REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
39
Ineta ir Irūna Puzaraitės (M. Berniūno ir G. Bagdono nuotr.) (tv3.lt fotomontažas)

Inetos ir Ąžuolo Žvagulių pirmagimei Barborai – ketveri. Savąjį gimtadienį, apsupta ją mylinčių artimųjų bei draugų, mergytė minėjo net tris dienas: namuose, „Vichy“ vandens parke bei darželyje, rašoma pranešime spaudai.

39

Inetos ir Ąžuolo Žvagulių pirmagimei Barborai – ketveri. Savąjį gimtadienį, apsupta ją mylinčių artimųjų bei draugų, mergytė minėjo net tris dienas: namuose, „Vichy“ vandens parke bei darželyje, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

„Esame labai artimi, todėl vieną dieną skyrėme tik šeimai. Dar viena buvo pašvęsta draugams, o trečioji skirta tiems, su kuriais Barbora darželyje susitinka kasdien“, – pasakojo dainininkė ir dviejų vaikučių mama I. Pūzaraitė-Žvagulienė.

Savaitę prieš gimtadienį mažoji Žvagulytė vasarojo pas Inetos mamą, o vos grįžusi pateko į šeimos namų kieme surengtą kepsnių vakarėlį ir galėjo džiaugtis princesišku gimtadieniu. Didžiausia jo staigmena tapo senelio Žilvino Žvagulio sukaktuvininkei įteikta žaidimų aikštelė.

„Dovanos buvo vienos už kitas įspūdingesnės, o Barbora vos spėjo jomis džiaugtis. Gimtadieniui ji gavo ir du triušiukus, kuriais turės nuo šiol kasdien rūpintis“, – sakė Ineta.

REKLAMA
REKLAMA

Mergytė su nekantrumu laukė ir išvykos su draugais į vandens parką, kur jau ne kartą yra lankiusis. Polinezijos puota, kurią būriui mažųjų surengė animatoriai, Žvagulius ir jų svečius į vandens pramogas įsuko... šešioms valandoms.

REKLAMA

„Vaikams pieštos tradicinės polinezietiškos tatuiruotės, jie ieškojo Okeanijos gelmėse nuskendusio lobio, varžėsi greičio turnyre siauriausiose ir srauniausiose Polinezijos upėse... Ir tai buvo tik dalis jiems suplanuotų atrakcijų. O kur dar teminis tortas! Barbora negalėjo atsidžiaugti kontrastingu ir tokiu užimtu gimtadieniu“ – pasakojo Ineta, pridurdama, jog po kelias valandas trukusios oficialiosios šventės dalies visi vandens parke liko dar labai ilgam – tada lepinosi jūros bangų baseinu, masažais, pirtimis, sūkurinėmis voniomis, ledais iš tikrų vaisių bei daugybėmis kitų pramogų, tikusių ir vaikams, ir suaugusiems.

REKLAMA
REKLAMA

Jauki buvo ir šventė darželyje, kuris įkurtas Žvagulių namuose.

Tėvai neabejoja – Barbora yra užsispyrusi, žinanti, ko nori, dėmesį mėgstanti mergaitė.

„Buvome Žilvino Žvagulio ir Irenos Starošaitės koncerte. Tai dukra kai pradėjo šokti prie scenos, tai pasitraukė tik pasibaigus pasirodymui“, – sakė keturmetės mama.

Ineta šiuo metu svarsto į kokius būrelius rudenį reikėtų pradėti vežioti dukrą. Jai, pasak pašnekovės, tiktų ir šokiai, ir dainavimas. Kaip mergaitė dainuoja jau girdėjo Inetos mokytoja Laima Lapkauskaitė, patvirtinusi, kad atžala turi gabumų.

„Barbora labai panaši į Ąžuolo mamą Regvitą. Iš čia, matyt, ir paveldėti meilės judesiui genai – močiutė buvo žinoma šokėja, – pasakojo Ineta, – Kai abi giminės pusės turi tiek talentų, tikėtina, kad ir mažieji kai ką iš artimųjų perims – juk vien aplinka, atmosfera turi įtakos pomėgiams“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dainininkė užsiminė, jog jos vyras norėtų, kad dukra žaistų tenisą. Tačiau kol kas mergytė didelės meilės sportui nedemonstruoja.

„Bandysime atrasti tai, kas jai iš tiesų patinka. Juk jei vaiką versi rinktis tai, ko jis nemėgsta, gali visam gyvenimui padaryti žalą ir jis nieko nebenorės“, – neabejojo Ineta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų