REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Iglė Bernotaitytė (M. Remeikytės nuotr.)

„Svarbiausi gyvenimo dalykai gimsta iš jausmo“, – sako dainininkė Iglė Bernotaitytė ir pristato naujausią dainą taip ir pavadintą – „Iš jausmo“, rašoma pranešime spaudai.

18

„Svarbiausi gyvenimo dalykai gimsta iš jausmo“, – sako dainininkė Iglė Bernotaitytė ir pristato naujausią dainą taip ir pavadintą – „Iš jausmo“, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

„Esu tas žmogus, kuriam jausmai laimi prieš protą. Kažkas net yra man pasakęs: tu vien jausmais gyveni. Jausmas nuvedė į „X faktoriaus“ atrankas ir tai pakeitė mano gyvenimą. Kai rašau dainas, visiškai nenoriu racionaliai mąstyti. Nesvarstau, koks bus rezultatas, nerezgu planų, kaip patikti žmonėms. Manau, kad muzika, kaip ir meilė, turi gimti iš jausmo“, – pasakoja Iglė.

Tiesa, po minutės ima ji kvatotis ir prisipažįsta, kad jausmai kartais nuveda ir ne tokiais sėkmingais keliais. „Nemeluosiu, yra buvę situacijų, kai pati savęs klausdavau: kur, Igle, buvo tavo protas?“ – juokiasi ji.

Dainininkė sako, kad „Iš jausmo“ – vasaros meilei skirtas kūrinys. „Juk būna, kad sutinkame žmogų ir protas išeina atostogų. O viskas, ką darai, tai tik iš jausmo. Būtent apie tokius susitikimus ir yra ši daina. Tai linksmas kūrinys. Nesakau, kad nereikia lyriškų dainų, tačiau pasilikime jas rudeniui. Vasara man – kupina džiaugsmo“, – sako ji.

REKLAMA
REKLAMA

2017 metais, tuomet dar septyniolikmetė, Iglė tapo populiariausio Lietuvoje televizinio muzikos projekto „X faktorius“ laimėtoja. Po šou ji sėkmingai tęsė dainininkės karjerą. Jau pirmasis Iglės  kūrinys „Leisk bandyt“, kuriam buvo sukurtas impozantiškais vaizdo klipas, tapo interneto superhitu,  turinčiu daugiau nei 9,5 milijono peržiūrų. Po pirmo sėkmingo hito, Iglė nė nemanė sustoti. Gerbėjai puikiai įvertino ir kitus jos kūrinius: „Kas bus toliau“ , „Tu mane veiki“, „Šią naktį gyvenam“.  Drauge su savo mokytoju Sauliumi Prūsaičiu ji atliko superhitu tapusią dainą „Tu nemoki“. Kelis kūrinius sudainavo ir su savo gyvenimo draugu Tadu Juodsnukiu. Ypač gerbėjus sužavėjo jaukioji „Kvepia namai“. Šiuo metu Iglė koncertinį grafiką derina su darbais įrašų studijoje, todėl naujų dainų greitai sulauksim ir daugiau.

Iglė taip pat – viena populiariausių lietuviškų socialinių tinklų influencerių. Vien „Instagram“ tinkle ją seka apie 140 000 žmonių.

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų