REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
Ineta Stasiulytė  (Greta Skaraitienė/Fotobankas)

Dvi dukras – Upę ir Frėją – auginanti garsi aktorė Ineta Stasiulytė internautų širdis tirpdo mielais ir jaukiais kadrais iš savo asmeninio gyvenimo.

31

Dvi dukras – Upę ir Frėją – auginanti garsi aktorė Ineta Stasiulytė internautų širdis tirpdo mielais ir jaukiais kadrais iš savo asmeninio gyvenimo.

REKLAMA

Šį kartą garsi moteris pasidalijo romantiška savo tėvų nuotrauka ir skyrė jiems gražiausius žodžius.

„Mano tėtė ir mama. Keliauninkai. Sėda į automobilį ir jau lauk linkėjimų iš kitos šalies. Jie įkvepia, kaip reikia džiaugtis gyvenimu, kaip mylėti vienas kitą“, – brūkštelėjo moteris.

Po įrašu pasipylė komentarai, sekėjai stebėjosi tėvų jaunatviškumu ir gyrė už puikią išvaizda. 

Primename, kad spalio mėnesį į pasaulį atėjusi Inetos Stasiulytės ir šokėjo Deivido Meškausko dukra Frėja į jųdviejų gyvenimą įnešė gausybę malonių pokyčių. Antrą kartą tapusi mama Ineta neslepia, jog laiko sau lieka vis mažiau, tačiau dėl to ji visai neišgyvenanti.

„Kas man yra motinystė? Tai nedaryti manikiūrai, pedikiūrai, ataugusios plaukų šaknys keturis mėnesius. Man tai yra visiškas atsipalaidavimas“, – su šypsena veide pasakoja Ineta.

REKLAMA
REKLAMA

Nors aktorė stengiasi kuo daugiau laiko praleisti su šeima, vietoje ji nenustygsta ir nepraėjus nė keliems mėnesiams po dukrelės gimimo, ji vėl sukosi filmavimo aikštelėje.

REKLAMA

„Mano gyvenimas dabar atrodo labai nuostabiai ir viską daug daugiau spėju negu apskritai spėdavau iki tol. Dabar esu priversta susiplanuot viską labai tiksliai ir man tas patinka ir labai tinka“, – pasakojo Ineta.

Ineta atvirauja, jog vos Frėjai užmigus, ji skuba rūpintis savimi – pasilepina skania kava ar keliomis mėgstamo serialo serijomis. Moteris atskleidžia, kad rūpesčių sūkuryje taip pat svarbu ne tik pasirūpinti malonia veikla ar savo išvaizda, bet ir sveikata. Aktorė atskleidė, kuo ji rūpinasi itin skrupulingai.

„Niekada nebuvau iš tų, kurios perdėtai rūpinasi savo išvaizda, tačiau visada didelį dėmesį skyriau dantų sveikatai. Ypač po antrojo nėštumo, nes per jį panelė Frėja pasisavino daug dalykų iš manęs. Puikiai suprantu, kad kuo ilgiau patempsiu ir nieko nedarysiu, tuo daug daugiau investicijų reiks dantų tvarkymui. Nuo dantų netgi priklauso mūsų stuburo būklė, būtent dėl to svarbu yra susirasti gerą specialistą, kad visą tai paaiškintų ir domėtis tuo, kaip rimtu dalyku“, – manė Ineta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų