REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
Inga Žuolytė (Greta Skaraitienė/Fotobankas)

Socialinių tinklų žvaigždė bei iniciatyvos „Daugiau nei mama“ kūrėja Inga Žuolytė mama pirmąkart tapo tik praėjusių metų rudenį, tačiau per juos ji ne tik pasikeitė išoriškai, bet ir išbandė daugybę naujų veiklų.

34

Socialinių tinklų žvaigždė bei iniciatyvos „Daugiau nei mama“ kūrėja Inga Žuolytė mama pirmąkart tapo tik praėjusių metų rudenį, tačiau per juos ji ne tik pasikeitė išoriškai, bet ir išbandė daugybę naujų veiklų.

REKLAMA

Inga turi subūrusi didelę sekėjų armiją, kuri domisi kiekvienu jos žingsniu, ir nors iš šalies kartais gali pasirodyti, kad žinoma moteris patiria spaudimą, iš tiesų ji negalėtų būti laimingesnė, o ir jos svajonėse – kur kas didesnė šeima.

Visai neseniai I. Žuolytė tapo pirmojo Lietuvoje mamoms skirto festivalio vedėja, vis dėlto pasirodo, kad apie tokią galimybę ji svajojo jau seniai.

„Pirmąkart vedu renginį, jei neminėsime mano vedamų ir pačios organizuotų „Daugiau nei mama“ renginių. Tai daryti norėjau jau seniai, tik, turbūt, reikėjo išlaukti tinkamo momento ir tinkamo pasiūlymo. Iš tikrųjų, seniai įsivaizdavau save šioje rolėje ir iš aplinkinių girdėdavau, kad tai man tikriausiai tiktų“, – džiaugėsi Inga.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto nors renginyje buvo daugybė mamų su mažametėmis atžalomis, savo pačios sūnelio Gabrieliaus į renginį neėmė specialiai – moteris žinojo, kad jis nė nenoromis būtų išblaškęs. Šis liko namie su tėčiu ir žadėjo pasirodyti vakaro pabaigoje.

REKLAMA

„Visi manęs klausė, ar stresuoju, tačiau to streso man ilgai nebuvo. Sakiau, kad tai nutiks paskutinę minutę, prieš pat lipant į sceną. Tai turbūt tos pirmosios pastraipos buvo su šiokiu tokiu jauduliu ir tai girdėjosi mano balse, tačiau su kitais išėjimais aš atsipalaidavau, pamačiau savo aplinką ir supratau, kad viskas yra gerai“, – apie naują patirtį kalbėjo Inga.

Paklausta, kaip apskritai tvarkosi su stresu, Inga neslėpė, kad su juo jau išmoko susitvarkyti. „Nė nežinau – tikriausiai tik atsipalaiduoju ir suprantu, kad tai, jog aš stresuosiu, nieko nepakeis, todėl suimu save į rankas ir važiuoju toliau“, – šypsojosi ji.

REKLAMA
REKLAMA

Socialinių tinklų žvaigždės gerbėjai galėjo pastebėti, kad I. Žuolytė skaito nemažai knygų, o geriausiomis mintimis neretai pasidalija ir su sekėjais. Pasirodo, kad būtent jos dažnai ir padeda išvengti nemalonių išgyvenimų.

„Man labai patinka saviugdos, savišvietos, motyvacinės knygos. Žinoma, yra gerų, yra ir blogų, bet yra viena, kurią į savo rankas paėmiau pačiu geriausiu metu – „Kaip atsikratyti nerimo ir pradėti gyventi“. Tuo metu buvau nėščia, patyriau daug stresinių situacijų, žaidė hormonai ir jaučiausi nelaiminga, kad ir kaip bebūtų keista. Tačiau laiku į rankas paimta gera knyga mane labai nuramino ir išgelbėjo, pametėjo labai vertingų minčių“, – sakė Inga.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Inga mama yra dar mažiau, nei metus, tačiau paklausta, ar tikėjosi, kad bus būtent tokia mama, ji neslepia, kad apie tai kalbėti kol kas yra dar labai sunku.

„Kiek tenka kalbėti su savo pažįstamomis daugiavaikėmis mamomis, aš žinau, kad su kiekvienu vaiku požiūris į motinystę vis keičiasi. Jeigu su pirmu ar antru vaiku tu būni labai energinga, aktyvi ir visur norinti dalyvauti, tai su trečiu vaiku tu dažniausiai nurimsti, atsisėdi, ir jį ramiai augini per daug nesistengdama savęs realizuoti kitose veiklose. Tačiau neperšokus griovio negaliu sakyti „op“ – tikiu, kad ir mano požiūris dar daug kur gali pasikeisti, nors mano būdas – labai aktyvus. Gal ir su keliais vaikais bus taip pat, tačiau apskritai su keliais yra sunkiau, todėl negaliu užbėgti įvykiams už akių“, – kalbėjo ji.

Tiesa, Inga neslepia ir to, kad Gabrielius – tikrai nepaskutinis jos ir mylimojo Adomo vaikas. „Jau esu minėjusi, kad man reikia daug vaikų“, – juokėsi ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų