskas nėra taip gražu, kaip kartais gali pasirodyti iš „Instagram“.

„Ryte susivėlusi apsirengiu treningus, aprengiu mergytes, užsidedu akinius, o tada toliau visa susivėlusi vežu jas į darželį. Grįžus prasideda mano vienos atostogos – maždaug 2 valandos“, – besijuokdama apie savo dieną kalbėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Julija mama pirmąkart tapo sulaukusi 29 metų ir nuo tada jos gyvenimas niekuomet nebebuvo toks, kaip anksčiau. „Tikriausiai visos mamos žino, kad prasideda žiauriai linksmas pasivažinėjimas amerikietiškais kalneliais. Pati smagiausia mano gyvenimo kelionė, etapas“, – šypsojosi ji.

REKLAMA

O paklausta, ar pajuto skirtumą, kai gimė antroji dukrelė, J. Žižė tik juokėsi: „Kada pasižiūri į moteris auginančias 4 vaikus, atrodo, kad mano gyvenimas – gėlytės. Nors kartais atrodo ir taip, kad nusirausiu galvą.“

Rūpinimasis broliu įkvėpė kurti didelę šeimą

J. Žižė festivalio metu neslėpė, kad tapus mama teko įveikti ir nemažai kompleksų – ypatingai todėl, kad pati gražaus šeimos pavyzdžio ji neturėjo.

„Manau, didžiausia baimė buvo ta, kad nemokėsiu elgtis su savo vaikais. Galvojau, ar tikrai nepamesiu savęs kantrybėje, ir ar aš, negavusi tos nuoširdžios meilės, sugebėsiu į savo vaikus žvelgti besąlygiškai? Tačiau dažnai mėgstu sakyti, kad jei mums atrodo, kad motinystė mums visiškai neduota, kiekviena tą instinktą vis dėlto suras“, – ir kitas moteris drąsino ji.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat ji neslėpė, kad tik dabar, turėdama gražią šeimą, ji ima mąstyti apie tai, kas gyvenime jai padarė didžiausią įtaką, sukūrė darnios šeimos vaizdinį. Pasirodo, kad J. Žižė nuoširdžiai tiki angelais, o tam tikrais savo gyvenimo tarpsniais netgi galvojo, kad jai po kojomis buvo padėta savotiška pagavėlė.

„Mane įkvėpė biografinės istorijos, laimingos filmų pabaigos taip pat buvo inspiracija, bandžiau įsisamoninti laimingų žmonių gyvenimus. Mano draugų paauglių mamos buvo man įkvėpimas“, – sakė ji.

Julija atskleidė ir tai, ką žino tik nedaugelis: „Turiu dar brolį, jis pusantrų metų už mane jaunesnis – man labai patiko juo rūpintis. Todėl iškart sau pasakiau, kad norėsiu turėti 2 vaikus, nes vienam bus liūdna“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, Julijos ir brolio keliai sutapo ne visuomet – abu jie augo skirtinguose globos namuose, todėl moteriai ne kartą yra tekę bėgti iš namų, kad tik pamatytų brolį.

Skirtingos veiklos kartais vertė jaustis nenormalia

Per savo gyvenimą J. Žižė išbandė pačių įvairiausių veiklų – buvo ir dainininkė, ir laidos vedėja, ir drabužių kūrėja. Tiesa, vėliau kai kurios veiklos taip ir liko praeityje – pavyzdžiui, moteris nebedainuoja.

„Pagrindinis dalykas, dėl kurio nebedainuoju, yra tai, kad aš noriu viską atlikti ganėtinai gerai ir daugiau, nei patenkinamai. O kai pamačiusi Lietuvos rinką supratau, kad čia Beyonce nebūsiu, nusprendžiau, kad gana. Aš nenoriu juokinti žmonių – tas dainavimas buvo gal labiau dėl savęs. Bet niekada nesakau niekada“, – pasakojo ji.

REKLAMA

Tiesa, ji neslėpė ir to, jog tai, kad dažnai keisdavo veiklas, kartais ją versdavo jaustis blogai prieš kitus.

„Kadangi norėjau viską išbandyti, kurį laiką maniau, kad esu nenormali, kad su manimi kažkas negerai. Visuomenė mums kala į galvą, kad reikia daryti vieną darbą, ir tik tada būsi geras, turtingas, teisingas. Tačiau mano visos veiklos mane labai džiugino – tai mano etapai“, – neslėpė ji.

Verslininkė teigė, kad niekuomet nebando vaidinti: „Kai tik pradėjau garsiai kalbėti apie meilę sau, vyrui, Lėjai, mano pasaulis nusidažė rožine spalva – juoda jis labai ilgai buvo nusidažęs seniau. Laikausi nuomonės, kad kaip jautiesi, taip turi ir kalbėti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų